Στήριξη στο Σύλλογο Νεφροπαθών

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-15, 12:41:52
Στήριξη στο Σύλλογο Νεφροπαθών
Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας, «Οι Άγιοι Ανάργυροι», πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης στο πλαίσιο των κοινωνικών συναντήσεων στήριξης ευπαθών ομάδων.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, συνοδευόμενος από την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Βάλια Κακούτη και τα μέλη της Λέσχης Φίλων Νίκης, Αχιλλέα Τζαλάκα και Γιώργο Κουτσούκη, επισκέφτηκαν τα γραφεία του Συλλόγου Νεφροπαθών στον Βόλο και συζήτησαν με τον πρόεδρο Βασίλη Γιαννάκο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τη σημασία της συμμετοχής των μελών του συλλόγου σε αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα, όπως οι αγώνες της Νίκης Βόλου.

Ο Ανδρέας Πάτσης ανακοίνωσε ότι θα παραχωρηθούν για τα μέλη του συλλόγου θέσεις στο πέταλο του Πανθεσσαλικού, στις οποίες θα έχουν πρόσβαση μέλη, που θα επιλεγούν βάσει κοινωνικών κριτηρίων από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας και τα οποία θα αποκτήσουν κάρτα ελευθέρας εισόδου για κάθε επίσημο ματς της ομάδας. Παράλληλα τους εξέφρασε τη στήριξη της ΠΑΕ στο δύσκολο έργο τους και συζητήθηκαν πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βοηθήσουν το Σύλλογο.
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=