ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κόντρα στην… πρωταθλήτρια

κόντρα-στην-πρωταθλήτρια-882054

Το τρίτο κατά σειρά φιλικό της προετοιμασίας της ενόψει της σεζόν 2022-23 θα δώσει σήμερα το απόγευμα στις 17:30 η Νίκη Βόλου, υποδεχόμενη την περσινή πρωταθλήτρια του Βορείου ομίλου, ομάδα της Βέροιας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Νίκη Βόλου και Βέροια κοντραρίστηκαν στο περσινό πρωτάθλημα της Super League 2, με το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού στον α’ γύρο να μένει ανεξίτηλο στη μνήμη των κυανόλευκων, μετά την απόφαση της διαιτητή κ. Ελένης Αντωνίου να καταλογίσει παράβαση-πέναλτι υπέρ της ομάδας της Ημαθίας στο 95’, που έφερε και την ισοφάριση σε 2-2.

Η απόφαση αυτή είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα στην έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ στον β’ γύρο η Νίκη ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0, σε ένα παιχνίδι, που αν δεν είχε έρθει το λάθος του Τσιμπούκα, οι κυανόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναμφίβολα η φετινή Βέροια δεν μπορεί να θυμίσει σε πολλά τη φετινή ομάδα, η οποία έχει αλλάξει σε μεγάλο ποσοστό, με τους κυανόλευκους μάλιστα να παίρνουν από τη βασίλισσα του Βορρά τον Βασίλη Γαβριηλίδη, με τον Καβαλιώτη μέσο να εντάσσεται πλέον στο δυναμικό των κυανόλευκων του Βόλου.

Επιστρέφουν τέσσερις

Η Νίκη Βόλου έχει δώσει ήδη δύο φιλικά παιχνίδια, κόντρα στις ομάδες της Λάρισας, Ηρακλή και Απόλλωνα, τα οποία ήταν και τα δύο νικηφόρα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, ο Αλέκος Βοσνιάδης θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στη διάθεση των Σταύρου Τσουκαλά, Πασχάλη Κάσσου, Χοσέτε Μιράντα και Σάββα Τοπαλίδη, όχι όμως και στον Οσκαρ Σιαφά, που παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού.

  • Σημειώνεται πως η τιμή εισιτηρίου για το σημερινό παιχνίδι έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Με ΑΕΛ το επόμενο

Μετά το σημερινό φιλικό απέναντι στη Βέροια, η Νίκη Βόλου θα φιλοξενήσει το Σάββατο 17/9 την ομάδα της ΑΕΛ βάσει προγράμματος, που θα συναντήσει και φέτος στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Σημειώνεται πως οι κυανόλευκοι έχουν προγραμματίσει και νέο φιλικό, αυτό με τη Λαμία στο γήπεδο της Νεάπολης το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Το μοναδικό εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι που έχουν προγραμματίσει οι κυανόλευκοι είναι απέναντι στον Μακεδονικό την 1η του Οκτώβρη, χωρίς να αποκλείεται η ακύρωσή του, μιας και με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η Νίκη Βόλου θα κάνει πρεμιέρα στις επίσημες υποχρεώσεις της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου