ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αμανατίδης: «Πέρασε η ίωση»

αμανατίδης-πέρασε-η-ίωση-117817
Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ικανοποιημένος από την πρόκριση αλλά και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του χθες στο γήπεδο του Μυλοτόπου παρουσιάστηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου Περικλής Αμανατίδης, κάνοντας παράλληλα λόγο για ίωση η οποία πέρασε μέσα από τα παιχνίδια του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα ο 42χρονος τεχνικός σχολίασε: «Νομίζω ότι αν κοντρολάραμε τον ρυθμό θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι και σε κάποια φάση κάποιος από τους παίκτες που έχουμε θα έκανε ένα γκολ να μας βάλει οδηγούς μπροστά.
Έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι στο οποίο έχασαν και οι δυο ομάδες από μερικές καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και νομίζω ότι και στο δεύτερο ημίχρονο, παρ’ όλο που στο πρώτο 20λεπτο η Αναγέννηση μας πίεσε και ήταν καλύτερη, οι παίκτες μου είχαν πολύ μεγάλη συγκέντρωση και μετά το γκολ παίξαμε αρκετά καλά και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι ακόμη ένα.
Διαχειριστήκαμε καλά τον χρόνο που έμενε και πήραμε μια πρόκριση στην επόμενη φάση, που φάνηκε ότι την ήθελαν και οι δυο ομάδες. Θα δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Γιαννιτσών, η οποία πραγματικά με εντυπωσίασε και νομίζω δικαιολογεί τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα στο πρωτάθλημα.
Θα δώσω όμως πάρα πολλά συγχαρητήρια και στους παίκτες μας. Μετά από μια κακή εμφάνιση με την Καβάλα σύμφωνα με τα δικά μας στάνταρ, μια μικρή «ίωση» που είχε η ομάδα έγινε καλά μέσα από τα δυο παιχνίδια του Κυπέλλου.
Αυτό θα το δείξει νομίζω και με τον Βύζαντα και θα συγκεντρωθούμε τώρα σε αυτό».

Σε ερώτηση για τη τελευταία φάση που διαμαρτύρεται η Αναγέννηση σχολίασε: «Δεν είμαι αυτός που είδα αν σε εκείνη τη φάση η μπάλα πέρασε ή όχι. Αν πέρασε έχω τη δύναμη μετά να πω πράγματι ότι η μπάλα πέρασε. Δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε σε μια συγκεκριμένη φάση, έστω κι αν είναι τόσο οριακή. Κι αν ακόμη πέρασε, πιστεύω ότι θα ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Έγινε στο τελευταίο λεπτό και δεν νομίζω ότι υπήρχε δόλος».

Παναγιωτίδης: «Μέτρησε η απειρία»
Από τη μεριά του ο τεχνικός της Αναγέννησης Νίκος Παναγιωτίδης σχολίασε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, προσπαθήσαμε να παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε και παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια, να βγούμε από τα πλάγια. Τα καταφέραμε σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά δεν μας βοήθησε και το γήπεδο και η κατάσταση του τερέν. Κάναμε αρκετές φάσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να περάσουμε μπροστά στο σκορ. Μέχρι το 67’ πιστεύω ότι η Νίκη δεν μας απείλησε. Ήρθε ένα γκολ από ένα γέμισμα, η μπάλα έσκασε δύο φορές μέσα στην περιοχή μας και δεχτήκαμε το γκολ. Μέτρησε η απειρία μας σε αυτή τη φάση. Ευχαριστώ τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν, παίξανε παλικαρίσια. Για τον διαιτητή δεν θα μιλήσω. Η φάση του 95’ θα μας έδινε την ευκαιρία να πάμε στην παράταση που πιστεύω ότι θα τα καταφέρναμε. Δεν πειράζει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εύχομαι στη Νίκη καλή συνέχεια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου