ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αμανατίδης και επίσημα

αμανατίδης-και-επίσημα-241272

Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τη Νίκη ο 42χρονος τεχνικός που την οδήγησε στην άνοδο

Προπονητής της Νίκης Βόλου είναι και με υπογραφή από χθες ο Περικλής Αμανατίδης όπως είχε προαναγγείλει από την Κυριακή ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Ανδρέας Πάτσης. Το συμβόλαιο του κ. Αμανατίδη είναι μονοετές, ενώ στο πλευρό του παραμένουν οι κ.κ. Γρηγοριάδης και Μωυσίδης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο κ. Αμανατίδης που συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στη Football League υπέγραψε χθες το νέο του συμβόλαιο με τον κυανόλευκο σύλλογο τον οποίο και θα αναλάβει να τον οδηγήσει στα μονοπάτια της δεύτερης εθνικής κατηγορίας. Το έργο του και η παρουσία που είχε στον πάγκο της ομάδας κρίθηκαν ως απόλυτα επιτυχημένα από την διοίκηση της ομάδας και έτσι θα παραμείνει σε αυτή προκειμένου να οδηγήσει τον σύλλογο σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων άλλωστε σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως η προσφορά του στη Νίκη είναι μικρή και πως θα ήθελε να προσφέρει πολύ περισσότερα. Έτσι λοιπόν έχει πλέον την ευκαιρία να δουλέψει πάνω σε ένα καινούργιο πρότζεκτ με τη Νίκη να ξεκινά ένα καινούργιο ταξίδι στο τιμόνι της οποίας προπονητικά θα είναι ο Περικλής Αμανατίδης.

Πλέον αυτό που χρειάζεται είναι πολύ δουλειά από όλους και σε όλα τα επίπεδα ώστε να δικαιωθούν οι προσδοκίες και του κόσμου που βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Η Νίκη θα πρέπει να οργανώσει όλα τα τμήματα της από το μηδέν όπως δήλωσε και ο κ. Αμανατίδης προκειμένου το νέο ταξίδι που θα κάνει να μην είναι μικρό αφού και ο φίλαθλος κόσμος πλέον έχει περισσότερα όνειρα για την ομάδα.

Μεγάλο βάρος αναμένεται να πέσει και στις υποδομές εξαιτίας των οικονομικών συγκυριών και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στον κυανόλευκο σύλλογο με πάρα πολλά παιδιά να βρίσκονται στις ακαδημίες της Ερασιτεχνικής Νίκης αλλά στο παρελθόν να μην έχουν αξιοποιηθεί όπως θα έπρεπε.

Μαζί με τον κ. Αμανατίδη στο τεχνικό τιμ θα παραμείνουν ως είχαν και οι κ.κ. Μωυσίδης και Γρηγοριάδης συνεχίζοντας στα καθήκοντα τους ως βοηθός προπονητή και προπονητής τερματοφυλάκων αντίστοιχα έχοντας με την σειρά τους μερίδιο στην επιτυχία της φετινής ανόδου με τον κ. Γρηγοριάδη μάλιστα να αναλαμβάνει και χρέη πρώτου προπονητή στηρίζοντας την ομάδα στα δύσκολα.

Όσον αφορά την παρουσία του κ. Αμανατίδη στον πάγκο της Νίκης ο Μακεδόνας τεχνικός οδήγησε την ομάδα σε οκτώ νίκες ενώ τρία παιχνίδια ήταν ισόπαλα και σε δύο ήρθε η ήττα. Η πιο γλυκιά ισοπαλία πάντως ήταν αυτή στην τελευταία αγωνιστική των play-off απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης με την οποία η Νίκη πανηγύρισε την επιστροφή της στη Football League μετά από πέντε χρόνια.

Τα μεταγραφικά

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Αμανατίδη σειρά παίρνουν τα μεταγραφικά θέματα. Όσον αφορά τον Ανέστη Νάστο που αγωνίστηκε με τα κυανόλευκα στο παρελθόν φήμες τον έφερναν να συζητά εκ νέου με την ομάδα της Μαγνησίας, ωστόσο δείχνει να οδεύει προς Κέρκυρα από όπου και έχει πρόταση.

Ακόμη, μια ανάσα από τη Νίκη έφερναν δημοσιεύματα και τον τερματοφύλακα Γκίτκο ο οποίος επίσης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη Νίκη και μάλιστα στη Β’ Εθνική, όμως οι απαιτήσεις του 38χρονου τερματοφύλακα κρίνονται υπερβολικές σύμφωνα και με την πρόταση που του έχει γίνει από τον Βόλο.

Τέλος, χθεσινό δημοσίευμα εφημερίδας της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για επιθυμία του Άρη να εντάξει στο δυναμικό του τον μέσο της Νίκης Βόλου Παντελή Ριζογιάννη ο οποίος όμως δείχνει να έχει προτεραιότητα στο να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα κυανόλευκα. Τόσο η περίπτωση του όμως όσο και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών τα συμβόλαια των οποίων έχουν λήξει θα συζητηθούν με την άφιξη του κ. Πάτση στο Βόλο πιθανότατα αύριο.

Συγχαρητήρια στη Νίκη

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την άνοδο της Νίκης Βόλου εξέδωσε ο Βουλευτής Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Μεϊκόπουλος στην οποία αναφέρει: «Εκφράζω κι εγώ μαζί με τον κόσμο της Νέας Ιωνίας, του Βόλου, αλλά και της Μαγνησίας, τη χαρά και τη βαθειά μου συγκίνηση για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, που ανέβηκε κατηγορία! Εύχομαι και στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου πολύ σύντομα να έχει ανάλογες επιτυχίες»!

Παράλληλα συγχαρητήριες επιστολές στη Νίκη Βόλου απέστειλαν η Ε.Π.Σ.Θ. με τον πρόεδρο της Αναστάσιο Μπατζιάκα και τα μέλη του Δ.Σ. να αναφέρουν στην ανακοίνωση τους:

«Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας συγχαίρει την ιστορική ομάδα Νίκη Βόλου για την επάνοδό της στη Β΄ Εθνική κατηγορία μετά από πέντε έτη και της εύχεται καλή πορεία και στο νέο πρωτάθλημα της Football League».

Τέλος ανακοίνωση εξέδωσε και η ΑΕ Διμηνίου αναφέροντας: «Το Δ.Σ. της Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ και το ποδοσφαιρικό τμήμα συγχαίρουν το ΙΣΤΟΡΙΚΟ σωματείο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ για την άνοδο της στην FOOTBALL LEAGUE και της εύχεται καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα».

Παράπονα και ευχές από τον Οικονόμο

Ανακοίνωση με την οποία εξάρει την συμπεριφορά ανθρώπων της ΠΑΕ Νίκη αλλά και καταδικάζει μικρής έκτασης επεισόδια κατά την άφιξη της αποστολής των πρασίνων εξέδωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους κυανόλευκους για την άνοδο. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Οικονόμος Τσαριτσάνης με αφορμή το περιστατικό τρομοκράτησης της αποστολής του Οικονόμου, που επέβαινε στο πούλμαν, κατά την άφιξη πριν τον αγώνα έξω από το γήπεδο «Π. Μαγουλάς» και την απειλή αυτής με υβριστικά συνθήματα, καθώς και ρίψη αντικειμένων από 150 ένθερμους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, με αποτέλεσμα να παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές για 15 περίπου λεπτά εντός του λεωφορείου παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία προσπάθησε με τη χρήση ακόμη και δακρυγόνων να απομακρύνει τους ταραχοποιούς, καταδικάζει και αποδοκιμάζει το υπόψιν γεγονός καθώς και κάθε μορφής βία, η οποία εκπορεύεται και έχει ως στόχο αθλητές και συνοδούς, που προσέρχονται στα γήπεδα για να αγωνιστούν και όχι να πολεμήσουν. Χρήζει ωστόσο επιδοκιμασίας η στάση που τήρησαν κάποιοι άνθρωποι της Νίκης Βόλου τόσο στο παραπάνω γεγονός καθώς και η χειρονομία να προσφέρουν νερό στους φιλάθλους του Οικονόμου, που απομονωμένοι βρίσκονταν για ώρες στην κερκίδα του γηπέδου, παρακολουθώντας και ενισχύοντας την προσπάθεια των παικτών της Τσαριτσάνης, κάτω από αντίξοες λόγω ζέστης καιρικές συνθήκες. Θετική χαρακτηρίζεται και αποτελεσματική η στάση της αστυνομίας. Μετά το ισόπαλο χωρίς τέρματα αποτέλεσμα, με το οποίο η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε την άνοδό της στη Β΄ Εθνική κατηγορία, η διοίκηση της ΠΑΕ Οικονόμος εύχεται στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου κάθε επιτυχία στη νέα της προσπάθεια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου