ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή στις νίκες

επιστροφή-στις-νίκες-158282

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την επιστροφή στις νίκες με την επιστροφή στην έδρα της θέλει να συνδυάσει σήμερα η Νίκη Βόλου που στις 7 μ.μ. θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική της Football League.
Μετά την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα από τον Πιερικό την περασμένη Κυριακή οι κυανόλευκοι θέλουν σήμερα πάνω από ο,τιδήποτε άλλο να πάρουν το τρίποντο. Η ήττα στην Κατερίνη έχει πεισμώσει τους παίκτες του Περικλή Αμανατίδη, μιας και στην Κατερίνη ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο αλλά και τις ευκαιρίες.
Η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών ωστόσο δεν συνοδεύθηκε από το ανάλογο αποτέλεσμα, κάτι που θα κυνηγήσουν σήμερα με νύχια και με δόντια αναζητώντας το πρώτο τρίποντο μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών.

Οι κυανόλευκοι θέλουν παράλληλα να ικανοποιήσουν και τον κόσμο τους που θα βρεθεί σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μιας και στην πρώτη τους παρουσία μπροστά στο κοινό τους την περασμένη Τετάρτη αποχώρησαν ισόπαλοι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Αντίθετα δεν θα βρίσκονται στην αποστολή ο τραυματίας Αλέξανδρος Σούφλας και ο ανέτοιμος λόγω της στρατιωτικής του θητείας Θοδωρής Παπαδόπουλος. Οι νεαροί Άγγελος Αργύρης και Κώστας Γεωργατζής θα αγωνιστούν σήμερα με την ομάδα Κ20 σε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Διμηνίου όπως και ο τερματοφύλακας Χρήστος Μπαταβάνης.
Ο Περικλής Αμανατίδης κάλεσε τους υπόλοιπους 21 παίκτες σήμερα στο Πανθεσσαλικό και θα τους ανακοινώσει πριν το παιχνίδι την 18άδα.
Στη διάθεση του 42χρονου τεχνικού βρίσκονται οι: Τάσος Καρακούτσης, Ηλίας Βούρας, Άγγελος Βέρτζος, Χρήστος Μήτσης, Βασίλης Καρατζάς, Στέργιος Ψιάνος, Ιβάν Τάσιτς, Παντελής Ριζογιάννης, Τάσος Κυριάκος, Μανώλης Σκούφαλης, Νίκος Πουρτουλίδης, Γκονζάλβες Ουέλινγκτον, Μπόζινταρ Τάντιτς, Χρήστος Χολέβας, Γιώργος Λαζαρίδης, Δημήτρης Σαμαράς, Κώστας Φλίγκος, Ηρακλής Ρόππας, Ανδρέας Μκρτσιαν, Βίκτορας Γιάκομπ και Σωτήρης Χάμος.

Ο Ηρακλής
H προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου ολοκληρώθηκε χθες, με τον Γιώργο Στράντζαλη να ανακοινώνει στη συνέχεια την 20μελή αποστολή που βρίσκεται από χθες στο Βόλο. Απόντες από το σημερινό παιχνίδι θα είναι Πασχάλης Βουτσιάς, Άκης Γεωργίου και ο Αντώνης Νατσούρας. Η 20μελής αποστολή του Ηρακλή, αποτελείται από τους: Φιρινίδη, Βοσνιάδη, Μίχο, Νατσιόπουλο, Παπαστεριανό, Λιόλιο, Κιβρακίδη, Lopez, Στεφανίδη, Κωνσταντινίδη, Βαγγελόπουλο, Τροίρη, Σουλίδη, Krivokapic, Bangura, Λιαπάκη, Jové, De Sousa, Παληγεώργο και Χιονίδη.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Σελίμος (Λακωνίας) και βοηθοί του οι: Χαρίτος (Αθηνών), Παλαμίδας (Λακωνίας) και 4ο τον κ. Ζούγρα (Κοζάνης).
Οδηγίες προς τους φιλάθλους
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον σημερινό αγώνα Για την είσοδο των φιλάθλων (είτε αυτών που κατέχουν εισιτήριο διαρκείας, είτε αυτών με απλό εισιτήριο αγώνα), θα τηρηθεί η ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Αθηνών.
Οι τιμές των εισιτηρίων
1. 40 ευρώ για τις θέσεις VIP στη σκεπαστή κερκίδα.
2. 25 ευρώ για την υπόλοιπη σκεπαστή εκτός των θέσεων VIP.
3. 15 ευρώ για την Ανατολική Κερκίδα, το Νότιο Πέταλο.
4. 5 ευρώ μαθητικό – παιδικό έως 14 ετών
Διευκρινίσεις
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 5.30 το απόγευμα δηλαδή μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
Θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια. Ένα στην Πεζογέφυρα Α και ένα στην Πεζογέφυρα Β για τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.
Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 4.00 το απόγευμα.
Από την Πεζογέφυρα Α θα εισέρχονται στο γήπεδο οι κάτοχοι διαρκείας BLUE και ECONOMY και όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 15 ευρώ.
Από την Πεζογέφυρα Β θα εισέρχονται στο γήπεδο οι κάτοχοι των διαρκείας VIP, SILVER, ΒASIC και όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 40 και 25 ευρώ.
Τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ θα υπάρχουν στα δυο εκδοτήρια και της Α και της Β Πεζογέφυρας ώστε τα παιδιά που συνοδεύονται να εισέλθουν στην κερκίδα που θα καθίσει ο γονέας.
Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται από γονέα, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο από την Α Πεζογέφυρα για το Νότιο Πέταλο ή την Ανατολική κερκίδα και όχι στη σκεπαστή.
Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα.
Για να μην επικρατήσει συνωστισμός παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.

Μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή

Όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μετά και τον απροσδόκητο χαμό του Λεωνίδα Τζανή, θα τιμηθεί η μνήμη του στον σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπως αρχικά είχε αποφασίσει να τιμηθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και η μνήμη του Κώστα Τσιαμήτα, που «έσβησε» στο πέταλο του Πανθεσσαλικού.
Συγκεκριμένα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους πριν την έναρξη του αγώνα ενώ αρχηγοί της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές θα αφήσουν ανθοδέσμες τιμώντας τη μνήμη τους, στο σημείο της κερκίδας απ’ όπου παρακολουθούσε το ματς με τον Απόλλωνα ο Κώστας Τσιαμήτας και στην κερκίδα για την οποία είχε πάρει το φετινό εισιτήριο διαρκείας του ο Λεωνίδας Τζανής. Τέλος όπως έπραξε και στο παιχνίδι με τον Πιερικό θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια.

Σήμερα η 18άδα

Με μια απογευματινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου χθες. Ο Γιώργος Λαζαρίδης, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες, επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη.

Το πρόγραμμα – Η 4η αγωνιστική

Σήμερα

Καλλιθέα – Αναγέννηση Γιαννιτσών (4.30μ.μ.)

Εργοτέλης – Απόλλων Σμύρνης (4.45μ.μ.)

Παναχαϊκή – Καβάλα (4.45μ.μ.)

Φωκικός – Παναιτωλικός (4.45μ.μ.)

Βύζας Μεγάρων – Εθνικός Γαζώρου (5.30μ.μ.)

Νίκη Βόλου – Ηρακλής (OTE-SPORT1) (7μ.μ.)

Αύριο

Πανσερραϊκός – Αναγ. Επανωμής (4μ.μ.)

Θρασύβουλος – Καλλονή (4μ.μ.)

Ηρακλής Ψαχνών – Δόξα Δράμας (4.45μ.μ.)

Λάρισα – Ολυμπιακός Βόλου (7μ.μ.)

Ρεπό: Πιερικός

Η βαθμολογία

Θ. Ομάδα ΓΚΟΛ Β.

1.Φωκικός Άμφισσας 6-1 7

2.Καλλονή ΑΕ 3-0 7

3.Πανσερραϊκός 5-3 7

4.Εργοτέλης 2-0 6

5.Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-4 6

6.Ολυμπιακός Βόλου 2-0 5

7.Πιερικός 2-0 5

8.Ηρακλής 5-4 5

9. Νίκη Βόλου 4-4 4

10.Παναιτωλικός 3-1 4

11.Καβάλα 1-2 4

12. Απόλλων 2-1 4

13.Λάρισα 3-4 3

14.Αναγέννηση Επαν. 4-7 3

15.Καλλιθέα 5-6 3

16.Εθνικός Γαζώρου 3-4 2

17.Παναχαϊκή 0-2 2

18.Θρασύβουλος 1-3 1

19.Βύζας Μεγάρων 1-5 1

20.Δόξα Δράμας 2-4 1

21.Ηρακλής Ψαχνών 1-4 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου