ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Αποκαλυπτήρια» Νίκης Βόλου…

αποκαλυπτήρια-νίκης-βόλου-858039

Η Νίκη, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Πορταριά, ξεκινά από σήμερα μία σειρά φιλικών αγώνων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Λάρισας στις 18.00 στη Νεάπολη, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου έχει ανακατασκευαστεί και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, στα «αποκαλυπτήριά» της μπροστά στους φιλάθλους της.

Η αντίπαλος των κυανόλευκων, που έχει προπονητή τον Παναγιώτη Διλμπέρη και έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στην ίδια κατηγορία και όμιλο με τη Νίκη, έρχεται ξανά στον Βόλο μετά από τέσσερις μέρες, καθώς αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η Νίκη έχει κλείσει κι άλλα φιλικά παιχνίδια, τα οποία ανακοίνωσε χθες και είναι στις 4/9 με τον Απόλλωνα Λάρισας, στις 11/9 με τη Βέροια, στις 17/9 με την ΑΕΛ και την 1η/10 με τον Μακεδονικό. Όλα τα ματς (εκτός αυτό με τον Μακεδονικό, που θα γίνει εκτός έδρας και θα αρχίσει στις 17.00) θα δοθούν στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης με ώρα έναρξης 18.00.

Σύμφωνα, με πληροφορίες έχει κλειστεί και φιλικό στις 8/10 με τον ΠΑΟΚ Β’, χωρίς να έχει καθοριστεί ή έδρα, και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Να τονιστεί ότι η είσοδος σήμερα στη Νεάπολη έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Ανακοίνωση SL 2 για την

κλήρωση του πρωταθλήματος

Αν σήμερα η ΕΠΟ κάνει γνωστή την τέταρτη ομάδα που θα πάρει την άνοδο από τη Γ’ Εθνικη, τότε η Super League 2 θα κάνει την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος στις 5 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα. Η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, που είχε οριστεί για σήμερα Τετάρτη 31.8.2022, αναβάλλεται για τη Δευτέρα 5.9.2022, υπό την προϋπόθεση και αναμονή της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, με την οποία θα μας γνωστοποιήσει σήμερα 31.8.22 ποια ομάδα θα συμπληρώσει την τέταρτη θέση ανόδου από τη Γ’ Εθνική».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου