ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ούτε χθες έμαθε τον 15ο αντίπαλο η Νίκη

ούτε-χθες-έμαθε-τον-15ο-αντίπαλο-η-νίκη-878849

Δεν έμαθε ούτε χθες τον 15ο αντίπαλό της η Νίκη Βόλου, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες του Α’ ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2, αφού η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε και όλοι περίμεναν να αποφασίσει για το κομβικό ζήτημα που έχει να κάνει με τον Αγροτικό Αστέρα και τον Πανδραμαϊκό, εξακολούθησε να… σφυρίζει αδιάφορα.

Ετσι, κρατά σε ομηρία τη Σούπερ Λιγκ 2, καθώς στην κλήρωση έχει μπει μία ομάδα με την ονομασία «εκπρόσωπος Γ’ Εθνικής», που άπαντες προσδοκούσαν να μάθουν ποια είναι. Ωστόσο απόφαση δεν πάρθηκε και κατά συνέπεια παρατείνεται η αγωνία και η αβεβαιότητα για το πότε θα αρχίσει το πολύπαθο πρωτάθλημα.

Ενώ αρχικά πάρθηκε απόφαση να σταλούν οι προσκλήσεις συμμετοχής σε Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ για την κάλυψη των κενών του Εργοτέλη και της Ξάνθης, με τα δύο αθηναϊκά σωματεία να αντικαθιστούν πλέον τις αποχωρήσασες ομάδες, δεν συνέβη το ίδιο και με την κρίσιμη υπόθεση Αγροτικού Αστέρα-Πανδραμαϊκού.

Πάντως, οι πληροφορίες λένε ότι, επειδή η ΕΠΟ δεν μπορεί να ανεβάσει ούτε τον Αγροτικό Αστέρα στη Σούπερ Λιγκ 2, γιατί ηττήθηκε στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο, ούτε τον Πανδραμαϊκό, γιατί δεν αγωνίστηκε στα μπαράζ, το εισιτήριο για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία θα κερδίσει ο Ηρακλής Λάρισας, που τερμάτισε τελευταίος στους αγώνες μπαράζ.

Όπως διέρρευσε, παρότι φάνηκε να υπάρχει συμφωνία, ώστε να μην ανέβει στη SL2 ο Αγροτικός Αστέρας, αλλά ο Ηρακλής Λάρισας, υπήρξαν μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που επέμεναν να κερδίσει κατηγορία ως 31ος και ο Πανδραμαϊκός.

Η διοργανώτρια αρχή ήταν ανένδοτη, καθώς η προκήρυξη του πρωταθλήματος καθορίζει των αριθμό των ομάδων, που είναι 30.

Εντύπωση προκάλεσε η άρνηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ να καταθέσει γραπτή γνωμοδότηση.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα που επρόκειτο να αποφασιστεί τι θα γίνει, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής αποχώρησαν από την τηλεδιάσκεψη για διάφορους λόγους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλήρης σύνθεση και να μην τεθεί σε ψηφοφορία η υπόθεση. Μοιραία οι εξελίξεις πηγαίνουν για την συνεδρίαση της Ε.Ε. την Τρίτη 11/10

Ανεξαρτήτως όλων των παραπάνω, σημασία έχει ότι η Super League 2 εξακολουθεί να είναι σε «ομηρία», με τις ευθύνες να βαραίνουν την ΕΠΟ, και ασφαλώς δεν υπάρχει ουσιαστικά περίπτωση το πρωτάθλημα να αρχίσει στις 16 Οκτωβρίου.

Αναχωρεί σήμερα η Νίκη

Σήμερα στις 14.00 η αποστολή της Νίκης θα αναχωρήσει για τον Πειραιά και με το πλοίο της γραμμής στις 21.00 θα ταξιδεύσει για το Ηράκλειο, όπου θα φτάσει στις 06.30π.μ. Στη συνέχεια θα πάει οδικώς στον Αγιο Νικόλαο, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Α.Ο.Α.Ν. σε μονό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος, θέλοντας την πρόκριση στην 5η φάση απέναντι σε μία ομάδα Γ’ Εθνικής, η οποία πάντως έχει ήδη αποκλείσει την Επισκοπή, που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ 2.

Θυμίζουμε ότι οι ιθύνοντες της Νίκης δεν βρήκαν αεροπορικά εισιτήρια για Κρήτη κι έτσι η ομάδα αναγκάζεται να ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς, με τους κυανόλευκους να κάνουν σήμερα μία πρωινή προπόνηση, ενώ στη χθεσινή το βάρος έπεσε σε τακτική και τελειώματα φάσεων.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς Κυπέλλου θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου