ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Γκολ και ασίστ ο στόχος μου»

γκολ-και-ασίστ-ο-στόχος-μου-857077

Την 1η Ιουνίου και αφού πρώτα ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ με αποκλειστικό του δημοσίευμα στις 27/5 είχε αποκαλύψει τη μεταγραφή του, ο Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες ανακοινώθηκε από τη Νίκη.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο 23χρονος εξτρέμ, που έχει κάνει τατουάζ στα δάχτυλα του αριστερού του χεριού το έτος γέννησής του, ήρθε στους κυανόλευκους από το πρωτάθλημα της Ινδονησίας και την Μπερσεμπάγια Σουραμπάγια, για να κάνει τη διαφορά, και όπως δηλώνει και ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, σκοπός του είναι να σκοράρει και να δώσει ασίστ στους συμπαίκτες του, για να βοηθήσει και την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της, που φτάνουν μέχρι την άνοδο.

Ο Βραζιλιάνος άσος συγκεκριμένα ρωτήθηκε:

Για το πώς έγινε η επαφή με τη Νίκη: «Μέσω γνωστών της διοίκησης της Νίκης με τον εκπρόσωπό μου έγιναν οι πρώτες επαφές. Στην αρχή οι άνθρωποι της ομάδας είδαν κάποια δικά μου παιχνίδια μέσω βίντεο και σχημάτισαν θετική εντύπωση. Εγώ έμαθα για Νίκη και ήμουν θετικός στο να έρθω. Τον Ιανουάριο όμως δεν γινόταν αυτό και συμφωνήσαμε, όταν υπάρχει δυνατότητα, να έρθω στην Ελλάδα».

Είδα τη Νίκη ως μία μεγάλη ευκαιρία να έρθω στην Ευρώπη, καθώς το επίπεδο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να μείνω στην Ινδονησία, γιατί ήμουνα πολύ καλά εκεί και είχα μεγάλη αναγνωρισιμότητα (σ.σ. είχε πριν έρθει στη Νίκη 200.000 ακόλουθους στο instagram), όμως ήθελα και εγώ αυτό το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Είμαι σε πλήρη ετοιμότητα, για να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις».

Για το τι θα δουν οι Νικιώτες φίλαθλοι απ’ αυτόν: «Τα βασικά μου χαρακτηριστικά είναι η ντρίμπλα, τα τελειώματα και πιστεύω ότι είμαι πολύ δυνατός στη φυσική κατάσταση και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στο πλάνο της. Προτιμώ να παίζω στα αριστερά».

Για τις εντυπώσεις του από τον Βόλο: «Πριν ανέβουμε στο βουνό, είχα την ευκαιρία να βγω έξω στον Βόλο μαζί με τον ατζέντη μου. Είδα την πόλη και μου φαίνεται ήρεμη. Όμορφη, για να ζήσεις και να δουλέψεις».

Γι’ αυτό που έζησε στην «πρώτη» της ομάδας στο Π. Μαγουλάς: «Μου άρεσε πολύ αυτή η εικόνα που βγήκαμε στην πρώτη προπόνηση και οι φίλαθλοι μας αποθέωσαν έναν-έναν. Είχα δει και κάποια βίντεο στο You Tube. Έχω ενημερωθεί ότι οι οπαδοί της Νίκης εδώ και πολλά χρόνια ακολουθούν παντού την ομάδα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον και αν ήρθε να κάνει την αγωνιστική διαφορά: «Έχω ήδη προσαρμοστεί, αλλά μαζί με όλη την ομάδα όσο περνάει ο χρόνος, θα προσαρμόζομαι ακόμη περισσότερο. Ο δικός μου στόχος είναι να βάλω γκολ, να δώσω ασίστ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Θυμίζουμε ότι αύριο η Νίκη δίνει στη Νεάπολη το δεύτερο φιλικό της με τον Απόλλωνα Λάρισας στις 18.00, με την είσοδο για τους φιλάθλους να είναι στα 10 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου