ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Βάλια για τη Νίκη και όχι μόνο…

η-βάλια-για-τη-νίκη-και-όχι-μόνο-121981
Συνέντευξη σχετικά με την «εμπλοκή» της με τη Νίκη Βόλου αλλά και τη σχέση της με το ποδόσφαιρο γενικότερα παραχώρησε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βάλια Κακούτη ένα μήνα μετά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, δηλώνοντας φαν του μεγάλου άσου της Γαλλίας Ζινεντίν Ζιντάν.

Αρχικά για την εμπλοκή της με τη ΠΑΕ Νίκη Βόλου δήλωσε: «Ο Ανδρέας Πάτσης πρόεδρος της Νίκης Βόλου και δικηγόρος μου, μου έκανε την πρόταση να αναλάβω υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ. Αμέσως την βρήκα άκρως ενδιαφέρουσα και αποφάσισα να κάνω αποδεκτή την πρόκληση. Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία να αξιοποιήσω τις σπουδές μου στο μάρκετινγκ και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στο συγκεκριμένο τομέα».

Για το χώρο του μόντελινγκ που αποφάσισε να αφήσει: «Η μόδα δεν υπάρχει πια. Έκανα ό,τι έκανα και τελείωσα. Αποφάσισα να ασχοληθώ με κάτι διαφορετικό. Κάτι που βρίσκεται μέσα στα ενδιαφέροντά μου και συνδυάζει τις σπουδές μου, έχοντας την στήριξη της οικογένειας και των φίλων μου, που πάντα εμπιστεύονται τις αποφάσεις μου».
Για τα νέα της καθήκοντα: «Ανέλαβα τα νέα μου καθήκοντα και προσπαθώ να ανταποκρίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερα. Η υποδοχή των ανθρώπων της ομάδας ήταν ιδιαιτέρως θερμή και πραγματικά με κάνουν να νιώθω πολύ όμορφα. Η πορεία και ο χρόνος θα δείξουν πόσο μου ταιριάζουν. Έχω αναλάβει το κομμάτι των χορηγιών, τα events και τον σχεδιασμό ενός πλάνου για την μπουτίκ. Δίνω το παρών σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο Πανθεσσαλικό, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επισκέπτομαι όποτε το απαιτούν οι συνθήκες τον Βόλο».
Για τα σχόλια που λαμβάνει η πρώην Σταρ Ελλάς: «Σίγουρα με κολακεύουν όσα γράφονται, λέγονται και γενικότερα τα διάφορα κομπλιμέντα που μου αφιερώνουν εντός και εκτός γηπέδων. Δεν θα πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Το σημαντικό είναι να υπάρξει εξέλιξη και προσφορά στην ουσία του πράγματος και όχι μόνο στο αμπαλάζ. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, προτιμώ τη δουλειά και τα έργα».
Για τη σχέση της με το ποδόσφαιρο: «Από μικρό παιδί θυμάμαι να είμαι ποδοσφαιρόφιλη, να υποστηρίζω τον Ολυμπιακό, να παρακολουθώ τα παιδιά της γειτονιάς να παίζουν μπάλα και αργότερα αγώνες. Μου άρεσε ο συγκεκριμένος χώρος, αλλά δεν φανταζόμουνα ποτέ πως θα φτάσει μια ημέρα που θα ζήσω τα πράγματα από μέσα, στο πλαίσιο της επαγγελματικής συνεργασίας με έναν σύλλογο».
Για την ποδοσφαιρική της αδυναμία: «Αν και μου αρέσουν αρκετοί σπουδαίοι παίκτες, πάντα είχα μια αδυναμία παραπάνω στον Ζινεντίν Ζιντάν».
Ακόμη η Βάλια Κακούτη αποκάλυψε πως έντονα στη μνήμη της έχει αποθηκευτεί η επίσκεψη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Φλεβάρη του 2011 για το ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων» Ολυμπιακός Παναθηναϊκός και χαρακτήρισε το παιχνίδι πραγματικά απίστευτο με τρομερή ένταση, εντός και εκτός γηπέδου.
Τέλος για το αν η ομορφιά τής άνοιξε την πόρτα και σε ένα ανδροκρατούμενο χώρο όπως είναι αυτός του ποδοσφαίρου: «Όλα είναι σχετικά. Δεν νομίζω πάντως ότι παίζει ρόλο μονάχα η εξωτερική εμφάνιση. Δεν στέκεσαι μόνο εκεί για να επιβιώσεις και να διακριθείς σε οποιονδήποτε χώρο. Όλοι στο τέλος κρίνονται στο χειροκρότημα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου