ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με το μυαλό στη Μυτιλήνη

με-το-μυαλό-στη-μυτιλήνη-150153
Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Το μυαλό στη Μυτιλήνη έχει μετά την νίκη την περασμένη Τέταρτη επί του Ηρακλή η Νίκη, που την Δευτέρα παίζει με την πρωτοπόρο σήμερα Καλλονή… με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη και τους παίκτες να είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν κάτι και να μην πάει χαμένο το πρώτο μακρινό ταξίδι στην 5η αγωνιστική της Football League…

Η δυνατή ομάδα Μυτιλήνης είναι το νέο εμπόδιο της Νίκης, η οποία θέλει και μπορεί με συνέχεια επιτυχιών να φθάσει κι αυτή στην κορυφή.

Οι Μυτιληνιοί της Καλλονής βρίσκονται πλέον στο ρετιρέ της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και όπως δήλωσε και ο προπονητής της Νίκης Περικλής Αμανατίδης το παιχνίδι αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο.

Μάλιστα ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο και να συνδυάσει και την αποτελεσματικότητα που έλειπε σε προηγούμενα ματς…

Το πρόβλημα με τον τραυματία Καρατζά που αντικαταστάθηκε από τον Σαμαρά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ημίχρονο φαίνεται πως δεν ήταν σοβαρό και η συμμετοχή του είναι πιθανή και στο ερχόμενο παιχνίδι. Παράλληλα εκτός για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ως γνωστόν θα μείνει ο Αλέξανδρος Σούφλας, ενώ ανέτοιμος κρίνεται ο Θοδωρής Παπαδόπουλος που λόγω της στρατιωτικής του θητείας έχει χάσει μεγάλο μέρος των προπονήσεων.

Η Νίκη θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της σήμερα και την Κυριακή θα αναχωρήσει για την Αθήνα και από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα πετάξει στη Μυτιλήνη για τον δευτεριάτικο αγώνα που θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. και διαιτητής θα είναι ο Νίκος Τεβεκέλης από την Θεσσαλονίκη.

Ο Περικλής Αμανατίδης φαίνεται να έχει αρκετές επιλογές για την ενδεκάδα που θα παρατάξει για να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα, αφού στο πρωτάθλημα όπως είναι το φετινό της Football League τα πάντα είναι δυνατόν να γίνουν και η Νίκη θα «χτυπήσει» τον αντίπαλό της στα ίσια για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στο μεταξύ βαρύ πρόστιμο περιμένουν οι διοικούντες την ΠΑΕ Νίκη με αφορμή την είσοδο φιλάθλων στο στίβο του Πανθεσσαλικού, ώστε να πανηγυρίσουν το νικητήριο γκολ του Μήτση στον αγώνα με τον Ηρακλή.
Εκλογές στο Blue Club
«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη του συνδέσμου μας ότι κατά τη γενική συνέλευση της 5ης Οκτωβρίου αποφασίστηκε η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Οι εκλογές θα λάβουν χώρα στα γραφεία του συνδέσμου. Τη Δευτέρα 15/10/2012 και τις ώρες 10.00-12.00 το πρωί και 18.00-21.00 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας, έχουν μόνο τα μέλη τα οποία έκαναν εγγραφή με τη νέα διαδικασία (κατόπιν της ανασύστασης του συνδέσμου). Μία πόλη, μία αγάπη, μία ομάδα
Blue Club «Π.Ντοκούζης» Θ.3».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου