ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βοσνιάδης: «Είμαστε αισιόδοξοι και συνεχίζουμε»

βοσνιάδης-είμαστε-αισιόδοξοι-και-συ-857355

Το δικό του σχόλιο έκανε στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Λάρισας ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, που ανέφερε: «Μετά από ένα δεκαήμερο και παραπάνω που ήταν πολύ κοπιαστικό, ήταν φυσιολογικό η ομάδα να μην έχει φρεσκάδα.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και είδαμε κάποια πράγματα. Εχουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα και το σημαντικό είναι γρήγορα τα παιδιά που έχουμε να μπορέσουν να προσαρμοστούν και κυρίως οι νέοι.

Παιχνίδι με παιχνίδι και όσο περνούν οι μέρες να παρουσιαζόμαστε πιο σίγουροι, πιο φρέσκοι, με καλύτερες συνεργασίες, πιο αποφασιστικοί στην επίθεση. Πάντως είχαμε καλά διαστήματα, όχι μεγάλα, και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε και με κλειστές άμυνες και με ανοιχτούς χώρους. Θέλουμε να παίρνουν τα παιδιά χρόνο συμμετοχής και να τον αυξάνουμε και πιστεύω πως, όταν με το καλό υπάρχει η έναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα να παρουσιαστεί, όπως πρέπει.

Πάντως είμαστε αισιόδοξοι ότι η Νίκη είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι έτσι θα πάει μέσα στη χρονιά».

Για το γεγονός ότι τα δύο «οκτάρια» Μέτσε και Γαβριηλίδης πατούσαν περιοχή και εκτελούσαν: «Αυτός είναι ο τρόπος που αγωνίζεται ο Γαβριηλίδης. Είναι ένας παίκτης που τρέχει ακατάπαυστα και τα στάνταρ του είναι πολύ υψηλά. Το κυριότερο είναι ότι έχει πολλή ψυχή κι όταν μπαίνει στην περιοχή, είναι σε όλες τις φάσεις. Είναι πολύ σημαντικό και το έχουμε ανάγκη οι ποδοσφαιριστές που έρχονται από πίσω να μπαίνουν στην περιοχή και να μην φοβούνται να σκοράρουν.

Υπάρχουν κι άλλα παιδιά, όπως ο Τσουκαλάς και ο Παναγιωτίδης, και μόλις επιστρέψουν, θα είναι ένα συν για την ομάδα. Το σημαντικό είναι να είναι καλά τα παιδιά και να έχουμε καλές επιλογές.

Είμαστε αισιόδοξοι και συνεχίζουμε. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και να έχουμε βελτίωση μέρα με τη μέρα. Ο κόσμος μαζεύεται σιγά-σιγά από τις διακοπές και ελπίζουμε να του αρέσει αυτό που βλέπει και να ‘ρχεται και περισσότερος. Θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά και έχουμε πει τι περιμένουμε από τον κόσμο μας, που πρέπει να είναι δίπλα. Η ομάδα μας θα κάνει αυτό που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο κόσμος μας απέξω να τη σπρώξει, ώστε να έχουμε μία καλή κατάληξη και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το ότι η ομάδα δεν δέχθηκε φάσεις: «Χρειάζεται και η σωστή αμυντική συμπεριφορά, παρόλο που στην αρχή δεν αντιδράσαμε σωστά σε κάποια κλεψίματα του αντιπάλου, αλλά δεν φοβάμαι καθόλου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου