ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στα Γιαννιτσά για πρόκριση

στα-γιαννιτσά-για-πρόκριση-119747

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τη δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος μετά από αυτή επί του Βατανιακού θέλει να πετύχει σήμερα η Νίκη Βόλου αγωνιζόμενη στις 2 μ.μ. κόντρα στην Αναγέννηση στα Γιαννιτσά. Ο σημερινός αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ ΤV.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται από χθες στα Γιαννιτσά, όπου σήμερα θα επιδιώξουν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στο γήπεδο του Μυλοτόπου στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος όπου περιμένει ο Πανθρακικός σε διπλούς αγώνες.
Μετά την πρόκριση επί του Βατανιακού στα πέναλτι την περασμένη Τετάρτη οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη θέλουν να προχωρήσουν σήμερα σε μία ακόμη εκτός έδρας πρόκριση σε ένα όμως δυσκολότερο αγώνα από αυτόν της πρώτης φάσης.
Με περισσότερες μέρες για ξεκούραση αλλά και με πίστη για τη πρόκριση η Νίκη θα παραταχθεί σήμερα δίχως τον αρχηγό της Τάσο Κυριάκο, ο οποίος αποβλήθηκε στο Βατάν από τον διαιτητή Μάστακα, αλλά και χωρίς τον Βραζιλιάνο Ουέλινγκτον, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.
Αντίθετα θα επιστρέψουν και πάλι στην αποστολή οι Άγγελος Βέρτζος, Χρήστος Μήτσης και Μπόζινταρ Τάντις, οι οποίοι είχαν χάσει την πρεμιέρα του Κυπέλλου. Μάλιστα ο Βέρτζος θα αναλάβει σήμερα και χρέη αρχηγού καθώς η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε πως ο έμπειρος αμυντικός θα είναι ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας αντί του Παντελή Ριζογιάννη με την ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι έπειτα από απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ, Ανδρέα Πάτση, δεύτερος αρχηγός της ομάδας, αντί του Παντελή Ριζογιάννη, είναι από σήμερα (σ.σ. χθες) ο Άγγελος Βέρτζος».
Η αποστολή των κυανόλευκων μετά από μία πρωινή προπόνηση αναχώρησε χθες το απόγευμα και η τεχνική ηγεσία συμπεριέλαβε σε αυτή 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Ηλίας Βούρας, Τάσος Καρακούτσης, Αγγελος Βέρτζος, Χρήστος Μήτσης, Στέργιος Ψιάνος, Βασίλης Καρατζάς, Δημήτρης Σαμαράς, Ιβάν Τάσιτς, Μπόζινταρ Τάντιτς, Παντελής Ριζογιάννης, Αγγελος Αργύρης, Μανώλης Σκούφαλης, Κώστας Φλίγκος, Νίκος Πουρτουλίδης, Βίκτορας Γιάκομπ, Σωτήρης Χάμος, Ηρακλής Ρόππας, Ανδρέας Μκρτσιαν και Γιώργος Λαζαρίδης.

Σε μια πιθανή ενδεκάδα για τη Νίκη Βόλου ο Βούρας θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα τοποθετηθούν οι Ψιάνος, Βέρτζος, Καρατζάς και Μήτσης. Στη μεσαία γραμμή Ριζογιάννης και Τάσιτς θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ έχοντας στα δεξιά τον Σκούφαλη, στα αριστερά τον Τάντιτς και μπροστά τους τον Πουρτουλίδη ο οποίος θα κινείται πίσω από τον Γιάκομπ.

Παναγιωτίδης: «Σεβόμαστε αλλά δε φοβόμαστε τη Νίκη»

«Σεβόμαστε αλλά δε φοβόμαστε τη Νίκη Βόλου» τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών κ. Νίκος Παναγιωτίδης με αφορμή τη σημερινή αναμέτρηση. Αναλυτικά στις δηλώσεις του επεσήμανε: «Γνωρίζουμε ότι η Νίκη Βόλου έχει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ στην κατηγορία, ενισχύθηκε σημαντικά και στοχεύει ψηλά, εμείς όμως αν είμαστε καλοί, όπως στα περισσότερα φετινά ματς, μπορούμε βεβαίως να περάσουμε. Σεβόμαστε τη Νίκη, αλλά δε τη φοβόμαστε. Φέτος τα Γιαννιτσά δεν φοβούνται και οδηγός μας είναι οι νίκες με Λάρισα και Πανσερραϊκό. Το οικονομικό δέλεαρ είναι μεγάλο για εμάς στο Κύπελλο, δίνει αυξημένα κίνητρα εν μέσω τόσων προβλημάτων. Το πρωτάθλημα και η Δόξα Δράμας μπορούν να περιμένουν, όταν έρθει η ώρα θα τα σκεφτούμε».
Όσον αφορά στα αγωνιστικά για την Αναγέννηση στην 20μελή αποστολή θα βρίσκεται εκ νέου σήμερα ο αρχηγός, Γιάννης Σερέτης ο οποίος και ξεπέρασε πρόβλημα τραυματισμού ενώ εκτός θα μείνουν οι Γιόγιος και Αρβανιτόπουλος και Χαρμάνας.
Στην αποστολή βρίσκονται οι Λαμπάκης, Σκέμπης, Μπουτζίκος, Σπαθάρας, Καρπαθάκης, Σερέτης, Ιορδανίδης, Καρακάσογλου, Φελίπε, Φάμπιο, Στεφανίδης, Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Χατζόγλου, Πολίτης, Μπαξεβάνος, Σιδηρόπουλος, Στεργίδης και Ντατίδης.
Στη πρώτη φάση η Αναγέννηση απέκλεισε την Κασσιόπη στη διαδικασία των πέναλτι με ήρωα τον τερματοφύλακα Λαμπάκη ο οποίος απέκρουσε σε τρία από τα τέσσερα. Παράλληλα στο πρωτάθλημα της Football League μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας καταφέρει μέχρι σήμερα να διατηρεί το αήττητο εντός έδρας σημειώνοντας τρεις νίκες.

Διαιτητής ο Καραλιόλιος

Όσον αφορά στον διαιτητή της αναμέτρησης αυτός θα είναι ο κ. Ανδρέας Καραλιόλιος από τον σύνδεσμο Γρεβενών και χρέη βοηθών θα αναλάβουν οι κ.κ. Παναγιώτης Ρίγκος του ίδιου συνδέσμου και Κωσνταντίνος Κουτζιακουτζίδης του συνδέσμου Κοζάνης. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα αναλάβει ο κ. Διονύσιος Ζούγρας, επίσης από την Κοζάνη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Εμαννουήλ Παπατριανταφύλλου από το Κιλκίς.

Αίτηση για Νεάπολη

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου γνωστοποίησε χθες ότι έχει καταθέσει στον Δημοτικό Οργανισμό Εκπαίδευσης Παιδιού Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ) αίτημα παραχώρησης και χρήσης του σταδίου της Νεάπολης προκειμένου να πραγματοποιεί τις προπονήσεις της η ομάδα νέων της Κ-20. Πλέον αναμένεται απάντηση από τον Οργανισμό ώστε να λυθεί ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα νέων της Κ-20 με τους χώρους προπόνησής της.

Συνάντηση Πάτση με Κ-20

Τέλος όπως έγινε γνωστό συνάντηση με το τεχνικό τιμ της ομάδας Νέων Κ-20, τον προπονητή Παναγιώτη Παπαρρίζο και τον βοηθό και γυμναστή Σωτήρη Πετσιμέρη, είχε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης.
Ο κ. Πάτσης ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του τμήματος της Κ-20 και συζητήθηκαν τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.
Επισημάνθηκε από την πλευρά του προέδρου πως η όποια καθυστέρηση στη λύση ορισμένων ζητημάτων που προέκυψαν στην Κ-20, οφείλεται σε βασικά και σημαντικά προβλήματα από το παρελθόν που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα, στα οποία χρειάστηκε να δοθεί προτεραιότητα για την επίλυσή τους.

Αναγνωρίζεται αναμφίβολα το έργο που επιτελείται στην Κ-20 και η ΠΑΕ δίνει μεγάλη βαρύτητα στο τμήμα νέων, αφού από αυτό θα ξεπηδήσουν στο άμεσο μέλλον οι επόμενοι πρωταγωνιστές της ομάδας.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – 2η ΦΑΣΗ

ΓΗΠ.: Μυλοτόπου

ΩΡΑ: 2 μ.μ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Λαμπάκης Βούρας

Σκέμπης Ψιάνος

Μπουτζίκος Μήτσης

Σπαθάρας Βέρτζος

Καρπαθάκης Καρατζάς

Σερέτης Τάσιτς

Ιορδανίδης Ριζογιάννης

Καρακάσογλου Σκούφαλης

Φελίπε Πουρτουλίδης

Φάμπιο Τάντιτς

Στεφανίδης Γιάκομπ

Προπονητές

Ν. Παναγιωτίδης Π. Αμανατίδης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου