ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Έχασε αλλά συγχαίρει η Νίκη

έχασε-αλλά-συγχαίρει-η-νίκη-133177
Η ομάδα μπάσκετ της Νίκης δεν κατάφερε να πετύχει νίκη ούτε στη 2η αγωνιστική στην Α2 καθώς ηττήθηκε στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με 58-63 από τον Ερμή Λαγκαδά, αλλά η διοίκηση με ανακοίνωσή της συγχαίρει τους διαιτητές αναφέροντας:

«Στις ομολογουμένως δύσκολες ημέρες που περνάει το ελληνικό μπάσκετ, υπάρχουν ακόμη κάποιοι άξιοι και ικανοί άνθρωποι που μας υπενθυμίζουν ότι το ευ αγωνίζεσθαι και η αγάπη για το άθλημα υπερτερούν όλων των άλλων. Στο πνεύμα αυτό, η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί, για την απόδοσή τους, τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου για την 2η αγωνιστική της Α2, ενάντια στον Ερμή Λαγκαδά. Αν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης δεν ήταν το ποθούμενο για την ομάδα μας, συγχαίρουμε τους κυρίους Παφίλη, Θεονά και Αναστόπουλο για την άψογη διεξαγωγή μίας αμφίρροπης αναμέτρησης. Ευχόμαστε και προσβλέπουμε και στο μέλλον σε τέτοιου επιπέδου ποιοτικές διαιτησίες, ώστε να εμπεδώνεται απολύτως το αίσθημα δικαίου στους Συλλόγους, στους προπονητές, στους παίκτες και στους φιλάθλους του, υπό οικονομικό μαρασμό, ελληνικού μπάσκετ».

*Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ» και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης, προσκαλεί τα μέλη και όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου σε μια ανοιχτή συνάντηση – συζήτηση γύρω από τα θέματα που απασχολούν το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου αύριο Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19:00 στο BLUE SPORT CAFE (Κυρίλλου – Μυτιλήνης).
Στον αγώνα του Σαββάτου η αστοχία και τα λάθη ήταν τα στοιχεία που στέρησαν τη νίκη από την ομάδα του Γ. Ζαφειρούδη που γενικά ήταν σε κακή μέρα και με αρκετό άγχος.
Τα δεκάλεπτα: 18-26, 28-36 (ημίχρονο), 43-49, 58-63 (τελικό)
ΝΙΚΗ Β. (Ζαφειρούδης): Παπούλιας 2, Φωσσές, Σαμαράς, Χρηστομάνος, Μαυρογιάννης 5 (1), Κουτίνας 2, Στάμος 4, Καραγκιολίδης 9 (1), Μαλτέσιος 17 (8 ριμπ.), Θεοδωράκος 10, Μυστιλιάδης 2, Πολίτης 7.
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Πέρκος): Καϊκλής, Τιλλ, Ιωακειμίδης 5 (1), Ονάσογλου (1), Καμαριώτης, Πλιούκας 13 (1), Καλογιαννίδης, Αναγνωστόπουλος 20 (1), Ζησόπουλος, Γεωργίτσης 12, Παρίτσης 3 (1), Κασούρας.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Ηράκλειο-Δόξα Λευκ. 71-64
ΟΦΗ-Ν. Κηφισιά 62-79
Λαύριο-Παγκράτι 86-69
Φιλαθλητικός-Τρίκαλα 77-62
Αγ. Παρασκευή-Ίκαροι Σ. 77-71
Αρκαδικός-Κόροιβος 79-72
Νίκη-Ερμής Λαγκ. 58-63
Η επόμενη αγωνιστική
(Σάββατο 27/10)
Παγκράτι-Φιλαθλητικός
Τρίκαλα-Αγ. Παρασκευή
Ίκαροι Σερ.-ΟΦΗ
Ν. Κηφισιά-Αρκαδικός
Κόροιβος-Νίκη
Ερμής Λαγκ.-Δόξα Λευκ.
Ηράκλειο-Λαύριο
Β.Ζ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου