ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στη Λευκάδα το τζάμπολ της Νίκης

στη-λευκάδα-το-τζάμπολ-της-νίκης-150068
Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Από τη Λευκάδα κάνει πρεμιέρα σήμερα με την παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ η Νίκη Βόλου, που για την πρώτη αγωνιστική παίζει με τη Δόξα.

Η Νίκη που βρίσκεται από χθες στη Λευκάδα στοχεύει στο σημερινό ματς στις 5 μ.μ.(ζωντανά στον sporfm 89,5) η παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας να στεφθεί με επιτυχία. Ο προπονητής Γιώργος Ζαφειρούδης έχει δουλέψει συστηματικά τις τελευταίες 40 ημέρες με προπονήσεις και φιλικά, ώστε η ομάδα να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις, έχοντας και τον ενθουσιασμό, αφού έτσι κι αλλιώς προέρχεται από δυο συνεχόμενες ανόδους.

Ήδη η Νίκη έχει δώσει ένα επίσημο ματς, με τους παίκτες να δείχνουν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση στον αγώνα του κυπέλλου με τους Ίκαρους Σερρών, που ήταν πιο έμπειρη ομάδα στην Κατηγορία, καθώς κατέλαβε την τρίτη θέση την περασμένη σεζόν στην Α2 μπάσκετ, διεκδικώντας μέχρι τέλους την άνοδο.
Πάντως το αυριανό ματς είναι λόγω πρεμιέρας ανοικτό, αλλά η Νίκη έχει ενθουσιασμό αλλά και νέα πρόσωπα τους Καραγκιολίδη, Μαλτέσιο, Φωσσέ και Θεοδωράκο που κάλυψαν τις… φυγές των Ζαρογιάννη, Τσώλη, Φρουσκλιά, Θυμνιού.
Πάντως για το σημερινό ματς ο προπονητής της Νίκης Γιώργος Ζαφειρούδης έχει αμφίβολη τη συμμετοχή του Γρηγόρη Μιστιλιάδη, που είναι στη Λευκάδα αλλα δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως, ενώ το τελευταίο διάστημα έχασε πολλές προπονήσεις.
Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του είναι οι Γιάννης Μαλτέσιος, Λευτέρης Στάμος, Μιχάλης Πολίτης, Γιώργος Μαυρογιάννης, Νίκος Θεοδωράκος, Ηλίας Φωσσές, Αντώνης Χριστομάνος, Παναγιώτης Παπούλιας, Σάκης Κουτίνας, Γιάννης Καραγκιολίδης, Γρηγόρης Μυστιλιάδης Αντώνης Χριστομάνος και Αντώνης Σαμαράς.
Ο Γ. Ζαφειρούδης μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) ανέφερε πως θέλει τη Νίκη ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια και οι παίκτες να απολαύσουν την παρθενική εμφάνιση στην Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ, ενώ για την πρεμιέρα τόνισε: «Δεν έχω εικόνα από τη Δόξα Λευκάδας. Ίσως είναι η πρώτη φορά που θα πάω σε ένα αγώνα χωρίς σκάουτινγκ κι αυτό γιατί δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον αντίπαλο. Το μόνο που γνωρίζω είναι κάποια πράγματα που μπορούν να κάνουν κάποιοι παίκτες γιατί τους ξέρω από τα προηγούμενα χρόνια. Αυτά όμως είναι σε ατομικό επίπεδο, σαν ομάδα δεν γνωρίζω πώς παίζει και πώς έχει δέσει. Εμείς θα στηριχθούμε στις βασικές αρχές που έχουμε ως ομάδα».
Στην πρώτη αντίπαλο της Νίκης Δόξα Λευκάδας προπονητής είναι ο Νίκος Βουρνάς και έχει αλλάξει κατά πολύ το ρόστερ της, αφού από πέρσι έμειναν οι Ορέστης Ματενίδης, Βασίλης Βαγενάς, Ανδρέας Βουρνάς, Βαγγέλης Αρέθας και Αντώνης Τζανιδάκης.
Η 1η αγωνιστική
Στο πρώτο τζάμπολ της Α2, αύριο και την Κυριακή οι αγώνες οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 1ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:
Σάββατο 13 Οκτωβρίου
Μετς Α 17.00 Παγκράτι-Ηράκλειο Σαλαβός-Ξανθός-Τσώνος Μ (Ελευθεριάδης)
Κατσιμήδιο 17.00 Αίολος Τρικάλων-Λαύριο Παφίλης-Ευφραιμίδης-Συμεωνίδης (Γκανάτσιος)
ΔΑΚ Σερρών 17.00 Ίκαροι Σερρών-Φιλαθλητικός Ταρενίδης Στ.-Λαζαρίδης Κ.-Δεληγιαννίδης (Παπαγεωργίου)
Ν. Κηφισιάς 17.00 Ν. Κηφισιά-ΚΑΠ Τσώνος Β-Θεωνάς-Καραβίτης (Καρούσης)
Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-ΣΕΦΑ Αρκαδικός Παγώνης-Τζαφλέρης-Φακίτσας (Δροσόπουλος)
ΔΑΚ Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκάδας-Νίκη Βόλου Βαρδάλος-Δημόπουλος-Κωνσταντινόπουλος (Γιοχαλής)
Κυριακή 14 Οκτωβρίου
Αμαλιάδας 13.30 ΑΣΑ Κόροιβος-ΟΦ Ηρακλείου Μπίκας-Σκούτας-Θεοδωρόπουλος (Κωστής).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου