ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βοσνιάδης: «Οχι πρωταθλητές στα φιλικά»

βοσνιάδης-οχι-πρωταθλητές-στα-φιλικ-858037

Σήμερα, η τεχνική ηγεσία της Νίκης απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να δηλώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ με αφορμή την έναρξη των φιλικών τα εξής: «Το πρώτο μας φιλικό είναι με μία ομάδα, τον Ηρακλή Λάρισας, που θεωρεί ότι θα παίξει στη Superleague 2. Επειδή πέρυσι ταλαιπωρηθήκαμε πολύ και τρέχαμε δεξιά-αριστερά, είπαμε φέτος τα πρώτα φιλικά να τα δώσουμε μπροστά στον κόσμο μας.

Κοιτάξαμε αρχικά να βρούμε ομάδες από όμορους νομούς, για να μην ταλαιπωρούνται οι ομάδες και να μη χρειάζονται μεγάλες μετακινήσεις, γιατί όλα μετράνε.

Στη διακοπή της Σούπερ Λιγκ 1 έχουμε στόχο να βρούμε μία ομάδα απ’ αυτή την κατηγορία, για να δώσουμε ένα φιλικό, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα παίξουμε στο κύπελλο. Είναι και αυτό που προβληματίζει. Γι’ αυτό έχουμε βάλει παιχνίδια μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου και από κει και πέρα Οκτώβριο.

Χωρίς να υποτιμήσουμε τον Ηρακλή Λάρισας και τον Απόλλωνα Λάρισας, που είναι οι δύο πρώτοι μας αντίπαλοι, τα φιλικά μας θα αυξάνουν προοδευτικά τη δυσκολία τους.

Στο ξεκίνημα θα υπάρχει μοίρασμα χρόνου των ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια θα αρχίσουν να ανεβαίνουν τα λεπτά συμμετοχής για κάποιους.

Είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ότι έχουμε πλέον γήπεδο, για να παίξουμε τα φιλικά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Δεν θέλουμε να βγούμε πρωταθλητές στα φιλικά, με ενδιαφέρει, αν μπορούμε, να βγούμε πρωταθλητές στη Σούπερ Λιγκ 2. Στα φιλικά, που αλλάζεις ολόκληρες ενδεκάδες στο ημίχρονο ή κάνεις πολλές αλλαγές στο 60’, δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα αποτελέσματα. Μακάρι να έρθουν νίκες και να δουλεύουμε πιο ευχάριστα, αλλά καλό είναι να μπαίνει και λίγος προβληματισμός, για να μην πάμε και πολύ … χαμογελαστοί στο πρωτάθλημα και κάποια στιγμή να μας έρθει κάτι στραβό.

Δεν μένω στα αποτελέσματα των φιλικών, αλλά μακάρι να είμαστε ικανοί και να τα κερδίσουμε όλα. Και ένα στραβό αποτέλεσμα στα φιλικά πάλι έχει να μας δώσει κάτι καλό, για να μπορέσουμε να κάνουμε πράγματα.

Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος θα ασχοληθεί με τα αποτελέσματα των φιλικών. Πιστεύω ότι θα έρθει δίπλα στην ομάδα να τη στηρίξει, γιατί ξεκινάει μία πολύ δύσκολη χρονιά και μία τεράστια προσπάθεια, για να μπορέσει η Νίκη να ξεφύγει από το βάσανο αυτής της κατηγορίας.

Όλοι να έχουν υπομονή, γιατί χωρίς υπομονή πέρσι θα έχει διαλύσει το πράγμα. Η υπομονή οδήγησε εδώ και κάποια στιγμή χαιρόμασταν μία ομάδα που ήταν για 12 αγωνιστικές αήττητη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου