ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βαγγέλης Μόρας: «Φαβορί η Νίκη Βόλου»

βαγγέλης-μόρας-φαβορί-η-νίκη-βόλου-887791

Από τα χέρια του παλαίμαχου αμυντικού και πλέον προπονητή Βαγγέλη Μόρα «χτίζεται» φέτος ο Απόλλων Λάρισας. Ο Βαγγέλης Μόρας μετά το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου δήλωσε: «Παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μια ομάδα που έχει τελείως διαφορετικούς στόχους, οπότε για εμάς ήταν ένα πολύ καλό φιλικό, αν και έχουμε ελλείψεις σε παίκτες. Υπήρχε και κούραση, αλλά θεωρώ πως δοκιμάσαμε πράγματα απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι «φαβορί» για την άνοδο προκειμένου να δούμε αν μπορούμε να χτίσουμε από πίσω και να δοκιμάσουμε πράγματα τα οποία θέλουμε να δούμε μόλις αρχίσει και το πρωτάθλημα.

Είμαστε ακόμη πίσω όλοι μας, και εμείς και η Νίκη Βόλου, αλλά θεωρώ πως έγινε ένα φιλικό που και οι δύο προπονητές δοκίμασαν πράγματα για να δούμε και οι δυο προπονητές σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες μας. Στόχος μας είναι σε αυτά τα φιλικά είναι να παίρνουν χρόνο συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές για να αρχίζουν και να χτίζουν για το πρωτάθλημα. Ήταν ένα ωραίο θετικό φιλικό, που μας έδωσε να καταλάβουμε κάποια πράγματα».

Για την ενίσχυση της ομάδας του: «Περιμένουμε ακόμη 4-5 παίκτες για να μπορέσουμε να δουλεύουμε «καθαρά» πάνω στο ρόστερ που θα έχουμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Χρειάζονται ποδοσφαιριστές που θα είναι και έμπειροι και νέοι, για να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, που θα παλεύει σε όλα τα παιχνίδια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου