ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σήμερα η Νίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή στις 5 μ.μ. στο Καυτανζόγλειο

σήμερα-η-νίκη-με-αντίπαλο-τον-ηρακλή-στ-292342

Να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης θέλει σήμερα η ομάδα της Νίκης Βόλου που φιλοξενείται στις 5 μ.μ. από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 21η αγωνιστική της Football League 2.

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Νίκη Βόλου έχει ανάγκη τους τρεις βαθμούς σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπου και θα τεθεί αντιμέτωπη του «Γηραιού», περιμένοντας παράλληλα στραβοπάτημα του Εθνικού Γαζώρου κόντρα στον Τύρναβο.

Οι κυανόλευκοι διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για την κατάληψη της πρώτης θέσης, έστω και αν αυτό φαντάζει δύσκολο την παρούσα στιγμή με την ομάδα των Σερρών να έχει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια εντός έδρας αρχικά με Τύρναβο σήμερα και με Ηρακλή στη συνέχεια. Με τη διαφορά στο -3 από την πρώτη θέση η Νίκη θέλει σήμερα μόνο τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Ηρακλή, έχοντας μεγαλύτερο κίνητρο από τους γηπεδούχους όπως τόνισε και ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας Περικλής Αμανατίδης.

Βέβαια εκτός από την πρώτη θέση η Νίκη θέλει να διασφαλίσει και την κατάκτηση της 2ης θέσης, η οποία οδηγεί σε αγώνες μπαράζ (με πλεονέκτημα δύο βαθμών) καθώς προηγείται με δύο βαθμούς του Οικονόμου Τσαριτσάνης που ακολουθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τρεις εκτός

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες με ένα πρωινό χαλάρωμα, ενώ στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε στη συνέχεια για την Θεσσαλονίκη.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Παντελής Ριζογιάννης ο οποίος και έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες χάνοντας και το επόμενο παιχνίδι, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν οι Σάββας Κυριακίδης και Σάββας Μουδούρογλου που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού.

Τελικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Αναστασίου και Κάσιο που είχαν μικροενοχλήσεις. Ετσι την κυανόλευκη αποστολή αποτελούν οι: Ψωμιάδης, Βούρας, Στουρνάρας, Χολέβας, Μκρτσιαν, Δεληζήσης, Λαμπρόπουλος, Κοντοχρήστος, Παπατζίκος, Πεχλιβανόπουλος, Διαμαντίδης, Κάσιο, Παυλίδης, Λαζαρίδης, Κυπτίου, Ζαχαράκης, Αναστασίου, Πουλάκος, Λουκίνας.

Η 11άδα

Όσον αφορά στο βασικό σχήμα και την 11αδα του σημερινού αγώνα ο Βούρας αναμένεται να πάρει θέση βασικού ξανά κάτω από τα δοκάρια της Νίκης, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θέση θα έχουν οι Στουρνάρας, Μκρτσιαν, Δεληζήσης και Λαμπρόπουλος, με τον Στουρνάρα όμως χθες να έχει πρόβλημα λόγω γαστρεντερίτιδας. Αν ο έμπειρος αμυντικός δεν αγωνιστεί τελικά, τότε την θέση του στα δεξιά θα πάρει ο Μκρτσιαν και ως στόπερ θα αγωνιστεί ο Χολέβας.

Στη μεσαία γραμμή σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Παπατζίκος και Διαμαντίδης, ενώ θέση διεκδικεί και ο Πεχλιβανόπουλος. Στα δεξιά θα ξεκινήσει ο Λαζαρίδης και στα αριστερά ο Παυλίδης και στην κορυφή ο Πουλάκος με τον Λουκίνα να διεκδικεί επίσης θέση.

Ο διαιτητής

Ο Σταύρος Ιωσηφίδης από την Αθήνα ορίστηκε να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση της στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης. Βοηθοί του θα είναι επίσης από την Αθήνα οι κ.κ. Ηλίας Νάρης και Ανδρέας Μεϊντανάς. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, επίσης από την ΕΠΣ Αθηνών. Τέλος χρέη παρατηρητή διαιτησία θα έχει ο κ. Φώτιος Κωδωνάς της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο αντίπαλος

Στις υπηρεσίες του έμπειρου τερματοφύλακα Κελπέκη δεν θα μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής του Ηρακλή Γιώργος Στράντζαλης με τον γκολκίπερ του «Γηραιού» να τραυματίζεται και να αποχωρεί στον τελευταίο ισόπαλο αγώνα στην Καλαμαριά όπου εξανεμίσθηκαν και οι τελευταίες ελπίδες για συμμετοχή στους αγώνες μπαράζ.

Έτσι την θέση του κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να πάρει ο Παπατολίκας. Ο 43χρονος τεχνικός στην σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να προβεί σε νέες αλλαγές και διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα και να ανακατέψει την τράπουλα και ετοιμοπόλεμοι θα πρέπει να θεωρούνται οι Σαπάνης και Νατσούρας.

Απαλλαγή για Νίκη

Ο αθλητικός δικαστής της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Ένωσης της Football League και Football League 2 απήλλαξε την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και τον Π. Αμπολιαστή (φροντιστής) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση για τον αγώνας στις 18-3 κόντρα στον Βατανιακό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου