ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φουλάρει με Λαμία η Νίκη

φουλάρει-με-λαμία-η-νίκη-863092

Το 5ο της φιλικό προετοιμασίας έχει σήμερα η Νίκη Βόλου, υποδεχόμενη την ομάδα της Λαμίας στο γήπεδο της Νεάπολης στις 17:30, κι ενώ ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη 28/9 «έξοδος» στη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους κυανόλευκους του Βόλου θα γίνει με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την Τετάρτη στο Καυτανζόγλειο, αλλά σήμερα στις 17:30, οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη θα επιστρέψουν στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου και θα δώσουν τον 5ο φιλικό αγώνα της τρέχουσας προετοιμασίας.

Με το πρωτάθλημα της Super League 2 να υπολογίζεται πως θα ξεκινήσει στα μέσα του επόμενου μήνα, οι ομάδες της κατηγορίας συνεχίσουν να δίνουν φιλικούς αγώνες, θέλοντας να διορθώσουν λάθη, αλλά και να αποκτήσουν μεγαλύτερη συνοχή, έχοντας αγωνιστικά λεπτά στα πόδια των παικτών τους.

Κάτι ανάλογο επιδιώκει να κάνει και η Νίκη, έχοντας μέχρι σήμερα σε τέσσερις φιλικούς αγώνες δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η μοναδική ήττα άλλωστε σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή και ήταν από την ΑΕΛ (0-2), με τη Νίκη να έχει πλέον σήμερα το παιχνίδι με τη Λαμία, μιας και το πρωτάθλημα της Super League 1 έχει διακοπεί και δεν υπάρχει δράση λόγω εθνικών ομάδων.

Στη Νίκη θέλουν στο πιο δυνατό τεστ να δείξουν ετοιμότητα απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

Χωρίς Μπάλλα και διεθνείς

Για το επόμενο δεκαήμερο η Νίκη Βόλου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Μπάλλα, μιας και ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός υποχρεώσεων τόσο για το σημερινό φιλικό, όσο και για το παιχνίδι Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη στις 16:00.

Εκτός του Μπάλλα όμως, διαθέσιμοι δεν θα είναι και οι δύο διεθνείς πλέον της Νίκης Βόλου. Ο λόγος για τους Οσκαρ Σιαφά και Χοσέτε Μιράντα, που έχουν ενσωματωθεί εκ νέου στην Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας και θα συμμετάσχουν σε φιλικούς αγώνες με αντιπάλους Τόγκο και Ρουάντα αντίστοιχα σήμερα Σάββατο και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο Μαρόκο και στην πόλη της Καζαμπλάνκα.

Σημειώνεται πως το σημερινό ίσως είναι και το τελευταίο φιλικό για τη Νίκη Βόλου, μιας και αν προκριθεί επί του Ηρακλή και συνεχίσει στο θεσμό του Κυπέλλου, τότε δεν αποκλείεται να ακυρωθούν τα «τεστ» με Απόλλωνα Σμύρνης ή ΠΑΟΚ Β’ κι αυτό γιατί η Νίκη θα πρέπει να δώσει ξανά αγώνα κυπέλλου απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Αγιος Νικόλαος-Επισκοπή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου