ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Σκοπός της άλλης ομάδας να εξαφανίσει τις δύο μεγάλες ομάδες του Βόλου»  

σκοπός-της-άλλης-ομάδας-να-εξαφανίσε-855828

Στο ραδιόφωνο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλης Βενέτης, δίνοντας συνέχεια στην «επίσκεψη» της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου πραγματοποίησε προπόνηση, χωρίς την άδεια των κυανόλευκων.

Ο κ. Βενέτης αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε με το γήπεδο της Νεάπολης και τόνισε πως προχθές Πέμπτη η κυανόλευκη ΠΑΕ έλαβε ειδοποιητήριο πως κλείνουν οι ξενώνες του Πανθεσσαλικού, όπου φιλοξενούνται παίκτες της ομάδας Κ19.

Αναλυτικά όσα επεσήμανε ο κ. Βενέτης: «Εχουμε κάνει μία σύμβαση από το καλοκαίρι του ’22 με υποχρέωση να φτιάξουμε τον αγωνιστικό χώρο, να βελτιώσουμε το υδρευτικό σύστημα και μας δόθηκε αποκλειστική χρήση από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, που είναι ο ιδιοκτήτης του γηπέδου.

Βασικά έχουμε μόνο μία υποχρέωση, να μπαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου στα παιχνίδια έδρας, κατόπιν συνεννόησης και δικής μας εντολής. Ξαφνικά πληροφορηθήκαμε την περασμένη Τρίτη πως έκανε άλλη ομάδα προπόνηση. Ήταν ο ΝΠΣ Βόλος και αντιδράσαμε.

Πρέπει να σημειώσω πως στις αρχές του μήνα κάναμε την σπορά, με την οποία έπρεπε να μείνει το γήπεδο απάτητο για τουλάχιστον 20 μέρες.

Στις 15 μέρες μπήκαν μέσα αυτοί και εκπλαγήκαμε. Κάποια στιγμή ήρθε μέσα ο δήμαρχος, που έχει διπλή ιδιότητα, γιατί είναι και πρόεδρος του ΝΠΣ. Του δείξαμε τη σύμβαση και νομίζω πως συνεννοηθήκαμε καταρχήν. Επειδή γίνονται πολλά απρόοπτα στην πόλη μας, δεν ξέρω τι θα επακολουθήσει. Επίσης να σημειώσω πως η κύρια έδρα μας είναι το Πανθεσσαλικό, που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο από τον ΝΠΣ Βόλος, και έχει κλείσει για 40 μέρες για επισπορά, ενώ σε εμάς μπήκαν μετά από 15 ημέρες.

Βλέπετε να υπάρχει συνεννόηση; Όταν μπαίνει ο άλλος έτσι μέσα χωρίς να ρωτάει και μάλιστα σε γήπεδο που είναι φρέσκο σε σπορά; Φανταστείτε να μπαίναμε εμείς στο Πανθεσσαλικό.

Ήρθε και ο κ. Μπέος, μιλήσαμε και τελικά μας είπε πως δεν θα ξαναέρθει, αλλά δεν ξέρει κανείς. Την επόμενη μέρα μας ήρθε ένα χαρτί πως κλείνουν οι ξενώνες που νοικιάζουμε για την Κ19. Όλως τυχαίως το χαρτί ήρθε την επόμενη μέρα. Γίνονται όμορφα πράγματα.

Είμαστε μια ομάδα 98 χρόνων. Υπάρχει η Νίκη Βόλου και η ομάδα του δημάρχου. Καταλαβαίνετε πόσο κόσμο έχει η μία ομάδα και πόσο η άλλη.

Σκοπός της άλλης ομάδας είναι από τη στιγμή που ήρθε, να εξαφανίσει τις δύο μεγάλες ομάδες του Βόλου. Είναι ξεκάθαρο. Βλέπετε όμως πως ο κόσμος δεν έχει ανταποκριθεί σε αυτό».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου