ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή Ξάνθη στη Νίκη Βόλου

επιστροφή-ξάνθη-στη-νίκη-βόλου-885906

Χορηγοί της ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι από χθες και επίσημα τα αδέλφια Ξάνθη, Γιάννης και Γιώργος, με τους Βολιώτες επιχειρηματίες να επιστρέφουν δυναμικά και τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να αναμειχθούν και στα διοικητικά της ομάδας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Χθες, η κυανόλευκη ΠΑΕ έκανε γνωστή τη σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία Xanthis Bros, των Γιάννη και Γιώργου Ξάνθη, με τον Γιάννη Ξάνθη να έχει διατελέσει στο παρελθόν τόσο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, όσο και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ επί Ανδρέα Πάτση το 2014.

Η εταιρεία Xanthis Bros θα είναι ο νέος VIP χορηγός της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και το λογότυπό της θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας και όπως αποκαλύφθηκε χθες η μία εξ αυτών θα είναι γαλάζια με λευκές ρίγες!

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τη νέα χορηγική συνεργασία της ομάδας: «Μία από τις κορυφαίες εταιρείες μεταφορών και logistics στην Ελλάδα, η Xanthis Bros κι ακόμα πιο συγκεκριμένα τα αδέρφια Ξάνθη, αναμένεται να αποτελέσουν το όχημα που θα… μεταφέρουν τη Νίκη Βόλου στη νέα εποχή, με το λογότυπο της εταιρίας να κοσμεί το πίσω μέρος της φανέλας μας.

Οι κ.κ. Γιώργος και Γιάννης Ξάνθης, δύο άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη Νίκη, επιστρέφουν στην ομάδα ακόμα πιο… ζεστά, σ’ ένα χρονικό σημείο όπου οι στόχοι μας δεν έχουν ταβάνι!

Την προηγούμενη φορά που η οικογένεια Ξάνθη ήταν ενεργή στα δρώμενα της ΠΑΕ, ούσα στο Διοικητικό Συμβούλιο, ήταν τη σεζόν 2013-2014 όταν και είχε έρθει η τελευταία άνοδός μας στη Super League.

Ευχή όλων, αυτή η συνεργασία να μας οδηγήσει στην επιστροφή μας στα μεγάλα σαλόνια!

Η παρουσίαση του νέου μας χορηγού έγινε παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, του Γενικού Διευθυντή Ανδρέα Κικίλια, του Εμπορικού Διευθυντή Γιώργου Αποστολακόπουλου και φυσικά των κ.κ. Γιάννη και Γιώργο Ξάνθη τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη».

Πλέον δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ Νίκη Βόλου να «μεγαλώσει», μια και ήδη έχει γίνει πρόταση στους Γιάννη και Γιώργο Ξάνθη να αναμειχθούν πιο ενεργά στην ποδοσφαιρική ομάδα, αποτελώντας μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ.

Αδειάζει το απουσιολόγιο

Η Νίκη Βόλου αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας δίχως να υπολογίζει στις υπηρεσίες πέντε ποδοσφαιριστών, λόγω διάφορων προβλημάτων, μετά από περίπου έναν μήνα προετοιμασίας.

Σταύρος Τσουκαλάς, Πασχάλης Κάσσος και Χοσέτε Μιράντα επέστρεψαν ήδη στις προπονήσεις από την περασμένη Τρίτη και πλέον δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν και στο φιλικό της ερχόμενης Κυριακής με τη Βέροια, που έχει προγραμματιστεί για τις 17:30 στο γήπεδο της Νεάπολης.

Από κει και πέρα ο Αλέκος Βοσνιάδης περιμένει να μπουν κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων και οι Όσκαρ Σιαφά, Σάββας Τοπαλίδης.

Παρελθόν ο Ακτσιαλής

Με προσωπική του δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βολιώτης προπονητής Γιάννης Ακτσιαλής ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τη συνεργασία μας και την τιμή που μου έκανε να είμαι προπονητής της Κ20 του συλλόγου μέχρι και σήμερα. Πάνω απ’ όλα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους ποδοσφαιριστές μου και όσους ήταν κοντά μας, για όσα καταφέραμε κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, φτάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους».

Κάλεσμα του Ομίλου Φιλάθλων

Κάλεσμα στα μέλη της Λέσχης να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας απευθύνει ο Ομιλος Φιλάθλων της Νίκης Βόλου «Παναγιώτης Αθανασίου», αναφέροντας σε ανακοίνωσή του:

«Με πίστη και ενότητα δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Συνεχίζεται η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας για τα μέλη της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου.

Η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης ΟΦ Νίκης Βόλου καλούν τα μέλη που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας (με την έκπτωση μέλους) για τη φετινή σεζόν, να προσέρχονται στο καφέ «ΚΙΝΗΣΗ» (Μαιάνδρου 14 Νέα Ιωνία), ώστε να συνεννοηθούν σχετικά με την απόκτηση βεβαίωσης μέλους.

Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο της Λέσχης ΟΦ Νίκης Βόλου κα Ζηνοβία Ζαχείλα (τηλέφωνο επικοινωνίας 6977085201). Ακόμα θα γίνονται εγγραφές νέων μελών, ώστε η Λέσχη ΟΦ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ να γίνει μία μεγαλύτερη και δυνατή οικογένεια, η οποία με πίστη και ενότητα θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα».

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο βόλεϊ της Νίκης

Συνεχίζονται οι εγγραφές για κορίτσια από 8-15 χρόνων στην ακαδημία βόλεϊ της Νίκης Βόλου και θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα παρακάτω τηλέφωνα: Βασιλική Καζοπίδου 6974373947, Χρήστος Γαλαζούλας 694 595 0916, Γλυκερία Τριπύλα 6982743397.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου