ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Για το διπλό

για-το-διπλό-113594
Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τον Βύζαντα στα Μέγαρα θα αντιμετωπίσει αύριο η Νίκη Βόλου στην επιστροφή της για τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Football League. Οι κυανόλευκοι μετά από τις δύο εκτός έδρας προκρίσεις στο Κύπελλο θέλουν αύριο την επιστροφή στις νίκες.

Η αναμέτρηση στο γήπεδο των Μεγάρων θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και συγκαταλέγεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με την επιστροφή στις νίκες να είναι αναγκαία.
Μετά την ήττα από τη Καβάλα στο Πανθεσσαλικό με 0-2 οι κυανόλευκοι υποχώρησαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, μένοντας στους 10 βαθμούς και θέλουν αύριο τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης.
Τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες είναι ο απολογισμός μέχρι σήμερα για την ομάδα των Μεγάρων, που μετρά και μία αλλαγή προπονητή με τον Θύμιο Γεωργούλη να αναλαμβάνει αντί του Παναγιώτη Τζαναβάρα που πήγε στη Δράμα.
Βέβαια στο κυανόλευκο στρατόπεδο αυτό που προέχει είναι σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη μετά τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για το θεσμό του Κυπέλλου.
Όπως δήλωσε άλλωστε και ο προπονητής η Νίκη πέρασε την ίωση μετά την ήττα από τη Καβάλα μέσω των αγώνων Κυπέλλου και πλέον είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα από το γήπεδο των Μεγάρων.
Στόχος της Νίκης είναι να επικρατήσει αρχικά του Βύζαντα αύριο και σειρά παίρνουν δύο εντός έδρας παιχνίδια για τους κυανόλευκους με Φωκικό και Λάρισα για τα οποία σύμφωνα και με την τοποθέτηση του έμπειρου αμυντικού Δημήτρη Σαμαρά στόχος είναι οι τρεις νίκες, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Έχουμε μπροστά μας ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βύζαντα και ακολουθούν δύο συνεχόμενα στην έδρα μας με Φωκικό και Λάρισα. Στόχος μας είναι στα επόμενα τρία ματς να κάνουμε το απόλυτο. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, αλλά η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε τρεις νίκες, που θα μας διατηρήσουν ψηλά και ίσως μας φέρουν ξανά στην κορυφή».
Αναμφίβολα μετά τις δύο προκρίσεις σε βάρος του Βατανιακού και της Αναγέννησης Γιαννιτσών η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, ενώ για τον αυριανό αγώνα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται και ο Τάσος Κυριάκος που επιστρέφει από τιμωρία.
Ο Κυριάκος θα επιστρέψει παράλληλα και στο βασικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείονται και άλλες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στα Γιαννιτσά.
Η τελευταία προπόνηση των κυανόλευκων θα γίνει σήμερα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
Μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Ιβάν Τάσιτς, μιας και ο Σέρβος μέσος αποχώρησε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου την περασμένη Τρίτη με τράβηγμα στο δικέφαλο, ακολουθώντας χθες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Όσον αφορά στον Βύζαντα, αρκετά είναι τα προβλήματα για την ομάδα των Μεγάρων καθώς ο Ζάρκος είναι τιμωρημένος, οι Ντιαλό και Κοκκόλης είναι τραυματίες και αμφίβολος είναι ο Λαμπρόπουλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου