ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αδικο 1-1 για τη Νίκη με τη Βέροια

αδικο-1-1-για-τη-νίκη-με-τη-βέροια-881262

Στο 3ο της φιλικό παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Νίκη Βόλου υποδέχθηκε χθες στο γήπεδο της Νεάπολης την ομάδα της Βέροιας, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, παρά το γεγονός πως είχε σωρεία ευκαιριών, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι ήταν εκπληκτικοί στο α’ ημίχρονο, σκόραραν με τον Κάσσο στο 14’ και έχασαν μοναδικές ευκαιρίες, μην αφήνοντας την περσινή πρωταθλήτρια να πάρει ανάσα και να κάνει τελική. Στο β’ μέρος η Νίκη είχε και πάλι τις ευκαιρίες, έχασε και πάλι τα… άχαστα, για να πληρώσει τις πολλές αλλαγές της, χάνοντας τη συνοχή της, κι έτσι ήρθε το 1-1 στο 85’ από τον Ιωάννου.

Ο αγώνας

Ο Μιράντα στο 1ο μόλις λεπτό του αγώνα εξαπέλυσε σουτ με το δεξί, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ιωαννίδη, με τη Νίκη Βόλου να ξεκινά δυνατά το παιχνίδι και να απειλεί ξανά με τον Ροχάνο, όταν στο 8ο λεπτό απέναντι από τον τερματοφύλακα, αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

Πέντε λεπτά μετά ο Μιράντα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Ροχάνο να πιάνει την κεφαλιά, όμως αυτή τη φορά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά το 1-0 δεν άργησε να έρθει, όταν στο 14’ ο Γαβριηλίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μαραγκός έκοψε την μπάλα στην περιοχή της Βέροιας, εκεί όπου βρέθηκε ο Κάσσος, ανοίγοντας το σκορ με κοντινή προβολή.

Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 23ο λεπτό από τα πόδια του Μιράντα και πάλι από τα αριστερά, σεντράροντας για την καρδιά της άμυνας, όπου ο Γαβριηλίδης πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία.

Ο Κάσσος έκανε κάθετη πάσα στο 31ο λεπτό, με τον Γαβριηλίδη να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ με τον Ιωαννίδη, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απέκρουσε το πλασέ του Καβαλιώτη μέσου με τα πόδια.

Ο Μιράντα κέρδισε το χειροκρότημα της κερκίδας, όταν στο 33ο λεπτό είδε εκτός εστίας των Ιωαννίδη και προσπάθησε να τον «κρεμάσει» με σουτ λίγο κάτω από τη σέντρα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Η Νίκη συνέχισε να μονοπωλεί στο παιχνίδι, φθάνοντας σε νέα καλή στιγμή για γκολ στο 41’ με τον Κυριακίδη να βρίσκει από τα δεξιά τον Τοπαλίδη, ο οποίος κέρδισε τις κόντρες και σέντραρε για τον Γαβριηλίδη, που σούταρε με τη μία, στέλνοντας την μπάλα άουτ, στην τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου ξεκίνησε με επτά αλλαγές. Για τη Βέροια χάθηκε διπλή ευκαιρία του Μπουκουβάλα, όταν τα σουτ του έμπειρου ποδοσφαιριστή βρήκαν σε σώματα παικτών της Νίκης, στην πρώτη επί της ουσίας τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων στο 54’.

Η πρώτη ευκαιρία της Νίκης Βόλου στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 51’, με τον Ολαϊσόλα να εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά και τον Γρομητσάρη να αναγκάζει τον αντίπαλο πορτιέρε να αποκρούσει για να διατηρήσει το 1-0.

Το 1-0 διατήρησε και ο Παπαδόπουλος, που πέρασε ως αλλαγή, με τον νεαρό τερματοφύλακα της Βέροια να βλέπει τον Ροχάνο στο 61’ να γυρίζει την μπάλα στον Ολαϊσόλα, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής, σουτάροντας με περίσσια δύναμη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Την ίδια… τύχη είχε και η προσπάθεια του Ροχάνο στο 66’, μετά από σέντρα του Κριμιτζά, με τον Αργεντινό να σουτάρει εξ επαφής, χωρίς όμως τύχη.

Την επόμενη καλή στιγμή της Βέροιας, την «έφτιαξε» και πάλι ο Μπουκουβάλας, ο οποίος, περνώντας στην κορυφή της επίθεσης, βγήκε απέναντι από τον Μπουργάνη και σούταρε άουτ με το αριστερό στο 71’.

Το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, αφού η Βέροια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 85’. Ο πρώην κυανόλευκος Δεμηρτζόγλου σέντραρε από τα αριστερά, με τον Ιωάννου να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και να παίρνει την κεφαλιά. Η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουργάνη, για να αναπαυθεί στη συνέχεια στα δίχτυα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΒΕΡΟΙΑ 1-1

Γήπεδο Νεάπολης

Σκόρερ: 14’ Κάσσος – 85’ Ιωάννου

Διαιτητής: Θεοχάρης

Βοηθοί: Τασσιόπουλος – Σακκάς

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Βοσνιάδης) Μπάγιτς (46’ Μπουργάνης), Τοπαλίδης (46’ Μορέιρα), Δημητρίου (46’ Αναστασίου), Δεληζήσης (46’ Γρομητσάρης), Ανδρέου (67’ Λογαράς), Κυριακίδης (46’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης (67’ Μπάλλας), Γαβριηλίδης (46’ Μέτσε), Κάσσος (75’ Τόγιας), Μιράντα (46’ Ολαϊσόλα), Ροχάνο (67’ Τζιώρας)

ΒΕΡΟΙΑ (Ανυφαντάκης): Ιωαννίδης (57’ Παπαδόπουλος), Ντουμάνης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Στίκας (79’ Σταμπουλίδης), Μπούζας, Μασούρας (53’ Μπλέτσας), Μπουκοβάλας, Μπουόλι (67’ Ιωάννου), Ορφανίδης (57’ Κατσούκης), Μπελεβώνης (63’ Δεμηρτζόγλου).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου