ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή στις νίκες

επιστροφή-στις-νίκες-131369

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Να επιστρέψει και πάλι στις νίκες θέλει σήμερα η Νίκη Βόλου φιλοξενούμενη από τον Βατανιακό στη Κατερίνη με τη νοκ-άουτ αναμέτρηση για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος να ξεκινά στις 2.30 μ.μ.

Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους με μία πρωινή προπόνηση και το απόγευμα αναχώρησαν για την Κατερίνη από όπου θέλουν σήμερα να φύγουν νικητές και με το εισιτήριο της πρόκρισης στο τσεπάκι τους.
Ο τεχνικός Περικλής Αμανατίδης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Χρήστο Μήτση, Άγγελο Βέρτζο και Μπόζινταρ Τάντιτς, θέλοντας να τους ξεκουράσει μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια αφού είχαν μικροπροβλήματα.
Η Νίκη στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Καβάλας την οποία και φιλοξένησε χάνοντας με 2-0. Πλέον το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού Σταδίου αποτελεί παρελθόν και η Νίκη θέλει σήμερα να πάρει την πρόκριση απέναντι σε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο.
Η ομάδα της Κατερίνης ξεκίνησε την Κυριακή τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football League 2 μένοντας στην ισοπαλία με αντίπαλο τη Δόξα Κρανούλας και σκορ 1-1.
Οι δεκαεννιά παίκτες που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή της Νίκης είναι οι: Ηλίας Βούρας, Τάσος Καρακούτσης, Στέργιος Ψιάνος, Δημήτρης Σαμαράς, Βασίλης Καρατζάς, Ιβάν Τάσιτς, Παντελής Ριζογιάννης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Ανδρέας Μκρτσιαν, Άγγελος Αργύρης, Μανώλης Σκούφαλης, Ηρακλής Ρόππας, Τάσος Κυριάκος, Βίκτορας Γιάκομπ, Γιώργος Λαζαρίδης, Νίκος Πουρτουλίδης, Κώστας Φλίγκος, Γκονζάλβες Ουέλινγκτον και Σωτήρης Χάμος.
Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα ο Περικλής Αμανατίδης αυτή αποτελείται από τον Βούρα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Ψιάνο, Καρατζά, Σαμαρά και Παπαδόπουλο. Στη μεσαία γραμμή τους Ριζογιάννη και Ρόππα ως αμυντικά χαφ και στα δεξιά τον Σκούφαλη με τον Πουρτουλίδη στα αριστερά. Μπροστά τους πιθανότατα θα κινείται ο Κυριάκος και στη κορυφή της επίθεσης ο Γιάκομπ, δίχως όμως να αποκλείονται άλλες εκπλήξεις.
Διαιτητής σήμερα θα είναι ο κ. Μάστακα; (Μακεδονίας) και βοηθοί του οι κ.κ. Πατσιάς και Περικλείδης(Μακεδονίας) και τέταρτος ο κ. Αγγελάκης (Μακεδονίας).
Σημειώνεται ότι στη συνέχεια ο νικητής του νοκ άουτ αγώνα της Κατερίνης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κασσιόπη – Αναγέννηση Γιαννιτσών σε ακόμη ένα μονό παιχνίδι (30-31 Οκτωβρίου ή 1 Νοεμβρίου).

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό με την τρίτη φάση να περιλαμβάνει διπλούς αγώνες που θα ξεκινήσουν στις 29 Νοεμβρίου, 12 και 13 Δεκεμβρίου και οι επαναληπτικοί τους στις 19, 20, 22 και 23 Δεκεμβρίου.

Ανακοίνωση ΠΑΕ Νίκη Βόλου
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χιλιάδες φιλάθλους της, που έδωσαν βροντερό παρών την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δημιουργώντας μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα. Η παρουσία του κόσμου στην κερκίδα και η στήριξη του στο δύσκολο έργο της ΠΑΕ, είναι στοιχεία που βοηθούν στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας».

Σε απολογία την Πέμπτη
Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για παραπτώματα που υπέπεσε στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Παράλληλα σε απολογία έχει κληθεί και ο Ολυμπιακός Βόλου με τις ΠΑΕ να απολογούνται στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής την προσεχή Πέμπτη το πρωί.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β’ – Γ’ Εθνικής κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 25/10/2012 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα:
Την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 5, 6, 13, 14, 15, 25 και 30 του Πειθαρχικού Κώδικα (ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 10-10-2012).
Την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και τον Π. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ (εκπρόσωπος) για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 5, 6, 8, 11, 12, 13, 14, 15, 25 και 30 του Πειθαρχικού Κώδικα (ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ- ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 15-10-2012).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου