ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανασύνταξη κόντρα στη Βέροια

ανασύνταξη-κόντρα-στη-βέροια-861539

Μια μάχη χάθηκε, αλλά όχι και ο πόλεμος. Αυτό πιστεύουν και στη Νίκη Βόλου, που μπορεί την περασμένη Κυριακή να ηττήθηκε από τον Μακεδονικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2, όμως ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και ενίοτε και δύσβατος, όπως αποδείχθηκε και στο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου φάνταζε το φαβορί, αλλά ο Μακεδονικός, που διψούσε για διάκριση, επιστρέφοντας μετά από 32 χρόνια στην κατηγορία, ταπείνωσε τους κυανόλευκους, που έμειναν χωρίς βαθμό, αλλά και με πολλά παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Όμως, η αδικία που ένιωσε η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη δεν είναι κάτι πρωτοφανές, με τους κυανόλευκους να επιλέγουν μέχρι και την περασμένη Κυριακή το δρόμο της σιωπής, όταν η συζήτηση πήγαινε στα διαιτητικά λάθη.

Λάθη έγιναν και πέρυσι και μάλιστα πιο κραυγαλέα, όπως αυτό που κατά σύμπτωση συνέβη στο παιχνίδι με τη Βέροια στη 2η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό, όπου Νίκη και «Βασίλισσα του Βορρά» θα συναντηθούν εκ νέου αύριο Παρασκευή στις 15:00 και πάλι για τη 2η αγωνιστική.

Στη Νίκη Βόλου θέλουν να αφήσουν πίσω το παιχνίδι με τον Μακεδονικό και να εστιάσουν την προσοχή τους στον τρόπο που θα παρουσιαστούν καλύτεροι, παίζοντας για πρώτη φορά εντός έδρας και για δεύτερη μπροστά στο κοινό τους, που στήριξε την ομάδα μαζικά την περασμένη Κυριακή.

Μάλιστα, ο Αλέκος Βοσνιάδης χαρακτήρισε δικαιολογημένα τα παράπονα του κόσμου από την κερκίδα, δίνοντας όμως υπόσχεση πως στο τέλος θα είναι χαρούμενος.

Ο Μακεδόνας τεχνικός ανέφερε σχετικά σε ερώτηση που του έγινε: «Αρχικά αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο με τέτοιες συνθήκες για να στηρίξει την ομάδα. Εννοείται πως όταν χάνεις ένα παιχνίδι, ο κόσμος πικραίνεται. Αυτό το πρωτάθλημα θα έχει διάφορα αποτελέσματα. Θεωρώ πως δεν θα υπάρξει το ακλόνητο φαβορί και είναι σημαντικό ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα και ειδικά όταν κάτι στραβώνει πρέπει να είναι εκεί. Αν το έχουμε αυτό η ομάδα θα ορθοποδήσει γρήγορα. Εγώ γνωρίζω τι μπορεί να κάνει ο κόσμος της Νίκης. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας, ας είναι και πικραμένοι με το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δώσαμε τη μάχη μας, αλλά θα έρθουν και παιχνίδια που θα τον κάνουμε χαρούμενο, με την ομάδα να κερδίζει. Ειδικά τώρα στο ξεκίνημα, ας μην χάσουμε τον προσανατολισμό μας. Τώρα έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας. Τους ευχαριστούμε που ήρθανε. Θα του δώσουμε χαρές άλλες φορές.

Κόσμος και ομάδα πρέπει να πάνε μαζί και όσο μπορούμε να προστατεύσουμε την ομάδα. Μπορεί να έρθουν και αποτελέσματα δύσκολα. Στο τέλος θα μετρήσουμε τι έχουμε κάνει. Θα είμαστε στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικεί, έχουμε το βάθος να κάνουμε πράγματα. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα, ας την αγκαλιάσουμε, ας τη στηρίξουμε. Είναι μονόδρομος ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα τον κάνουμε χαρούμενο».

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου ρωτήθηκε και για την απόδοση ποδοσφαιριστών, όπως ο Σιαφά, που πέρασε ως αλλαγή και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα: «Μόλις μπήκε ο Σιαφά μείναμε με 10 παίκτες. Αναγκαστικά το παιχνίδι μετά έγινε πιο άμεσο. Τα παιδιά του Μακεδονικού, οι στόπερ, ήταν πολύ καλοί στον αέρα και στη δύναμη. Από όλους τους παίκτες έχουμε να πάρουμε πράγματα. Μπορεί σε ένα παιχνίδι κάποιος παίκτης να μπει και να μην είναι αυτό που θέλουμε. Δεν ήταν μόνο το θέμα του Σιαφά. Υπήρχαν και κάποια παιδιά από τα οποία περιμένουμε να έρθουν σε καλύτερη κατάσταση πιο γρήγορα. Ο Σιαφά μπήκε για συγκεκριμένο λόγο. Είχαμε στο μυαλό μας να παίξει ο Ροχάνο γύρω στα εξήντα λεπτά, που είναι περισσότερο έτοιμος. Μετά την αποβολή το παιχνίδι έχασε τις ισορροπίες του.

Μετά την αποβολή αναγκαστήκαμε να βάλουμε μέσο γιατί υπήρχε κίνδυνος να χάσουμε από πιο νωρίς το παιχνίδι. Ότι είχαμε στα χέρια μας προσπαθήσαμε να το βάλουμε στο γήπεδο. Κάποιες φορές τα παιδιά μπαίνουν και βοηθάνε και άλλες φορές πάει ανάποδα. Πιστεύουμε πως θα πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στο ξεκίνημα για να είμαστε και καλύτεροι ψυχολογικά, αλλά και σαν εικόνα ομάδας.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Εδωσαν ότι μπορούσαν να δώσουν, κανείς δεν ήταν αδιάφορος. Κάναμε την τεράστια προσπάθεια, αλλά το παιχνίδι χάθηκε αλλού».

Τέλος, σχολίασε για το αν περίμενε κάτι παραπάνω από την απόδοση της ομάδας του με το σκορ στο 0-0 και ενώ υπήρχε αριθμητική ισορροπία: «Σε αυτά τα παιχνίδια, ειδικά όταν πρόκειται για την πρώτη αγωνιστική δεν θα κάνεις χίλιες φάσεις. Μας δόθηκε η ευκαιρία να προηγηθούμε με τον Ροχάνο και τον Μιράντα. Κάνανε την προσπάθειά τους, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Αν είχαμε πετύχει τα τέρματα, θα ήταν τελείως διαφορετική η κατάσταση. Διαφορετική θα ήταν ακόμη κι αν δεν είχαμε δεχθεί το τέρμα του Μακεδονικού πριν βγει το ημίχρονο.

Δεν θα είχαμε χάσει την ισορροπία μας. Μετά το πρώτο 5λεπτο κάναμε πραγματάκια στο παιχνίδι. Το γκολ στο 44’ και ο τρόπος που ήρθε μας χάλασε την ισορροπία, πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, πετύχαμε το γκολ, δεν μας το μετρήσανε και από κει και πέρα τα πράγματα πάνε οριακά. Έχουμε περάσει δυσκολίες στην καριέρα μας αλλά με την τεράστια προσπάθειά μας, θα το γυρίσουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, να δείξει εμπιστοσύνη και ο κόσμος και θα τον κάνουμε πολλές φορές χαρούμενο».

Ο αρχηγός του Μακεδονικού και πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Στέλιος Τσουκάνης, ήταν εκείνος που σκόραρε δύο φορές κατά των κυανόλευκων την περασμένη Κυριακή και σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που «πλήγωσε» τη Νίκη σχολίασε: «Την Κυριακή έπαιζα για μια ομάδα στην οποία ανήκω πολλά περισσότερα χρόνια απ’ ό,τι ήμουν στη Νίκη Βόλου. Αυτός ήταν και ο λόγος που χάρηκα τη νίκη και την πανηγύρισα. Δεν έχει να κάνει με το κομμάτι του σεβασμού προς την ομάδα που έχεις απέναντι. Ο σεβασμός μου είναι μεγάλος για κάθε σύλλογο στον οποίο αγωνίστηκα. Έχω αποδείξει ότι είμαι άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια, έτσι και την Κυριακή δεν προκαλέσαμε σε κανένα σημείο. Ήταν μια νίκη απέναντι σε μια πολύ δυνατή και πολύ καλή ομάδα».

Παραλαβή καρτών διαρκείας

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση για την παραλαβή των καρτών διαρκείας. Αναλυτικά: «Την αγάπη διαρκείας σου για τη ΝΙΚΗ την ξέρουμε. Την κάρτα διαρκείας σου για τη σεζόν 2022-2023 την παραλάβαμε και περιμένει να έρθει στα χέρια σου.

Η παραλαβή θα γίνεται το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό από τις 10:00 ως τις 15:00 και το απόγευμα στο Παντελής Μαγουλάς τις ώρες 17:00 -19:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή της κάρτας είναι η επίδειξη ενός αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο κτλ.) καθώς και η πλήρης εξόφληση του αντιτίμου του εκάστοτε εισιτηρίου. Να σημειωθεί ότι, αρχής γενομένης από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, με αντίπαλο την Βέροια, η είσοδος των κατόχων διαρκείας στο γήπεδο θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της κάρτας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου