ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ο Μπάγιτς έδωσε την πρόκριση στη Νίκη Βόλου

ο-μπάγιτς-έδωσε-την-πρόκριση-στη-νίκη-β-889175

Μια μεγάλη πρόκριση πανηγυρίζει η Νίκη Βόλου, περνώντας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, κερδίζοντας με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι τον Ηρακλή μέσα στο Καυτανζόγλειο.

Ο Βλάντιμιρ Μπάγιτς, ήταν αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο του αγώνα, μιας και με δικές του σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν σε 90λεπτο και παράταση, για να αποκρούσει το τελευταίο χτύπημα πέναλτι του Πατράλη, κι αφού νωρίτερα ο Μορέιρα είχε πετύχει το 5-4.

Σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, η Νίκη μπορεί να μην ήταν καλύτερη από τον Ηρακλή, κατάφερε όμως να πάρει την πρόκριση και πλέον θα αντιμετωπίσει στην 4η φάση τον Αγιο Νικόλαο, που χθες προκρίθηκε επίσης στα πέναλτι με 4-3 της Επισκοπής.

Τα πέναλτι

Τζιώρας απέκρουσε Βελλίδης

Μελούνοβιτς 0-1

Τσουκαλάς 1-1

Σίλβα 2-1

Κυριακίδης 2-2

Ματίας 3-2

Κάσσος 3-3

Βιτλής οριζ. δοκάρι-άουτ

Μέτσε 3-4

Πατράλης 4-4

Μορέιρα 4-5

Χρούσιελ απέκρουσε Μπάγιτς

Κίτρινες: Πανάγου, Γεωργιάδης (πάγκος), Ματίας, Βελλίδης – Κυριακίδης, Βοσνιάδης (πάγκος), Δημητρίου, Ροχάνο, Μέτσε, Μπάγιτς

Κόκκινη: β’ κίτρινη Α. Παπαστεριανός (111’), Γιουμπιτάνα (118’)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βελλίδης, Πανάγου, Xρούσιελ, Μανουσάκης (81’ Τότσκα), Α. Παπαστεριανός, Βιτλής, Μελούνοβιτς, Πατράλης, Δόρης, Αλεκσιτς (65’ Γιουμπιτάνα) Ματίας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Δημητρίου (70’ Αναστασίου), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Δεληζήσης, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης (100’ Μορέιρα), Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης (70’ Μέτσε), Κάσσος, Ροχάνο (106’ Τζιώρας)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου