ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Για τη… Νίκη πάση θυσία

για-τη-νίκη-πάση-θυσία-885670

Το δεύτερο παιχνίδι στη Νεάπολη και τρίτο συνολικά στον Βόλο, μετά από εκείνο με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό, θα δώσει αύριο η Νίκη Βόλου, υποδεχόμενη στις 14:45 τον Διαγόρα Ρόδου για την 6η αγωνιστική της Super League 2 και τον α’ όμιλο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι με απολογισμό μέχρι σήμερα 1 νίκη, 1 ισοπαλία, 3 ήττες (όλες εκτός έδρας) δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων τους, αλλά και τις εκτιμήσεις των αντιπάλων τους πως μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο.

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις εκτός έδρας, με τελευταία εκείνη στη Λάρισα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, έχουν οδηγήσει τους κυανόλευκους στην απόφαση για αντικατάσταση του προπονητή τους Αλέκου Βοσνιάδης και τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της διοίκησης είναι ήδη πολλά, αλλά μόνο ένας θα είναι ο εκλεκτός, που θα αναλάβει να «ξεκολλήσει» την ομάδα και να την ξυπνήσει από τον λήθαργο στον οποίο έχει περιέλθει.

Μέχρι όμως τα παραπάνω να πάρουν και επίσημη μορφή και η κυανόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώσει τα «μέτρα» που έχει πάρει, η Νίκη καλείται με την ώθηση του κόσμου της να πανηγυρίσει και πάλι στη Νεάπολη.

Το αυριανό παιχνίδι μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι, με τους κυανόλευκους να παρατάσσονται χωρίς τους βασικούς μέχρι σήμερα Γιώργο Δεληζήση και Αντόνιο Ροχάνο, αλλά και τον Αντώνη Αναστασίου, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι ο Λούκα Μιλούνοβιτς.

Όποιος κληθεί να φορέσει φανέλα βασικού θα πρέπει να αποδείξει πως δεν επιλέχθηκε τυχαία στο φετινό ρόστερ των κυανόλευκων, έστω κι αν για την ώρα το μάρμαρο «πληρώνει» μόνο ένας.

Κάλεσμα

για… αφύπνιση

από Παναγιωτίδη

Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης κλήθηκε να… σχολιάσει τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ομάδας του, προχωρώντας στην ακόλουθη δήλωση στο nikifc.gr ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Διαγόρα: «Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν μας δίνουν περιθώριο λάθους στο ματς με τον Διαγόρα. Θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής πρέπει να αλλάξουμε τη διαμορφωθείσα κατάσταση και να δείξουμε σ’ εμάς αλλά και σε όλους ποια πραγματικά είναι η ομάδα μας».

Τα εισιτήρια

για το αυριανό

παιχνίδι

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει με ανακοίνωσή της τον φίλαθλο κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας, με αντίπαλο τον Διαγόρα, αύριο Κυριακή 11/12, 14:45, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του α’ ομίλου της Super League 2.

Τιμές και αγορά εισιτηρίων: Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Είσοδος: Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (12:45). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.

Σημειώνεται πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του γηπέδου χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου