ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βενέτης: «Να είναι… αχρείαστη η ΑΝΑΣΣΑ»

βενέτης-να-είναι-αχρείαστη-η-ανασσ-858861

Με βίντεο που ανάρτησε η ΠΑΕ Νίκη, έγινε η επίσημη παρουσίαση του μεγάλου χορηγού της ομάδας, που είναι η Γενική Κλινική «ΑΝΑΣΣΑ».

Ο Βασίλης Βενέτης τόνισε από την πλευρά του γι’ αυτή τη χορηγική συνεργασία: «Η ευχή από την πλευρά μας είναι, παρότι έχουμε ένα μεγάλο χορηγό από τον χώρο της υγείας, να μην είναι πολύ … απαραίτητος στους ποδοσφαιριστές μας και να μη χρειαστεί να έχουμε μεγάλες επεμβάσεις.

Βέβαια μ’ όλ’ αυτά που συμβαίνουν με τον κορονοϊό και με όλα αυτά που γίνονται το τελευταίο διάστημα σίγουρα η παροχή υπηρεσιών από τη συγκεκριμένη επιχείρηση είναι απαραίτητη στην ομάδα μας. Εύχομαι όμως να είμαστε μακριά από τραυματισμούς και γενικότερα να υπάρχει υγεία σε όλον τον οργανισμό της Νίκης Βόλου».

Ο Κωνσταντίνος Αϋφαντής, γενικός διευθυντής της ΑΝΑΣΣΑ, τόνισε από την πλευρά του: «Η ΑΝΑΣΣΑ, γνωρίζοντας τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή μας, προσπαθεί έμπρακτα να τον στηρίξει και τα ιδεώδη που πρεσβεύει. Είναι μεγάλη χαρά για μας να είμαστε συνοδοιπόροι στους αθλητικούς αγώνες της Νίκης Βόλου, είναι χαρά μας να υποστηρίζουμε τους αθλητές και τους ανθρώπους, που τους χαρακτηρίζουν η δύναμη, η θέληση και το όραμα. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας στην ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Ο Ανδρέας Κικίλιας ευχαρίστησε την ΑΝΑΣΣΑ για τη στήριξη που παρείχε τα δύο χρόνια εν μέσω πανδημίας και τόνισε πως είναι τιμή για την ομάδα να διαφημίζει μία επιχείρηση από τον Βόλο πανελλαδικά. Ευχήθηκε δε αυτή η συνεργασία να είναι απαρχή για κάτι μεγαλύτερο και να δώσει και η Νίκη από την πλευρά της ώθηση στην προσπάθεια της Κλινικής ΑΝΑΣΣΑ.

Ο Σωτήρης Ντούμας, εμπορικός διευθυντής της ΑΝΑΣΣΑ, υπογράμμισε: «Η ΑΝΑΣΣΑ, υπηρετώντας το υπέρτατο αγαθό της υγείας, βρίσκεται δίπλα στους αθλητές στο δύσκολο και επίπονο έργο τους. Βασικός στόχος της ΑΝΑΣΣΑ είναι να γνωρίζουν τόσο οι αθλητές όσο και οι παράγοντες της Νίκης Βόλου ότι έχουν δίπλα τους ένα σύμμαχο ισχυρό, έτοιμο να τους συντροφεύει σε κάθε τους αθλητικό βήμα.

Παραμένουμε χορηγοί και το 2022 και ισχυροποιούμε την παρουσία μας στο πλευρό της Νίκης Βόλου, στηρίζοντας τις προσπάθειές της και τους αθλητικούς της στόχους».

Ο Γιώργος Αποστολακόπουλος, εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη, έκανε λόγο για μία σχέση που εξελίσσεται σε μία ισχυρή συνεργασία και για μεγάλη χαρά, ενώ χαρακτήρισε τη συνεργασία… αεροδρομίου, δανειζόμενος μία ποδοσφαιρική έκφραση που χρησιμοποιείται για τις μεταγραφές. «Τα οφέλη για την ομάδα είναι πάρα πολλά και ελπίζουμε οι φίλοι της Νίκης, όταν θα χρειαστούν υπηρεσίες υγείας, να επιλέξουν τη Γενική Κλινική ΑΝΑΣΣΑ, που θα είναι χορηγός και στην Κ20. Ευχαριστούμε και τον περσινό μεγάλο χορηγό, που ήταν τα πρατήρια υγρών καυσίμων Λυκούρης».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου