ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτη στην έδρα της

πρώτη-στην-έδρα-της-861203

Τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 θέλει να κατακτήσει σήμερα στις 15:00 η Νίκη Βόλου, υποδεχόμενη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του α’ ομίλου την ομάδα της Βέροιας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Νίκη και Βέροια κοντραρίστηκαν και πέρυσι, η ομάδα της Ημαθίας ήταν εκείνη που έκοψε πρώτη το νήμα στον Βόρειο όμιλο, αλλά δεν κατέκτησε και την άνοδο, χάνοντας στη συνέχεια στα μπαράζ.

Πέρυσι οι κυανόλευκοι κρατούσαν μέχρι και το 95ο λεπτό τους τρεις βαθμούς, αλλά η διαιτητής Αντωνίου ανακάλυψε πέναλτι εναντίον τους, με τον Πασά να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2.

Νίκη και Βέροια πλέον έχουν διαφορετικούς στόχους, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να αποδεικνύουν πως παραμένουν μια υπολογίσιμη ομάδα, έστω κι αν τους έχει φύγει το «μικρόβιο» του πρωταθλητισμού.

Αυτό το «μικρόβιο» θέλει να κολλήσει πλέον η Νίκη, η οποία ωστόσο δεν ξεκίνησε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και από σήμερα θέλει να ξεκινήσει στις επιτυχίες.

Χωρίς δύο η αποστολή

Η Νίκη Βόλου ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της για τη σημερινή αναμέτρηση με τη Βέροια και το βάρος στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς της 2ης αγωνιστικής έπεσε στα τελειώματα φάσεων και σε ασκήσεις με στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την 20άδα που θα έχει στη διάθεσή του. Οι 20 των κυανόλευκων είναι: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Δεληζήσης, Δημητρίου, Αναστασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κάσσος, Κριμιτζάς, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Μπάλλας, Μέτσε, Κυριακίδης, Ολαϊσόλα, Μιράντα, Μορέιρα, Σιαφά, Ροχάνο, Μιλούνοβιτς.

Για τη σημερινή αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο Βασίλης Γαβριηλίδης, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Μακεδονικό, αλλά και ο Σάββας Τοπαλίδης, που συνεχίζει να κουβαλά ποινή από το περσινό πρωτάθλημα. Εκτός έμεινε και ο Χρήστος Τζιώρας, τη θέση του οποίου σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι, «πήρε» ο Γιώργος Μπάλλας.

Σφυρίζει ο Σιντόρης

Ο Μάριος Σιντόρης από την Ένωση Θεσπρωτίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Βέροια. Βοηθοί του θα είναι οι Γρηγόρης Δεδικούσης και Δημήτρης Παραφέστας της Ένωσης Λάρισας, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Στέφανος Ξηρογιάννης της Ένωσης Βοιωτίας.

Γαβριηλίδης: «Καμία κόκκινη»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της σημερινής αντιπάλου της Νίκης και πλέον των κυανόλευκων, Βασίλης Γαβριηλίδης, αναφέρθηκε με δήλωσή του στο nikifc.gr για την αποβολή του στο ματς με τον Μακεδονικό και τη σημερινή αναμέτρηση με τη Βέροια, τονίζοντας: «Και στην πρώτη κίτρινη που δέχτηκα έγινε λάθος, γιατί προηγείται φάουλ που δεν υπήρξε. Η δεύτερη κίτρινη δεν υπάρχει καν, διότι ξαφνικά μπήκε στην πορεία μου ένας αντίπαλος παίκτης και έπεσα κατά λάθος πάνω του. Δεν δόθηκε καν φάουλ στην εν λόγω φάση κι ο επόπτης είπε κάτι στον διαιτητή μέσω του ακουστικού του και έτσι ήρθε και μου έβγαλε τη δεύτερη κίτρινη. Φυσικά, αυτές οι αποφάσεις έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα. Είναι κρίμα που θα χάσω το πρώτο εντός έδρας ματς μας για φέτος, ωστόσο είμαι βέβαιος ότι όποιοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρώτη μας νίκη για φέτος».

Με 20 και η Βέροια

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της Βέροιας με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη να συμπεριλαμβάνει κανονικά τους ανέτοιμους Μπλέτσα και Ντουμάνη, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Μασούρας, Δεμηρτζόγλου και ο Μπαϊντού.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Βέροιας είναι οι: Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Περδίκης, Στίκας, Σταμπουλίδης, Τασιόπουλος, Μουχάλης, Ντουμάνης, Μπούζας, Μπλέτσας, Ισαακίδης, Κατσούκης, Φασίδης, Ορφανίδης, Ιωάννου, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης και Μπουόλι.

Τα εισιτήρια

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου σήμερα Παρασκευή, αναφέροντας: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Superleague 2, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στις 15:00.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΓΩΝΑ
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ
Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ
Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ
Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 12.00 ως και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Α’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες του Σταδίου από την πρώτη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας.
Σημειώνεται πως οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείς 2022-2023.
Σημειώνεται πως ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος».

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής για τον α’ όμιλο, αφού εκτός από την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχεται την ΑΕΛ στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Σήμερα, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

15:00 Νίκη Βόλου-Βέροια

15:15 ΠΑΟΚ Β’-ΑΕΛ (ΕΡΤ3)

Αύριο, Σάββατο 12 Νοεμβρίου

15:00 Απόλλων Λ.-Μακεδονικός

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

15:00 Διαγόρας-Αναγέννηση Καρ.

15:00 Ηρακλής Λ.-Απόλλων Π.

15:00 Θεσπρωτός-Παναθηναϊκός Β’

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, 15:00

15:00 Αλμωπός-Πανσερραϊκός

Ρεπό: ΠΟΤ Ηρακλής

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Αύριο, Σάββατο 12 Νοεμβρίου

13:45 Ολυμπιακός Β’-Καλαμάτα (ΕΡΤ3)

15:00 ΑΕΚ Β’-Ηλιούπολη

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

15:00 ΟΦ Ιεράπετρας-ΠΑΟ Ρουφ

15:00 Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης

15:00 Παναχαϊκή-Επισκοπή

15:45 Κηφισιά-Αιγάλεω (ΕΡΤ3)

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

15:15 Προοδευτική-Καλλιθέα (ΕΡΤ3)

Ρεπό: Χανιά

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-Α’ ΟΜΙΛΟΥ

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

  1. Παναθηναϊκός Β’ 3 (5-2)
  2. ΑΕΛ 3 (3-0)
  3. Μακεδονικός 3 (2-0)
  4. Διαγόρας 3 (1-0)
  5. Αλμωπός Αριδαίας 1 (1-1)
  6. ΝΠΣ Βέροια 1 (1-1)
  7. Θεσπρωτός 1 (1-1)
  8. ΠΟΤ Ηρακλής 1 (1-1)
  9. Πανσερραϊκός 1 (1-1)
  10. ΠΑΟΚ Β’ 1 (1-1)
  11. Αναγ. Καρδίτσας 0 (0-0)
  12. Απόλλων Πόντου 0 (0-1)
  13. Νίκη Βόλου 0 (0-2)
  14. Ηρακλής Λάρισας 0 (0-3)
  15. Απόλλων Λάρισας -30 (2-5)

Κυριακή η Κ19

Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα απέναντι στην ομάδα του Μακεδονικού, η Κ19 της Νίκης Βόλου θα φιλοξενήσει μεθαύριο Κυριακή στο Π. Μαγουλάς την ομάδα της Βέροιας. Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί και πέρυσι αντιμέτωπες, με τους κυανόλευκους να παίρνουν την πρόκριση για την τελική φάση. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12:00.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου