ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Άθλιες οι συνθήκες στο «Κλειστό»

άθλιες-οι-συνθήκες-στο-κλειστό-111885
Mε τη δηκτική επισήμανση ότι «παράλληλα με τις εκδηλώσεις νεανίδων συγχρονισμένης κ.τ.λ. που αναλαμβάνει ο Δήμος σε τακτά χρονικά διαστήματα, (έχει γίνει ο Βόλος έδρα της ΚΟΕ) μια ματιά και στην αθλούμενη νεολαία της πόλης νομίζουμε ότι δεν βλάπτει» η Ερασιτεχνική «Νίκη» με ανοικτή επιστολή της προς τη Δημοτική Αρχή Βόλου αποτυπώνει με τα πιο μελανά χρώματα τις συνθήκες που επικρατούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, δίνοντας συνέχεια στο χθεσινό ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.
Ειδικότερα η ανοικτή επιστολή του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης προς τη Δημοτική Αρχή Βόλου έχει ως εξής:
«Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου αφού με υπομονή και καρτερία αντιμετώπισε το θέμα της λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Ιωνίας σεβόμενο τις αλλαγές και δίνοντας χρόνο στον Καλλικρατικό Δήμο Βόλου αποφάσισε να στείλει στα ΜΜΕ του Νομού την παρακάτω καταγγελία.
Το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας στο οποίο προπονείται και αγωνίζεται η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου μας εκπροσωπώντας ολόκληρο το Νομό στις μεγαλύτερες κατηγορίες (Α2) στερείται των κάτωθι κατά τη γνώμη μας βασικών λειτουργιών:
1) Θέρμανσης, με αποτέλεσμα οι συνθήκες προπόνησης να είναι τραγικές. Τα χέρια των αθλητών το χειμώνα ανοίγουν και ξεραίνονται απ’ το κρύο ενώ σε μερικές περιπτώσεις αιμορραγούν. Σε αρκετά παιδιά πέρυσι, επισκεπτόμενα οικογενειακούς γιατρούς διαγνώστηκε η νόσος των σκιέρ…
2) Νερού ζεστού για μπάνιο. Οι αθλητές με το τέλος της προπόνησης, ιδρωμένοι φεύγουν από το Δημοτικό Γυμναστήριο καθημερινά (έχουν να κάνουν μπάνιο μετά το τέλος των προπονήσεων τουλάχιστον δύο χρόνια).
3) Καθαριότητας. Η επιστολή συντάσσεται την Τετάρτη 31-10-2012 και το Κλειστό Γυμναστήριο έχει να καθαρισθεί από τον τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μπάσκετ που διεξήχθη πριν 12 μέρες με αποτέλεσμα μετά την επίσκεψη χιλίων ανθρώπων να υπάρχουν χυμένοι καφέδες, πατατάκια, χαρτιά κ.τ.λ. Μάρτυρες οι μύγες που έχουν κατακλύσει το γυμναστήριο.
4) Η έλλειψη φύλακα υπευθύνου στο γυμναστήριο από το πρωί έως το απόγευμα και η μερική έως μηδενική παρουσία τις βραδινές ώρες το τελευταίο διάστημα.
Το Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον τις συνθήκες των άλλων δύο γυμναστηρίων που βρίσκονται στο Βόλο (ΕΑΚ & “Βάκης Παρασκευόπουλος”) όπου υπάρχει θέρμανση, καθαριότητα, ζεστό νερό κ.τ.λ.
Παράλληλα με τις εκδηλώσεις νεανίδων συγχρονισμένης κ.τ.λ. που αναλαμβάνει ο Δήμος σε τακτά χρονικά διαστήματα, (έχει γίνει ο Βόλος έδρα της ΚΟΕ) μια ματιά και στην αθλούμενη νεολαία της πόλης νομίζουμε ότι δεν βλάπτει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου