ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με πλοίο στην Κρήτη η Νίκη Βόλου

με-πλοίο-στην-κρήτη-η-νίκη-βόλου-880291

Αλλαγή στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας υπήρξε χθες, με την ομάδα της Νίκης Βόλου να αναχωρεί από αύριο Παρασκευή από τον Βόλο για την Κρήτη, όπου την ερχόμενη Κυριακή θα παίξει με τον Αγιο Νικόλαο για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι επρόκειτο να «πετάξουν» από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για Κρήτη, ωστόσο δεν βρέθηκαν αεροπορικά εισιτήρια, που να καλύπτουν τις ανάγκες τους, κι έτσι θα ταξιδέψουν με πλοίο για το Ηράκλειο, και εν συνεχεία οδικώς θα βρεθούν στον Αγιο Νικόλαο.

Η Νίκη Βόλου θέλει τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας πρόκριση μετά την επιτυχία επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και στην προσπάθειά της αυτή θα έχει και πάλι διαθέσιμους τους Οσκαρ Σιαφά και Χοσέτε Μιράντα, που απουσίαζαν από το Καυτανζόγλειο, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ισημερινής Γουϊνέας.

«Μαζί, για μια ακόμη μεγάλη στιγμή»

Με ανακοίνωσή του ο Αγιος Νικόλαος αναφέρει για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου: «Τα σπουδαία παιχνίδια συνεχίζονται για την ομάδα μας στην ποδοσφαιρική περίοδο 2022/23 για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένας ακόμη εντός έδρας αγώνας, με φόντο την πρόκριση στην 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Την Κυριακή στις 16:00, κόσμος και ομάδα μαζί, ενωμένοι για μια ακόμη σημαντική νίκη και μια νέα μεγάλη στιγμή».

Δεύτερο παιδί για Ροχάνο

Το δεύτερο παιδί τους έφερε χθες στον κόσμο η σύζυγος του Αντόνιο Ροχάνο, με τον Αργεντινό φορ της Νίκης Βόλου να γίνεται για δεύτερη φορά πατέρας, με τη νέα του κόρη να γεννιέται κι αυτή στον Βόλο. Μέσω social media οι ευχές έδιναν και έπαιρναν για τον Ροχάνο. «Νέο μέλος στην οικογένεια του Ροχάνο. Αντόνιο και Κάρλα να σας ζήσει ευτυχισμένο το κοριτσάκι σας», σχολίασε μέσω post η κυανόλευκη ΠΑΕ, με το όνομα Σάρα να δίνεται στο νέο μέλος της αργεντίνικης φαμίλιας.

Πρόκριση για Πανσερραϊκό και ΑΣΑ

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώθηκε χθες η 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο ματς που τράβηξε τα βλέμματα ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 του Αιγάλεω εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση για την 5η φάση.

Το «Σίτι» προηγήθηκε στο 35ο λεπτό με σουτ του Μπαστιάνου, ωστόσο, η ομάδα των Σερρών δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους πήρε πέναλτι, με τον Σαΐντ να είναι εύστοχος στο 95’ και να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση.

Ο Πανσερραϊκός στον έξτρα χρόνο κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Συγκεκριμένα ο Κανίς σκόραρε στο 108’ και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Την πρόκριση στην 4η φάση πανηγύρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Καρδιτσιώτες πήραν την πρόκριση στην παράταση και συγκεκριμένα στο 117ο λεπτό, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας του Μακεδονικού. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Μπάλλας στο 117ο λεπτό.

Στην 5η φάση του θεσμού προκρίθηκε ο Αλμωπός. Η ομάδα της Αριδαίας επικράτησε 3-0 του Αστέρα Σταυρού, δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο Γιουκούδης άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, ενώ 20 λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κολλαράς στο 62’.

Με 0-0 έληξε η παράταση και η κανονική διάρκεια στο παιχνίδι του Διαγόρα με τον Απόλλωνα Πόντου, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 4-2 και πήραν το εισιτήριο για την 4η φάση που θα αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Πρόκριση άνευ αγώνος στην 4η φάση: Θεσπρωτός, Πανελευσινιακός, Απόλλων Παραλιμνίου.

Τα ζευγάρια της 4ης φάσης

ΟΦ Ιεράπετρας-Κηφισιά

Θεσπρωτός-Βέροια

Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου

Απόλλων Λάρισας-Καλλιθέα

Άγιος Νικόλαος-Νίκη Βόλου

Αλμυρός-Πανθρακικός

Πρόκριση άνευ αγώνος στην 5η φάση: Παναχαϊκή, ΑΕΛ, Πανσερραϊκός, Ιωνικός Διαβατών, Πανελευσινιακός, Καλαμάτα, Απόλλων Παραλιμνίου, Αλμωπός Αριδαίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου