ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Την Τρίτη στα Γιαννιτσά

την-τρίτη-στα-γιαννιτσά-125202
Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ερχόμενη Τρίτη 30 Οκτωβρίου θα δοθεί η συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδος με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενείται από την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο πλαίσιο της Β’ φάσης του θεσμού. Όπως ανακοινώθηκε χθες η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ – SPOR TV.

Μετά την πρόκριση επί του Βατανιακού στα πέναλτι με 4-1 η Νίκη Βόλου καλείται την ερχόμενη Τρίτη 30 Οκτωβρίου να αναμετρηθεί με την Αναγέννηση Γιαννιτσών εκτός έδρας στη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή.
Οι κυανόλευκοι μπορεί να δυσκολεύτηκαν στα 120 λεπτά της αναμέτρησης, συμπεριλαμβανομένης και της ημίωρης παράτασης, ωστόσο πήραν το εισιτήριο ξεπερνώντας το εμπόδιο του μαχητικού Βατανιακού και του διαιτητή Μάστακα που έκλεισε τα μάτια στα πέναλτι που ζήτησαν οι Βολιώτες.
Έτσι οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη έχουν πλέον μπροστά τους ακόμη τρεις μέρες προετοιμασίας πριν από το ερχόμενο παιχνίδι, προκειμένου να ξεκουραστούν αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα για ένα ακόμη νοκ-άουτ αγώνα.
Όπως ήταν γνωστό από την αρχή οι κυανόλευκοι εφόσον περνούσαν από την πρώτη φάση θα αντιμετώπιζαν με μειονέκτημα έδρας είτε την Αναγέννηση είτε την Κασσιόπη.
Η ομάδα των Γιαννιτσών ήταν τελικά αυτή που πήρε την πρόκριση από την ομάδα της Κέρκυρας στα πέναλτι (1-3) και έτσι οι δύο ομάδες της Football League θα τεθούν πλέον αντιμέτωπες σε ακόμη ένα νοκ άουτ αγώνα που θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. την ερχόμενη Τρίτη. Μάλιστα όσοι δεν μπορέσουν να ταξιδέψουν ως τα Γιαννιτσά θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από το ΟΤΕ-SPOR που έχει αποκλειστικά και φέτος τα δικαιώματα για την μετάδοση των αγώνων Κυπέλλου.
Αναμφίβολα η ομάδα της Νίκης θέλει να πάρει μια δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση εκτός έδρας και αυτή τη φορά όμως θα αντιμετωπίσει ένα δυσκολότερο αντίπαλο.
Οι παίκτες της θα πρέπει να εμφανιστούν πιο δυνατοί αν θέλουν στο τέλος να είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν στο γήπεδο του Μυλότοπου όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.
Η παρουσία στο γήπεδο του Βατάν κυρίως στο πρώτο μέρος δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε για τους κυανόλευκους με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη να ρίχνει το βάρος στη κούραση την οποία έπρεπε να διαχειριστεί μιας και η Νίκη είχε έξι συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος σε αντίθεση με τον Βατανιακό που είχε δώσει μόλις ένα.
Πλέον όπως τόνισε ο 42χρονος τεχνικός περιμένει από την ομάδα του στο παιχνίδι με την Αναγέννηση να παρουσιαστεί πιο ξεκούραστη και να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο αλλά και μια καλύτερη εικόνα συνολικά, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Την άλλη εβδομάδα πιστεύω θα παρουσιαστούμε πιο ξεκούραστοι, θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και θα έχουμε καλύτερη εικόνα».
Εφόσον η Νίκη ξεπεράσει και το εμπόδιο της Αναγέννησης Γιαννιτσών, τότε ακολουθεί ο Πανθρακικός σε δύο παιχνίδια και αν η Νίκη περάσει τότε ακολουθούν διπλές αναμετρήσεις με το νικητή του ζευγαριού ΟΦΗ-Απόλλων Αθηνών για τη 4η φάση.

Δίχως προβλήματα

Δίχως αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου στο παιχνίδι της Τρίτης μιας και οι προπονήσεις πριν από το ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών διεξάγονται παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών.
Στο παιχνίδι της Κατερίνης ο Περικλής Αμανατίδης άφησε εκτός αποστολής λόγω διάφορων μικροπροβλημάτων του Άγγελο Βέρτζο, Χρήστο Μήτση και Μπόζινταρ Τάντιτς, όμως οι τρεις επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις.
Χθες οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα, ενώ η αυριανή προπόνηση θα είναι απογευματινή. Εκτός φυσικά από την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών θα είναι ο Τάσος Κυριάκος, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή Μάστακα λόγω διαμαρτυρίας στο γήπεδο του Βατάν.

Διαιτητής ο Καραλιόλιος

Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης αυτός θα είναι ο κ. Ανδρέας Καραλιόλιος από τον σύνδεσμο Γρεβενών και χρέη βοηθών θα αναλάβουν οι κ.κ. Παναγιώτης Ρίγκος του ίδιου συνδέσμου και Κωσνταντίνος Κουτζιακουτζίδης του συνδέσμου Κοζάνης. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα αναλάβει ο κ. Διονύσιος Ζούγρας, επίσης από την Κοζάνη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Εμαννουήλ Παπατριανταφύλλου από το Κιλκίς.

Ακολουθεί ο Βύζαντας Μεγάρων

Μετά τις υποχρεώσεις για το κύπελλο στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι άνθρωποι της Νίκης έχουν την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων εκτός έδρας.
Η Νίκη στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο τη Καβάλα χάνοντας με 0-2 στο Πανθεσσαλικό. Έτσι η επιστροφή στις νίκες για το πρωτάθλημα κρίνεται απαραίτητη, αφού πρώτος στόχος της φετινής χρονιάς είναι η άνοδος.
Μετά την ήττα στην 6η αγωνιστική η Νίκη υποχώρησε στη 5η θέση της βαθμολογίας μένοντας στους 10 βαθμούς, ενώ η προσεχής αντίπαλος της στο Κύπελλο βρίσκεται στη 1η με 12 βαθμούς.

Συλλυπητήρια από Ερασιτεχνική-Blue Club

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις μετά τον χαμό των Δημήτριου Φιλίππου, Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου και Ιωάννη Παυλίδη εξέδωσαν το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και του συνδέσμου φιλάθλων της Νίκης Βόλου Blue Club Θύρα 3 Παναγιώτης Ντοκούζης. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις αναφέρουν: «Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες τριών φίλων του Συλλόγου για τον αναπάντεχο χαμό τους, των Δημήτριου Φιλίππου, Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου και Ιωάννη Παυλίδη». Παράλληλα «Το Δ.Σ. και τα μέλη του συνδέσμου «Blue Club Θύρα 3 Π.Ντοκούζης» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των Δημήτρη Φιλίππου και Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου