ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τιμά τη μνήμη και του Λ. Τζανή

τιμά-τη-μνήμη-και-του-λ-τζανή-163460

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μετά και τον απροσδόκητο χαμό του Λεωνίδα Τζανή, αποφάσισε να τιμήσει στον αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης τη μνήμη του, όπως αρχικά είχε αποφασίσει να τιμηθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι η μνήμη του Κώστα Τσιαμήτα, που «έσβησε» στο πέταλο του Πανθεσσαλικού.

Συγκεκριμένα αποφάσισε: Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Τετάρτη.
Οι αρχηγοί της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές θα αφήσουν ανθοδέσμες τιμώντας τη μνήμη τους, στο σημείο της κερκίδας απ’ όπου παρακολουθούσε το ματς με τον Απόλλωνα ο Κώστας Τσιαμήτας και στην κερκίδα για την οποία είχε πάρει το φετινό εισιτήριο διαρκείας του ο Λεωνίδας Τζανής.
Επίσης η ομάδα θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό και στον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης που θα ακολουθήσει την ερχόμενη Τετάρτη στις 7 μ.μ.
Τέλος ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η ΝΙΚΗ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους τους, για τους αναπάντεχους χαμούς των Κωνσταντίνου Τσιαμήτα και Λεωνίδα Τζανή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου