ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Καλή εμφάνιση με Βέροια

καλή-εμφάνιση-με-βέροια-191863

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε χθες η Νίκη στο Πανθεσσαλικό

Ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Βέροια αναδείχθηκε χθες η Νίκη Βόλου στο 7ο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της. Σκόρερ των κυανόλευκων ο Κυριάκος στο 10’. Με αυτογκόλ του Μκρτσιάν ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, καταφέρνοντας να προηγηθεί στο σκορ και να δημιουργήσει αρκετές φάσεις στη συνέχεια.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 3ο λεπτό με τον Κυριάκο να εκτελεί φάουλ από την αριστερή πλευρά και τον Καντιμοίρη να μπλοκάρει.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και επιβραβεύτηκαν γι’ αυτό στο 10ο λεπτό.

Συγκεκριμένα ο Ψιάνος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κυριάκος βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ανοίγοντας το σκορ με γυριστό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Καντιμοίρη.

Τρία λεπτά μετά το πλασέ του Τάσιτς πέρασε άουτ, με τον Σέρβο μέσο να παίρνει την μπάλα από τον Ουέλινγκτον.

Η Βέροια προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 14’ σε μία φάση που όμως δεν τήρησε το fair play, αφού ο Σκούφαλης είχε πέσει στο έδαφος και ο Ιωάννου συνέχισε κάνοντας τη σέντρα για τον Μπαργκάν.

Ο μέσος της Βέροιας έκανε την προβολή, αλλά πάνω στη γραμμή την μπάλα έδιωξε ο Βέρτζος αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τη Νίκη στο 26ο λεπτό με τον Καντιμοίρη να αποκρούει με τις γροθιές την κεφαλιά του Σκούφαλη σε κόρνερ του Κυριάκου.

Στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης οι κυανόλευκοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ουέλινγκτον από τον Τόμας, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη δεύτερή τους ευκαιρία στο 36ο λεπτό σε τετ α τετ του Μπαργκάν που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τη Νίκη στο 66’ με τον Μκρτσιαν να βρίσκεται μέσα στην περιοχή της Βέροιας έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου αλλά το πλασέ του κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 74’ της αναμέτρησης ο Κυριάκος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Εβέρτον και βγήκε μόνος του στην κόντρα για να σουτάρει όμως άουτ.

Στην αμέσως επόμενη φάση η Βέροια κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Παυλίδη να κάνει την σέντρα από τα δεξιά και τον Μκρτσιαν να σημειώνει αυτογκόλ στην προσπάθεια να διώξει προ του Καλτσά.

Το 1-1 έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για μία Νίκη που εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

– Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καπέσιος με βοηθούς την κ. Κουσκούνη και τον κ. Σφυρή

– Πριν τη σέντρα τιμήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας Μπάμπης Παυλίδης για την προσφορά του στην ομάδα της Νίκης από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και τον Όμιλο Φιλάθλων.

-Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ θα είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα γραφεία της ΠΑΕ για την παράδοση των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και την παραγγελία νέων με την προθεσμία να λήγει αύριο Δευτέρα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας (69’ Καρακούτσης), Ψιάνος, Μήτσης (78’ Παπαδόπουλος), Βέρτζος, Καρατζάς (69’ Σαμαράς), Τάσιτς (63’ Αργύρης), Ριζογιάννης (85’ Σούφλας -90’ λ.τρ. Ρόππας), Κυριάκος, Σκούφαλης (46’ Φλίγκος), Πουρτουλίδης (63’ Μκρτσιαν), Ουέλινγκτον (39΄Λαζαρίδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης(46’ Δασκαλάκης), Γεωργιάδης (46’ Σνάουτσνερ), Αμαραντίδης (46’ Εβέρτον), Τόμας (46’ Μπάρμπας), Τζημογιάννης (60’ Βεργώνης), Γεωργέας (46’ Καλογέρης), Ζε Βιτόρ (60’ Παυλίδης), Καφές (46’ Μπεγιόν), Μπαργκάν (46’ Καλτσάς), Πέρεζ (60’ Μενέντες), Ιωάννου (46’ Μάνος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου