ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέλει να σιγουρέψει την άνοδο με νέες μεταγραφές

θέλει-να-σιγουρέψει-την-άνοδο-με-νέες-μ-858869

Ετοιμος να κλείσει το ρόστερ της Νίκης με μία ή και δύο ακόμη πρωτοκλασάτες μεταγραφές εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της κυανόλευκης ΠΑΕ, Αλέξης Παπακωνσταντίνου.

Ο ισχυρός άνδρας της βολιώτικης ομάδας θεωρεί πως φέτος είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη να πάρει την άνοδο, η οποία θα εξασφαλιστεί με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο που θα τοποθετηθεί ομάδα, εφόσον άλλαξε η προκήρυξη και δεν θα ανεβαίνει μόνο ο νικητής από το μπαράζ των πρωταθλητών των δύο ομίλων.

Γι’ αυτό θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο να δημιουργήσει ένα υπερπλήρες ρόστερ, κάνοντας μία οικονομική υπέρβαση, με την προσθήκη και άλλων παικτών στη μεσοεπιθετική και επιθετική γραμμή, που θα αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες ότι η Νίκη θα κατακτήσει την πρώτη θέση.

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου με λίγα λόγια θέλει μέσω των τελευταίων μεταγραφικών κινήσεων να αισθανθεί και ο ίδιος σίγουρος ότι η ομάδα του είναι το πρώτο φαβορί, για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια και να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου εννιά χρόνια μετά, ώστε τη χρονιά που θα κλείσει 100 χρόνια από την ίδρυσή της, το 2024, να βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία.

Ο ισχυρός άνδρας της Νίκης γνωρίζει πως τα έσοδα στη Σούπερ Λιγκ 1 είναι τέτοια, που μπορεί να κάνει απόσβεση των εξόδων όλων των προηγούμενων χρόνων, στη διάρκεια των οποίων είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας και ξοδεύει πολλά χρήματα σε κατηγορίες (Φούτμπολ Λιγκ, που καταργήθηκε, και Σούπερ Λιγκ 2, οι οποίες έχουν ελάχιστα έσοδα.

Είναι ξεκάθαρο ότι φέτος η άνοδος είναι αυτοσκοπός και γι’ αυτό έχουν αποκτηθεί μία σειρά πρωτοκλασάτων έμπειρων αλλά και ανερχόμενων ποδοσφαιριστών, με την ομάδα να κρατά και έναν κορμό από πέρσι, ενώ μόνο η ανακοίνωση, όπως όλα δείχνουν, απομένει, για να επισημοποιηθεί και η μεταγραφή του Λουτσιάνο Ολαϊθόλα, 21χρονου Ουρουγουανού εξτρέμ.

Σε ό,τι αφορά στον Βόσνιο επιθετικό Τζάναν Μεχίσεβιτς, ο οποίος δοκιμάζεται στην Πορταριά, δύσκολα θα βρει θέση στην πρώτη ομάδα και ίσως να τον κρατήσουν οι κυανόλευκοι για την Κ20.

Από κει πέρα επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο το όνομα του Μιχάλη Μανιά για τη θέση του φορ, τον οποίον η Νίκη συνεχίζει να κυνηγά, ενώ η δήλωση του Σάββα Σιατραβάνη ότι επιστρέφει στην Ελλάδα από την Αυστραλία έφερε ξανά στην επιφάνεια το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νίκη, με τους καλά γνωρίζοντες να τονίζουν ότι μία τέτοια περίπτωση δεν μπορεί να την αποκλείσει κανείς.

Χθες το βράδυ, να σημειωθεί ότι όλη η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης ήταν προγραμματισμένο να κάνει την έκπληξη και να δώσει το παρών σύσσωμα μαζί με το τεχνικό τιμ στη θεατρική παράσταση «ΝΙΚΗ», που παρουσιάστηκε στο «Π. Μαγουλάς» μετά το θέατρο «Δημητριάς» προχθές Παρασκευή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου