ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με νέα φανέλα για νέα… νίκη

με-νέα-φανέλα-για-νέα-νίκη-853465

Με άλλον αέρα, αλλά και νέα εμφάνιση θα παρουσιαστεί σήμερα στο AEL FC Arena η ομάδα της Νίκης Βόλου, φιλοξενούμενη από την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την πρώτη τους νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου, οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους ένα νέο θεσσαλικό ντέρμπι, το οποίο μπορεί να είναι απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά θα πραγματοποιηθεί επί λαρισινού εδάφους σήμερα στις 15:00 με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται για ακόμη μία φορά μακριά από το «σπίτι» τους.

Με Κάσσο

η αποστολή

Μπορεί ο Πασχάλης Κάσσος να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την περασμένη Τετάρτη, έχοντας χάσει και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, ωστόσο για το σημερινό παιχνίδι θα είναι στην αποστολή των κυανόλευκων. Ο εκ των αρχηγών της φετινής Νίκης, ξεπέρασε όπως όλα δείχνουν το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς του Αλέκου Βοσνιάδη για τον σημερινό αγώνα. Εκτός είναι ο ανέτοιμος Αναστασίου.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε για το σημερινό παιχνίδι: Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (3/12, 15.00 AEL FC Arena).

Μετά το τέλος της σημερινής (σ.σ. χθεσινής) προπόνησης, ο κόουτς Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Μπάγιτς, Μπουργάνη, Δεληζήση, Δημητρίου, Ανδρέου, Γρομητσάρη, Λογαρά, Τοπαλίδη, Κάσσο, Κριμιτζά, Τσουκαλά, Παναγιωτίδη, Μπάλλα, Γαβριηλίδη, Μέτσε, Κυριακίδη, Ολαϊσόλα, Μιράντα, Μορέιρα, Σιαφά, Ροχάνο, Μιλούνοβιτς.

Με την πρώτη

της εμφάνιση

Χθες η ΠΑΕ Νίκη Βόλου παρουσίασε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τη νέα πρώτη φετινή εμφάνιση, η οποία έχει γαλάζιες και λευκές ρίγες. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ παρουσιάζει τη νέα της φανέλα για τη σεζόν 2022-2023.

Η νέα μας εμφάνιση έχει γαλάζιες και λευκές κάθετες ρίγες, ενώ το σορτσάκι μας θα είναι σκούρο μπλε.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας μας Ανδρέας Κικίλιας δήλωσε στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας μας εμφάνισης:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μacron για τη συνεργασία που έχουμε. Με την παρουσίαση αυτής της εμφάνισης σφραγίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει τα τελευταία χρόνια.

Οι άνθρωποι της εταιρίας δούλεψαν σκληρά ώστε να μας παραδώσουν το αποτέλεσμα που θέλαμε και πραγματικά είναι σημαντικό να ξέρεις ότι συνεργάζεσαι με επαγγελματίες που κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Πρόκειται για μια φανέλα, η οποία ευχόμαστε όλοι να συνδυαστεί με επιτυχίες για την ομάδα μας και να την αγκαλιάσει ο κόσμος».

Η νέα πρώτη μας εμφάνιση θα είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά στο Store της ΝΙΚΗΣ».

Σφυρίζει ο Φουστανάς

Ενας διαιτητής που δεν έχει ξανασφυρίξει ματς σε εθνική κατηγορία φέτος, αλλά ούτε παιχνίδι της Super League 2, θα διευθύνει το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αναγέννηση και Νίκη Βόλου. Συγκεκριμένα διαιτητής ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Φουστανάς, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς τον Νίκο Τοροσιάδη και την Βασιλεία Τσικλιτάρη από την ΕΠΣ Μακεδονίας και την ΕΠΣ Πιερίας αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα του α’ ομίλου:

Σήμερα, Σάββατο (3/12-15:00)

Αναγέννηση Καρδ.-Νίκη Β.

Μακεδονικός-Π.Ο.Τ. Ηρακλής

Αύριο, Κυριακή (4/12-15:00)

ΑΕΛ-Θεσπρωτός

Βέροια-Αλμωπός Αριδαίας

Παναθηναϊκός Β’-Πανσερραϊκός

Διαγόρας-ΠΑΟΚ Β’

Δευτέρα (5/12-15:00)

Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου