ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κόντρα στον Πιερικό αγωνίζεται σήμερα η Νίκη Βόλου

κόντρα-στον-πιερικό-αγωνίζεται-σήμερ-165033

Να επιστρέψει με το διπλό από την Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό

Κόντρα στον Πιερικό αγωνίζεται σήμερα η Νίκη Βόλου στις 4.45 μ.μ. για την 3η αγωνιστική της Football League. Οι κυανόλευκοι μπορούν και θέλουν να πετύχουν ένα δεύτερο συνεχόμενο διπλό μετά από αυτό στα Ψαχνά, έχοντας στο πλευρό τους και τον κόσμο τους που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά το πέρας των πρώτων δύο αγωνιστικών η Νίκη Βόλου φιλοξενείται από τον Πιερικό στη Κατερίνη και αποκλειστικός στόχος της ομάδας του Περικλή Αμανατίδη είναι να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της.

Αυτό έγινε και στο πρώτο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηρακλή στα Ψαχνά όπου οι κυανόλευκοι πήραν το διπλό με σκορ 3-1.

Μέχρι σήμερα η Νίκη έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει και θεαματικό ποδόσφαιρο όπως έκανε και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης την περασμένη Τετάρτη όπου όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό γνωρίζοντας την ισοφάριση στο 89΄.

Με τέσσερις βαθμούς στα πρώτα δύο παιχνίδια η Νίκη παραμένει αήττητη και σήμερα απέναντι στον Πιερικό θέλει να σημειώσει ακόμη μία επιτυχία. Η ομάδα της Κατερίνης στα πρώτα δύο παιχνίδια έχει δύο λευκές ισοπαλίες και αυτό είναι κάτι που ξέρει καλά η τεχνική ηγεσία και περιμένει σήμερα από τους παίκτες της να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και σε συνδυασμό με μία καλή αμυντική παρουσία να καταφέρει να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Η αποστολή των κυανόλευκων βρίσκεται ήδη από χθες το απόγευμα στην Κατερίνη αναχωρώντας στις 5 μ.μ. από το Παντελής Μαγουλάς.

Η τελευταία προπόνηση – χαλάρωμα διεξήχθη το πρωί στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι έμεινε ο Γιώργος Λαζαρίδης, αφού ο νεαρός επιθετικός ταλαιπωρείται με ίωση από το βράδυ της Παρασκευής.

Έτσι αναγκαστικά δεν θα μπορεί να υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι στο οποίο όμως δικαίωμα συμμετοχής θα έχει ο Ανδρέας Μκρτσιαν που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών κρατώντας τον εκτός από τις πρώτες αναμετρήσεις με Ηρακλή Ψαχνών και Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην Κατερίνη ταξίδεψαν 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Ηλίας Βούρας, Τάσος Καρακούτσης, Άγγελος Βέρτζος, Στέργιος Ψιάνος, Βασίλης Καρατζάς, Χρήστος Μήτσης, Τάσος Κυριάκος, Παντελής Ριζογιάννης, Νίκος Πουρτουλίδης, Μπόζινταρ Τάντιτς, Μανώλης Σκούφαλης, Κώστας Φλίγκος, Βίκτορας Γιάκομπ, Δημήτρης Σαμαράς, Ηρακλής Ρόππας, Ιβάν Τάσιτς, Γκονζάλβες Ουέλινγκτον, Ανδρέας Μκρτσιαν και Σωτήρης Χάμος.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα του σημερινού παιχνιδιού δεν αναμένονται αλλαγές όμως δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Βραζιλιάνος Ουέλινγκτον.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καρακούτσης που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα, ενώ την αμυντική διάταξη θα απαρτίζουν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ψιάνος, Βέρτζος, Καρατζάς και Μήτσης.

Στη μεσαία γραμμή και στον άξονα θα τοποθετηθούν οι Ριζογιάννης και Κυριάκος με τον Τάντιτς να παίζει στα αριστερά και τον Σκούφαλη στα δεξιά, ενώ ο Πουρτουλίδης θα κινείται πίσω από τον Φλίγκο. Σε περίπτωση που προτιμηθεί όμως ο Ουέλινγκτον τότε θα πάρει την θέση είτε του Πουρτουλίδη είτε του Φλίγκου.

Ο Πιερικός

Λαβωμένοι επέστρεψαν από τη Φυλή και την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο ο γκολκίπερ Τριαντάφυλλος Βασιλειάδης και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Αουγκούστο Φαμπίνιο. Ο 27χρονος πορτιέρο έχει πρόβλημα στη μέση, ενώ ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στο πόδι. Παράλληλα, ο Ντάνι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει σήμερα.

Ο Θανάσης Τόλιο είναι σταντ μπάι για τη θέση στα δοκάρια ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Παύλος Δήμου. Εκτός μάχης για τον Πιερικό είναι δεδομένα οι ανέτοιμοι Ελευθεριάδης και Καρακατσάνης, με τον Νίκος Γκουλή να προβληματίζεται για την επιθετική δυστοκία, αφού στα παιχνίδια με Παναχαϊκή και Θρασύβουλο οι Κατερινιώτες παρέμειναν άσφαιροι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου