ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να τριτώσει το καλό

να-τριτώσει-το-καλό-135735

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη θέλει σήμερα η Νίκη Βόλου φιλοξενώντας την Καβάλα στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League. Μετά τις νίκες επί Ηρακλή και ΑΕΛ Καλλονής, οι κυανόλευκοι έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, ενώ στο πλευρό τους θα έχουν και τον κόσμο τους.

Το πρωτάθλημα της Football League συνεχίζεται σήμερα για τη Νίκη πριν από την πρεμιέρα στο Κύπελλο Ελλάδος την ερχόμενη Τετάρτη(2.30 μ.μ.) με αντίπαλο τον Βατανιακό στη Κατερίνη.

Η ομάδα του Βόλου θέλει να πετύχει μια τρίτη συνεχόμενη νίκη μετά από αυτές που προηγήθηκαν στο Πανθεσσαλικό επί του Ηρακλή (1-0) και της ΑΕΛ Καλλονής (0-2) στη Μυτιλήνη.

Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και γεμάτο οπλοστάσιο οι κυανόλευκοι θέλουν σήμερα να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας φθάνοντας στους 13 βαθμούς στο φετινό μαραθώνιο έχοντας στο πλευρό τους και τον κόσμο τους.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες με ένα τελευταίο χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, ωστόσο όπως συνηθίζει στα εντός έδρας παιχνίδια ο Περικλής Αμανατίδης δεν ανακοίνωσε την 18άδα, κάτι που θα γίνει σήμερα στα αποδυτήρια πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν πλην του τραυματία Αλέξανδρου Σούφλα και του Θόδωρου Παπαδόπουλου, που από αύριο θα επιστρέψει στις προπονήσεις ολοκληρώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Έτσι στη διάθεση του 42χρονου τεχνικού βρίσκονται οι: Τάσος Καρακούτσης, Χρήστος Μπαταβάνης, Αποστόλης Κεφαλάς, Ηλίας Βούρας, Άγγελος Βέρτζος, Χρήστος Μήτσης, Βασίλης Καρατζάς, Στέργιος Ψιάνος, Ιβάν Τάσιτς, Παντελής Ριζογιάννης, Τάσος Κυριάκος, Άγγελος Αργύρης, Κώστας Γεωργατζής, Μανώλης Σκούφαλης, Νίκος Πουρτουλίδης, Γκονζάλβες Ουέλινγκτον, Μπόζινταρ Τάντιτς, Χρήστος Χολέβας, Γιώργος Λαζαρίδης, Δημήτρης Σαμαράς, Κώστας Φλίγκος, Ηρακλής Ρόππας, Ανδρέας Μκρτσιαν, Βίκτορας Γιάκομπ και Σωτήρης Χάμος.

Αναφορικά με την ενδεκάδα δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στη Μυτιλήνη όπου η Νίκη παρατάχθηκε με τους Καρακούτση, Ψιάνο, Μήτση, Βέρτζο, Σαμαρά, Τάσιτς, Ριζογιάννη, Κυριάκο, Σκούφαλη, Τάντιτς και Φλίγκο.

Από την άλλη για την ομάδα της Καβάλας αμφίβολοι είναι οι Χλωρός και Γελαδάρης, ενώ απών θα είναι ο Πακάλτσης. Αντίθετα επιστρέφει ο Ενσαλίβα που θα ξεκινήσει δίπλα στον Ντιέ. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός της ομάδας του κ. Βασιλακάκη μέχρι σήμερα καταλαμβάνοντας την 7η θέση με 8 βαθμούς, ενώ στην τελευταία αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία με αντίπαλο τον Θρασύβουλο.

Η αποστολή της Καβάλας: Αποστολίδης, Σουλογάνης, Αναστασόπουλος, Καπνόπουλος, Μαραγκός, Μπρατσιάνι, Παγώνης, Παπαγερίδης, Πλιάγκας, Τριποτσέρης, Χλωρός, Ντιέ, Ντος Σάντος, Ενσαλίβα, Μοκακέ, Ποσίνκοβιτς, Ντόσης, Γελαδάρης, Μιγιάτοβιτς.

Διαιτητής ο Κοεμτζίδης

Ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης από τον σύνδεσμο της Κοζάνης θα είναι ο άρχοντας της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Καβάλα. Βοηθοί του θα είναι ο κ. Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία και ο κ. Κωνσταντίνος Λαφαντζής από την Πιερία. Τέλος, χρέη τέταρτου διαιτητή θα αναλάβει ο κ. Δημήτριος Μαλούτας επίσης από τον σύνδεσμο της Ημαθίας.

Εισιτήρια και με 10 ευρώ

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον σημερινό αγώνα καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Στάδιο, η οποία πλέον έχει τροποποιηθεί. Για πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι θα υπάρχουν εισιτήρια και των 10 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

VIP Κερκίδα-30 ευρώ,

Υπόλοιπη Σκεπαστή-20 ευρώ,

Ανατολική Κερκίδα-15 ευρώ,

Νότιο Πέταλο-10 ευρώ,

Παιδικό-5 ευρώ,

και για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν θα έρθουν οργανωμένα στο Βόλο η τιμή έχει οριστεί στα 15 ευρώ.

Αναφορικά με τα εκδοτήρια θα λειτουργούν δύο στην Πεζογέφυρα Α και θα ανοίξουν δυόμιση ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Από εκεί θα επιτραπεί αποκλειστικά η είσοδος των φιλάθλων της Νίκης με απλά εισιτήρια αγώνα, αφού από την Πεζογέφυρα Β θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους διαρκείας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα

και για τα μαθητικά – παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ, τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας.

Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο.

Όπως έγινε γνωστό προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους μόνο από τα εκδοτήρια.

Είσοδος Φιλάθλων

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας VIP θα εισέρχονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μόνον από την Κεντρική Πύλη του Σταδίου, επιδεικνύοντας το εισιτήριο διαρκείας VIP χρώματος χρυσού και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Για τους κατόχους διαρκείας VIP θα είναι διαθέσιμο το κεντρικό πάρκινγκ στον προαύλιο χώρο του Σταδίου. Στη συνέχεια η είσοδός τους στην κερκίδα 109 (VIP) θα γίνεται από το κυλικείο VIP (δίπλα από το ΕΚΑΒ).

Η είσοδος των κατόχων διαρκείας Silver (ασημί), Basic (μωβ), Blue (μπλε), Economy (θαλασσί) αποκλειστικά από την ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ Β με την επίδειξη του εισιτήριου διαρκείας και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Τέλος για απλά εισιτήρια αγώνα η είσοδος θα γίνεται αποκλειστικά από την Πεζογέφυρα Α.

Ευχαριστήριο «Blue Club»

«Σαν Δ.Σ. της απερχόμενης διοίκησης του Blue Club «Π. Ντοκούζης» θα θέλαμε να συγχαρούμε για την στήριξη και την συμπαράστασή τους, τα αδέρφια μας και μέλη του συνδέσμου, που χάρη στην βοήθειά τους, καταφέραμε να διατηρήσουμε την ενότητα και το σθένος μας, ώστε να κρατήσουμε την ιδέα της Νίκης ζωντανή στα μαύρα χρόνια που πέρασαν. Επίσης θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, εκλέγοντάς μας επί σειρά ετών για την διοίκηση του ιστορικού μας συνδέσμου.
Είμαστε
σίγουροι ότι και το νέο Δ.Σ., στο οποίο παραδίδουμε με σεβασμό και συγκίνηση την σκυτάλη, θα φανεί αντάξιο της τεράστιας ιστορίας του συνδέσμου μας και θα οδηγήσει το Blue Club «Π. Ντοκούζης» Θ.3 σε νέα πιο ισχυρά μονοπάτια. Με τιμή, το απερχόμενο Δ.Σ.:Ντοκούζης Γρηγόρης – Πρόεδρος, Τσικλάνης Χρήστος – Αντιπρόεδρος, Ζεμπίλας Βαγγέλης – Γ.Γραμματέας, Κανούτας Κώστας – Ταμίας, Τσικλάνης Βαγγέλης – Μέλος, Αλεξίου Αλέκος – Μέλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου