ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με πιο καθαρό μυαλό

με-πιο-καθαρό-μυαλό-126543

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με πιο καθαρό μυαλό θέλει να δει τη συνέχεια η Νίκη, που εκμεταλλευομένη το γεγονός πως αυτή την Κυριακή δεν υπάρχουν αγώνες για το πρωτάθλημα της Football League και με την αγωνιστική ξεκούραση η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα βλέπει πιο άνετα αρχικά το κύπελλο και μετά το πρωτάθλημα.

Η Νίκη, μετά την ξεκούραση την ερχομένη εβδομάδα, πιθανόν Τετάρτη, θα αγωνιστεί και πάλι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και πάλι εκτός έδρας με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία είναι σήμερα 1η στη βαθμολογία της Football League, ενώ στη συνέχεια στην 7η αγωνιστική για το πρωτάθλημα θα αγωνισθεί στα Μέγαρα με τον Βύζαντα.
Αρχικά στον αγώνα Κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη η πρόκριση σε βάρος των Γιαννιτσών είναι κίνητρο και για την ανάταση της ψυχολογίας όπως ήταν και η πρόκριση την περασμένη Τετάρτη στην Κατερίνη επί του Βατανιακού έστω στην διαδικασία των πέναλτι.
Η πρόκριση άλλωστε ενδιαφέρει την βολιώτικη ομάδα, αφού το άλλο κίνητρο είναι το ότι στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει σε διπλό αγώνα τον Πανθρακικό ομάδα Σούπερ Λίγκας που θα φέρει και αρκετό κόσμο.
Στο ερχόμενο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά, δεν θα παίζει και ο Τάσος Κυριάκος, ο οποίος αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες, στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Βατανιακό.
Η Νίκη τόσο στο κύπελλο… όσο και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα θέλει να έχει πιο καθαρό μυαλό, αλλά και λιγότερο εκνευρισμό και άγχος που φανήκαν στα δυο τελευταία παιχνίδια με Καβάλα στο πρωτάθλημα που στοίχισε την πρώτη ήττα στο Βόλο όσο και στο ματς στο κύπελλο με τον Βατανιακό που δεν στοίχισαν… λόγω πρόκρισης!

Πάντως ως τα επόμενα ματς οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν λίγο παραπάνω μετά από συνεχείς αγώνες στην Football League και το κύπελλο Ελλάδος.
Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας Περικλής Αμανατίδης, περιμένει η ομάδα να επιστρέψει και στις νίκες στο πρωτάθλημα δείχνοντας ταυτόχρονα και το καλό πρόσωπο, που άλλωστε έχει φανεί πως υπάρχει και μάλιστα με τάσεις βελτίωσης…

Νοέμβριο οι Νέοι

Το πρωτάθλημα Νέων της Football League θα ξεκινήσει τελικά το Νοεμβριο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διοργάνωση του πρωταθλήματος Νέων πέρασε από χίλια κύματα. Τελικά, η Football League αποφάσισε αυτό να ξεκινήσει άρχεις Νοεμβρίου και σε δύο ομίλους για να μειωθούν τα έξοδα μετακινήσεων.

Ευχαριστήριο

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί το ΤΑΠ Βατανιακός για την άψογη φιλοξενία των μελών της αποστολής της ομάδας μας στον αγώνα της πρώτης φάσης του κυπέλλου. Συγχαίρει την ομάδα του Βατανιακού για τη μαχητικότητα της και την αγωνιστική της παρουσία και της εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Συλλυπητήριο
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό δύο ακόμη μελών της κυανόλευκης οικογένειας. Του φιλάθλου, Δημήτρη Φιλίππου, που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Καβάλα, πάνω στην αγωνία του να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα στο Πανθεσσαλικό και του Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου, που υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης και διετέλεσε και πρόεδρος. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειές τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου