ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Νίκη Βόλου για το κυριακάτικο παιχνίδι με Καβάλα

ξεκίνησε-την-προετοιμασία-της-η-νίκη-β-140035

Με ανεβασμένη ψυχολογία

Την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα της Καβάλας ξεκίνησε χθες η Νίκη Βόλου, έχοντας πλέον ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Football League που την έφεραν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά το ρεπό της Τρίτης το οποίο ήταν και το πρώτο που πήραν οι κυανόλευκοι από τις 23 Σεπτεμβρίου παίκτες και τεχνικό τιμ επέστρεψαν στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους πριν την έκτη στροφή του πρωταθλήματος.

H τεχνική ηγεσία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματιών ή τιμωρημένων με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Σούφλα που έχει υποβληθεί σε επέμβαση μηνίσκου.

Η Νίκη μετά το πέρας πέντε αγωνιστικών καταλαμβάνει την πρώτη θέση με δέκα βαθμούς ισοβαθμώντας με Εργοτέλη, Πανσερραϊκό και ΑΕΛ Καλλονής της οποίας και επικράτησε με 2-0 την περασμένη Δευτέρα.

Στο παιχνίδι της Μυτιλήνης οι κυανόλευκοι απέδειξαν περίτρανα πως μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό μαραθώνιο αυτό όμως που χρειάζεται είναι διάρκεια. Η διαχείριση του ρόστερ μέχρι σήμερα κρίνεται πολύ καλή και πλέον με περισσότερες ανάσες οι κυανόλευκοι αναμένεται να παρουσιαστούν ακόμη πιο δυνατοί δικαιώνοντας τον κόσμο τους και τη διοίκηση για τις επιλογές τους.

Μέχρι στιγμής η Νίκη έχει σημειώσει δύο συνεχόμενες νίκες με Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό και Καλλονή στη Μυτιλήνη και στόχος είναι να τριτώσει το καλό… απέναντι στην ομάδα της Καβάλας, η οποία διαθέτει ποιοτικό ρόστερ αλλά μέχρι στιγμής η έλλειψη προετοιμασίας της έχει στοιχίσει.

Διαιτητής ο Κοεμτζίδης

Ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης από τον σύνδεσμο της Κοζάνης θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Καβάλα, η οποία θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. Βοηθοί του θα είναι ο κ. Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία και ο κ. Κωνσταντίνος Λαφαντζής από την Πιερία. Τέλος χρέη τέταρτου διαιτητή θα αναλάβει ο κ. Δημήτριος Μαλούτας επίσης από τον σύνδεσμο της Ημαθίας.

Εισιτήρια και με 10 ευρώ

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο στάδιο η οποία πλέον έχει τροποποιηθεί. Για πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι θα υπάρχουν εισιτήρια και των 10 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

VIP Κερκίδα-30 ευρώ,Υπόλοιπη Σκεπαστή-20 ευρώ, Ανατολική Κερκίδα-15 ευρώ, Νότιο Πέταλο-10 ευρώ, Παιδικό-5 ευρώ, ενώ για τους φιλοξενούμενους η τιμή έχει οριστεί στα 15 ευρώ σε περίπτωση που η αστυνομία επιτρέψει την είσοδό τους.

Αναφορικά με τα εκδοτήρια θα λειτουργούν δύο στην Πεζογέφυρα Α και θα ανοίξουν δυόμιση ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Από εκεί θα επιτραπεί αποκλειστικά η είσοδος των φιλάθλων της Νίκης με απλά εισιτήρια αγώνα αφού από την Πεζογέφυρα Β θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους διαρκείας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και για τα μαθητικά – παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ, τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο.

Όπως έγινε γνωστό προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους μόνο από τα εκδοτήρια.

Ισχυρή Ασφάλεια

Το γήπεδο και ο περιβάλλοντας χώρος θα περιφρουρούνται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια.
και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές ότι όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος και επιπλέον από την ΠΑΕ θα του αφαιρεθεί το δικαίωμα να παρακολουθήσει ξανά αγώνα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Είσοδος Φιλάθλων

Διαρκείας VIP

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας VIP θα εισέρχονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μόνον από την Κεντρική Πύλη του Σταδίου, επιδεικνύοντας το εισιτήριο διαρκείας VIP χρώματος χρυσού και την αστυνομική τους ταυτότητα. Για τους κατόχους διαρκείας VIP θα είναι διαθέσιμο το κεντρικό πάρκινγκ στον προαύλιο χώρο του Σταδίου. Στη συνέχεια η είσοδος τους στην κερκίδα 109 (VIP) θα γίνεται από το κυλικείο VIP (δίπλα από το ΕΚΑΒ).

ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ Β

Είσοδος των κατόχων διαρκείας Silver (ασημί), Basic (μωβ), Blue (μπλε), Economy (θαλασσί) αποκλειστικά από την ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ Β με την επίδειξη του εισιτήριου διαρκείας και την αστυνομική τους ταυτότητα. Στη συνέχεια οι φίλαθλοι θα εισέρχονται στο γήπεδο από τις συγκεκριμένες θύρες που οδηγούν στην κερκίδα που αντιστοιχεί το εισιτήριο διαρκείας τους (παρακάτω σας παραθέτουμε αναλυτικά τις θύρες και σε ποια εισιτήρια διαρκείας αντιστοιχούν ή μπορείτε να δείτε το πλάνο του Πανθεσσαλικού στην αρχή της σελίδας).

ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ Α


Απλά Εισιτήρια Αγώνα
Είσοδος αποκλειστικά από την Πεζογέφυρα Α. Εκεί θα υπάρχουν δύο εκδοτήρια για την έκδοση εισιτηρίων όλων των τιμών και για όλες τις κερκίδες. Στη συνέχεια οι φίλαθλοι θα εισέρχονται από τις συγκεκριμένες Θύρες που οδηγούν στην κερκίδα που αντιστοιχεί στην τιμή του εισιτηρίου τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου