ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προβληματισμός για τη κλήρωση

προβληματισμός-για-τη-κλήρωση-182119
Νέο φιλικό το Σάββατο στις 6 μ.μ. με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών
Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, η οποία το Σάββατο στις 6 μ.μ. θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Ψαχνών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την στιγμή που υπάρχει προβληματισμός για τη κλήρωση του πρωταθλήματος που δεν έγινε ούτε χθες.
Οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για την σέντρα του πρωταθλήματος της Football League, με τον αμυντικό της Άγγελο Βέρτζο να δηλώνει ότι η ομάδα του έχει τα προσόντα να πρωταγωνιστήσει.
Μπορεί ούτε χθες να έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football league με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες αναφορικά με την αναδιάρθρωση της Football League και Super League για τη νέα σεζόν, στη Νίκη ωστόσο είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν να δουλεύουν με στόχο την δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει.
Έτσι χθες οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν το ερχόμενο Σάββατο και αντίπαλος θα είναι αυτή τη φορά ο Ηρακλής Ψαχνών. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και η είσοδος ορίστηκε εκ νέου στα 10 ευρώ.
Ο επόμενος αντίπαλος της Νίκης θα είναι ο 9ος κατά σειρά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Football League αποτελώντας αντίπαλο της Νίκης πλέον και στους επίσημου αγώνες, όταν αυτοί ξεκινήσουν.
Βέρτζος: «Εχουμε τα προσόντα να πρωταγωνιστήσουμε»
Την επιθυμία του να επιστρέψει με τη Νίκη Βόλου στη Super League εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (www.nikifc.gr) ο Άγγελος Βέρτζος, ο οποίος έκανε λόγο για ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα, στο οποίο η Νίκη έχει τα προσόντα να πρωταγωνιστήσει.
Αρχικά για τους στόχους της ομάδας τόνισε: «Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις προσπαθούμε να βρεθούμε στο γήπεδο. Το έχουμε καταφέρει σε κάποιο βαθμό, αλλά θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που εμείς θέλουμε και μπορούμε. Έχουμε τα προσόντα να πρωταγωνιστήσουμε. Το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα αποδεικνύει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Διαθέτουμε ταλέντο και διάθεση και πιστεύω την κατάλληλη στιγμή ότι θα είμαστε έτοιμοι για να τα δώσουμε όλα και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.
Ο λόγος που ήρθα στη Νίκη τόσο εγώ, όσο και τα άλλα παιδιά πιστεύω που έπαιζαν στη Super League, είναι για να επιστρέψουμε στην Α’ Εθνική. Η Νίκη Βόλου μας δίνει αυτή την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι τέτοιο μέσα από την ομάδα που έχει δημιουργηθεί και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν. Θέλουμε λοιπόν να επιστρέψουμε στη Super League με τη Νίκη».
Για το πρωτάθλημα της Football League: «Το πρωτάθλημα της Football League θα είναι φέτος πιο δυνατό και από αυτό της πρώτης κατηγορίας. Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες από την επαρχία, οι οποίες έχουν κάνει δυνατό ρόστερ με παίκτες που είχαν θητεία στη Super League. Το πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και πιστεύουμε ότι με τη δουλειά και τους παίκτες που έχουμε θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει».
Για το γκολ που πέτυχε στο φιλικό με τον Φωκικό: «Είναι όμορφο να πετυχαίνει η ομάδα σου μια νίκη με ένα γκολ δικό σου, ακόμα κι όταν αυτή είναι σε ένα φιλικό παιχνίδι. Ευελπιστώ στην πορεία και στο πρωτάθλημα να κάνω το ίδιο και να δίνω βαθμούς στην ομάδα μου».
Διάκριση για Γρηγοριάδη
Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Κώστας Γρηγοριάδης, προσκλήθηκε να συμμετάσχει σε διεθνές σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην πόλη Σαρλερουά από 8 έως 16 Οκτωβρίου. Στο επιμορφωτικό σεμινάριο, κατά το οποίο θα παρουσιαστούν νέες μέθοδοι, μετά από έρευνα και αναλύσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του Euro 2012, θα είναι εισηγητής ο προπονητής τερματοφυλάκων της Φέγενορντ Patrick Lodewijks.
Ευχαριστήριο
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον φίλαθλο κόσμο που στήριξε την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ εξέδωσε η ομάδα μπάσκετ της Νίκης. Συγκεκριμένα οι κυανόλευκοι αναφέρουν: «Η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι καλαθοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, ευχαριστούν τους φιλάθλους του συλλόγου για την θερμή υποστήριξή τους, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν, με τους Ικάρους Σερρών. Η Νίκη Βόλου παρ’ ότι νεοφώτιστη στην Α2 κατηγορία, παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο και αποκλείστηκε από τον θεσμό του κυπέλλου, λόγω ατυχών συγκυριών. Η εμφάνιση ωστόσο της ομάδας μας δημιούργησε αισιοδοξία, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η προσοχή της Νίκης Βόλου στρέφεται πλέον αποκλειστικά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, το οποίο ξεκινά σε λίγες ημέρες και όπου η ομάδα μας θέλει να πρωταγωνιστήσει, πάντα με αρωγό τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της».
Αρχηγοί και

αριθμοί

Οι δύο αρχηγοί της ομάδας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τη σεζόν

2012 -2013 θα είναι οι Τάσος Κυριάκος και Παντελής Ριζογιάννης, όπως ανακοίνωσε

χθες η ΠΑΕ. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και

οι αριθμοί που επέλεξαν να έχουν οι παίκτες στις επίσημες εμφανίσεις τους στο

πρωτάθλημα της Football League της σεζόν 2012 -2013. Συγκεκριμένα:

Ηλίας Βούρας 12

Τάσος Καρακούτσης 21

Χρήστος Μπαταβάνης 71

Άγγελος Βέρτζος 5

Χρήστος Χολέβας 91

Βασίλης Καρατζάς 4

Δημήτρης Σαμαράς 55

Στέργιος Ψιάνος 6

Θοδωρής Παπαδόπουλος 3

Παντελής Ριζογιάννης 14

Χρήστος Μήτσης 11

Ανδρέας Μκρτσιαν 13

Άγγελος Αργύρης 94

Μανώλης Σκούφαλης 20

Σωτήρης Χάμος 8

Ιβάν Τάσιτς 26

Μπόζινταρ Τάντιτς 1

Κώστας Φλίγκος 46

Γκονζάλβες Ουέλινγκτον 10

Νίκος Πουρτουλίδης 23

Αλέξανδρος Σούφλας 17

Βίκτορας Γιάκομπ 22

Γιώργος Λαζαρίδης 9

Ηρακλής Ρόππας 19

Τάσος Κυριάκος 7

Κώστας Γεωργατζής 27

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου