ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προσοχή στην Αναγέννηση

προσοχή-στην-αναγέννηση-122033

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ερχόμενη Τρίτη στις 2 μ.μ. η Νίκη Βόλου φιλοξενείται από την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι κυανόλευκοι θέλουν να πάρουν για ακόμη μία φορά το εισιτήριο της πρόκρισης μετά από το πέρασμα στη Κατερίνη και την επικράτηση επί του Βατανιακού.

Η τελευταία επίσημη εμφάνιση της ομάδας του Βόλου την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο του Βατάν συνοδεύτηκε από την πρόκριση στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος εκεί όπου η Νίκη μπορεί να μην θάμπωσε με την απόδοση της, ωστόσο πέρασε με 4-1 στα πέναλτι και μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Ηλία Βούρα.

Πλέον με περισσότερες ημέρες ξεκούρασης οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη καλούνται να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο απέναντι σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο τον οποίο και θα συναντήσουν και στο πρωτάθλημα της Football League.
Η ομάδα των Γιαννιτσών μπορεί να δυσκολεύθηκε με τη σειρά της απέναντι σε μία άλλη ομάδα της Football League 2 όπως είναι η Κασσιόπη πέρασε όμως επίσης στα πέναλτι με 1-3, ενώ παράλληλα βρίσκεται και στη κορυφή της βαθμολογίας της Football League.
Μέχρι σήμερα η ομάδα των Γιαννιτσών έχει καταφέρει στο πρωτάθλημα να αξιοποιήσει στο μέγιστο τον παράγοντα έδρα όσον αφορά στα παιχνίδια του πρωταθλήματος μιας και μετρά τρεις νίκες σε τρεις αναμετρήσεις. Βέβαια στο Κύπελλο τα πράγματα είναι διαφορετικά μιας και η αναμέτρηση της Τρίτης θα είναι νοκ άουτ ενώ σημειώνεται πως θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από το ΟΤΕ –SPOR TV.
Η προετοιμασία της Νίκης θα ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας με μία πρωινή προπόνηση-χαλάρωμα και στη συνέχεια η αποστολή που θα ανακοινώσει η τεχνική ηγεσία θα αναχωρήσει για τα Γιαννιτσά.
Από τους εκλεκτούς θα απουσιάζει ο Τάσος Κυριάκος μιας και ο αρχηγός των κυανόλευκων αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Κατερίνης όπου η Νίκη είχε να αντιμετωπίσει πέρα από την κούραση των σερί αγώνων και την διαιτησία.
Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν μιας και στις προπονήσεις συμμετέχουν κανονικά και οι Άγγελος Βέρτζος, Χρήστος Μήτσης και Μπόζινταρ Τάντιτς οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην πρώτη φάση του Κυπέλλου λόγω μικροτραυματισμών.
Το σίγουρο είναι πως ο Περικλής Αμανατίδης θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στο Βατάν, δίνοντας ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν συνεχόμενους αγώνες.

Εφόσον η Νίκη ξεπεράσει και τον σκόπελο των Γιαννιτσών στη συνέχεια περιμένει ο Πανθρακικός με την κόντρα να είναι διπλή τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, ενώ σειρά παίρνει ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα σε ΟΦΗ και Απόλλωνα Αθηνών.

Στο βάθος το πρωτάθλημα
Βέβαια στη Νίκη δεν έχουν να σκέφτονται μόνο το Κύπελλο μιας και το πρωτάθλημα της Football League θα ξεκινήσει και πάλι το επόμενο σαββατοκύριακο με αντίπαλο τον Βύζαντα στα Μέγαρα.
Μετά την ήττα από τη Καβάλα η Νίκη υποχώρησε στη 5η θέση της βαθμολογίας μένοντας στους 10 βαθμούς και πλέον θέλει επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Οι κυανόλευκοι στις πρώτες έξι αγωνιστικές μετρούν τρεις νίκες με Ηρακλή στα Ψαχνά, με Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Πανθεσσαλικό και Καλλονή στη Μυτιλήνη, ενώ ανεδείχθησαν ισόπαλοι με τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας και έχασαν από τον Πιερικό στη Κατερίνη και τη Καβάλα εντός έδρας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου