ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φθηνά τα εισιτήρια με Καβάλα

φθηνά-τα-εισιτήρια-με-καβάλα-138620

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε πως οι τιμές των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην Καβάλα θα είναι κάτι παραπάνω από προσιτές.

Για πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι θα υπάρχουν εισιτήρια και των 10 ευρώ και φυσικά όπως αναμένεται η προσέλευση του κόσμου θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Στο μεταξύ θα πρέπει να σημειωθεί πως η διαδικασία εισόδου στο στάδιο έχει τροποποιηθεί.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: VIP Κερκίδα-30 ευρώ,
Υπόλοιπη Σκεπαστή-20 ευρώ, Ανατολική Κερκίδα-15 ευρώ, Νότιο Πέταλο-10 ευρώ,
Παιδικό-5 ευρώ, ενώ για τους φιλοξενούμενους η τιμή έχει οριστεί στα 15 ευρώ σε περίπτωση που η αστυνομία επιτρέψει την είσοδό τους.
Αναφορικά με τα εκδοτήρια θα λειτουργούν δύο στην Πεζογέφυρα Α και θα ανοίξουν δυόμιση ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Από εκεί θα επιτραπεί αποκλειστικά η είσοδος των φιλάθλων της Νίκης με απλά εισιτήρια αγώνα αφού από την Πεζογέφυρα Β θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους διαρκείας.
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα
και για τα μαθητικά – παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ, τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο.
Όπως έγινε γνωστό προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους μόνο από τα εκδοτήρια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου