ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εκπληξη στους συντελεστές της παράστασης ΝΙΚΗ από τον Στέργιο Φάτση

εκπληξη-στους-συντελεστές-της-παράστ-858837

Μετά το αρχαίο θέατρο Δημητριάς δόθηκε και στο Π. Μαγουλάς η θεατρική παράσταση «ΝΙΚΗ» το βράδυ του Σαββάτου, με τους ποδοσφαιριστές της Νίκης αλλά και όλο το υπόλοιπο τεχνικό τιμ να δίνουν κι αυτοί το παρών, επιστρέφοντας αμέσως μετά το τέλος της και πάλι στην Πορταριά για τη συνέχιση της προετοιμασίας τους.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Στέργιος Φάτσης, έκανε την έκπληξη στους συντελεστές της παράστασης, δωρίζοντάς τους από μία φανέλα της Νίκης με τα ονόματά τους και με τον συμβολικό αριθμό 100, αφού το 2024 ο σύλλογος συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής.

Όπως έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο κ. Φάτσης: «Ευχαριστούμε τους Γρηγόρη Χατζάκη, Βαγγέλη Χατζάκη, Χρήστο Καπένη, Ντόρα Παρδάλη, Σελίνα Διαμαντοπούλου, Ορφέα Χατζησπύρου για την ωραία παράσταση ΝΙΚΗ στο σπίτι της ομάδας Π. Μαγουλάς. Πήραν και τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ μαζί τους με μια επετειακή μπλούζα όπου αναγράφεται πίσω το όνομα τους και το συμβολικό νούμερο 100».

Οι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης της ΝΙΚΗΣ από την πλευρά τους ανέφεραν: «Ο πάντα απρόβλεπτος πρόεδρος της ΓΣΒ Νίκη, Στέργιος Φάτσης, μας επιφύλασσε την πιο συγκινητική έκπληξη για το κλείσιμο των παραστάσεων της ΝΙΚΗΣ. Μας έκανε μέλη της ομάδας τυπώνοντας μπλούζες με τα ονόματα και το συμβολικό 100 των χρόνων που κλείνει ο σύλλογος το ’24!».

Ο Στέργιος Φάτσης στο τέλος της χθεσινής παράστασης τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο να ανέβει παράσταση για την ιστορία του. Γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα». Στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές της παράστασης και τους έδωσε τις φανέλες τους είπε χαρακτηριστικά: «Μία φορά ΝΙΚΗ, για πάντα ΝΙΚΗ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου