ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πληθαίνουν τα προβλήματα…

πληθαίνουν-τα-προβλήματα-888571

Σαν να μην έφταναν οι άσχημες εμφανίσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια και η κατάσταση αμφισβήτησης στο πρόσωπο του Αλέκου Βοσνιάδη, στη Νίκη Βόλου έχουν να αντιμετωπίσουν και την κατάσταση των τραυματιών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στους Αναστασίου, Δεληζήση, ήρθαν να προστεθούν τα ονόματα των Ροχάνο και Μιλούνοβιτς, με τον Αργεντινό φορ να αποχωρεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας και να αντικαθίσταται από τον Σέρβο, ο οποίος από χθες μπήκε και αυτός στη λίστα των τραυματιών.

Ο Γιώργος Δεληζήσης έκανε θεραπεία χθες και αργά το βράδυ, αναμενόταν να γίνουν γνωστά και τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία και υποβλήθηκε, ενώ συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αντώνης Αναστασίου.

Όσον αφορά τον Αντόνιο Ροχάνο, υπέστη θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Λούκα Μιλούνοβιτς στη χθεσινή προπόνηση ένιωσε τράβηγμα στον προσαγωγό και είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Η Νίκη Βόλου έχει μπροστά της ένα ακόμη σημαντικότατο ματς, παίζοντας την Κυριακή με τον Διαγόρα Ρόδου στο γήπεδο της Νεάπολης, με την αναμέτρηση να ξεκινά τελικά στις 14:45 και όχι στις 15:00, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, ενώ την ίδια ώρα θα ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια, που δεν είναι τηλεοπτικά.

Παραμένει ο Βοσνιάδης

Μπορεί το μάρμαρο της φετινής κακής εμφάνισης να δείχνει να πληρώνει ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Μακεδόνα προπονητή.

Όπως είχε γράψει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ο κ. Βοσνιάδης είχε ζητήσει διορία τριών ακόμη αγώνων μετά την ήττα στη Λάρισα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, δίχως ωστόσο να αποκλείεται η αλλαγή σκυτάλης πριν ολοκληρωθεί η τριάδα που ακολουθεί με Διαγόρα Ρόδου, Ηρακλή Λάρισας και ΠΑΟΚ Β’, με την τελευταία αναμέτρηση να έχει οριστεί για την Πέμπτη 22/12.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ΠΑΕ δείχνουν να έχουν εξετάσει περιπτώσεις ελεύθερων προπονητών, εάν και εφόσον το διαζύγιο με τον Αλέκο Βοσνιάδη έρθει νωρίτερα. Μία εξ αυτών δείχνει να είναι του Γιάννη Ταουσιάνη, μια περίπτωση προπονητή όμως που δείχνει να είναι αρκετά δύσκολη τη δεδομένη στιγμή και για την οποία κινείται και ο Ηρακλής. Ο 50χρονος τεχνικός τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στον Λεβαδειακό, κερδίζοντας την άνοδο για τη Super League 1, αποχωρώντας φέτος μετά τις πρώτες αγωνιστικές, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και στον Εργοτέλη σε Α’ και Β’ Εθνική, Ατσαλένιο (στον οποίο διετέλεσε και ποδοσφαιριστής), Ρούβα, Αιολικό και Καβάλα.

Στις 12:00 την Κυριακή η Κ19

Στο Π. Μαγουλάς θα δοθεί η συνέχεια για την ομάδα Κ19 της Νίκης Βόλου την ερχόμενη Κυριακή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος των β’ ομάδων της Super League 2. Οι κυανόλευκοι θέλουν να διευρύνουν το σερί τους στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, υποδεχόμενοι την Κ19 του Διαγόρα Ρόδου.

Χθες η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα ορίστηκαν οι κ.κ. Ηλίας Πλακιάς, Ελευθέριος Θάνος και Κων/νος Παπαγεωργίου, από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Διαθέσιμες

στο e-shop της Νίκης

οι φετινές εμφανίσεις

Στη διάθεση των φιλάθλων της Νίκης Βόλου είναι πλέον οι δύο πρώτες εμφανίσεις της ομάδας. Οι φίλοι του βολιώτικου συλλόγου μπορούν να προμηθευτούν τη φανέλα της επιλογής τους, επισκεπτόμενοι το e-shop, στη διεύθυνση https://store.nikifc.gr/product-category/episimi-emfanisi/

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου