ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κυανόλευκα

κυανόλευκα-117807
* Εξαιρετικές ήταν οι εγκαταστάσεις του γηπέδου που αγωνίστηκε χθες η Νίκη Βόλου φυσική έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Μυλοτόπου όπου η τοπική ομάδα πρωταγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Η έδρα επιλέχθηκε μιας και στο γήπεδο των Γιαννιτσών έχει γίνει επανασπορά.

* Πολύ καλός στο ντεμπούτο με τη φανέλα της Νίκης Βόλου ήταν ο 18χρονος Σωτήρης Χάμος που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

* Αρκετά και δυνατά μαρκαρίσματα δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης με τους Τάντιτς και Γιάκομπ να βρίσκονται συχνά στο έδαφος. Μάλιστα ο Ρουμάνος έχοντας «φάει» πολλές κλωτσιές με το που αποχώρησε του τοποθετήθηκε αμέσως πάγος.

* Πολλά ήταν τα παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο χθες αφού η ώρα που ξεκίνησε η αναμέτρηση συνέπεσε με το τελευταίο κουδούνι στα γειτονικά σχολεία.

* Ο Λυμπέρης Στεργίδης που πέρυσι είχε βρεθεί στην ομάδα της Νίκης αλλά στη συνέχεια αποχώρησε πριν αρχίσει η σεζόν ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα των γηπεδούχων δημιουργώντας αρκετά προβλήματα με τις επελάσεις τους.

* Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για αύριο Πέμπτη 01/11/2012 και ώρα 10:30 την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και τον Π. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ (προπονητής) για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 25 και 30 του Πειθαρχικού Κώδικα (ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ 21-10-2012).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου