ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τραγική εμφάνιση

τραγική-εμφάνιση-108683
Παρά το γεγονός ότι η Νίκη ήθελε τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο των Μεγάρων κόντρα στον Βύζαντα η εμφάνιση των κυανόλευκων ήταν τραγική μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.

Η Νίκη μπορεί να είχε τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε σχεδόν ποτέ να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Παναγόπουλου.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι έπαιξαν έχοντας ως πρώτο γνώμονα να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα χτύπησαν στη κόντρα, σημειώνοντας το πρώτο τέρμα με τον Κρητικό στο 23ο λεπτό.
Η Νίκη δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει στον αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν φθάσει στην επίτευξη και άλλων τερμάτων εάν ο Βούρας και το δοκάρι δεν έσωζαν τους κυανόλευκους. Το 2-0 πέτυχε στο 69ο λεπτό ο Βλάχος, ενώ στο 77’ ο Κρητικός είχε δοκάρι.
Αντίθετα οι κυανόλευκοι προσπάθησαν να απειλήσουν με τη κεφαλιά του Μήτση στο πρώτο ημίχρονο που πέρασε άουτ όπως και το σουτ του Σκούφαλη στην επανάληψη, ενώ την προβολή του Φλίγκου μπλόκαρε ο Παναγόπουλος.
Αναμφίβολα η εμφάνιση της Νίκης ήταν η χειρότερη στο φετινό πρωτάθλημα προκαλώντας μάλιστα και την αντίδραση των φιλάθλων που βρέθηκαν στα Μέγαρα, αποδοκιμάζοντας στο τέλος της αναμέτρησης η οποία ήταν η πρώτη νικηφόρα για τον Βύζαντα.
Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Βοηθοί: Δανέζης – Δόσης (Αθηνών)
Κίτρινες: Σιώκος, Γρομητσάρης, Αρναρέλης
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Παναγόπουλος, Γρομητσάρης, Κρητικός, Χαρτσιάς, Βλάχος (70’ Αρναρέλης, 84’ λ.τρ. Μανδύλης), Σπαγγής, Βελέτης, Μπιτσάκος, Λαμπρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σιώκος (61’ Ρεκλείτης).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Βέρτζος, Καρατζάς, Ριζογιάννης, Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Τάντιτς (77’ Χάμος), Ουέλινγκτον (55΄ Φλίγκος), Γιάκομπ (55΄ Σκούφαλης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου