ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κλεισμένος ο Ολαϊζόλα για τη Νίκη

κλεισμένος-ο-ολαϊζόλα-για-τη-νίκη-859023

Με τις μέρες να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή της ομάδας από την Πορταριά, οπότε και θα ξεκινήσουν και τα φιλικά τεστ των κυανόλευκων, η Νίκη Βόλου είναι κοντά στην απόκτηση του Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού Λουτσιάνο Ολαϊζόλα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ωστόσο, ο 20χρονος Ουρουγουανός δεν είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο στις προπονήσεις των κυανόλευκων, μια και στην Πορταριά βρίσκεται και ο Βόσνιος επιθετικός Τζάναν Μεχίσεβιτς.

Ο Ολαϊζόλα βρίσκεται μια ανάσα από την ανακοίνωσή του από τους κυανόλευκους, οι οποίοι έψαχναν για μια ακόμη ποιοτική λύση στα άκρα της επίθεσης, με τον 20χρονο αριστεροπόδαρο να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία στις μέρες που προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα από την περασμένη Πέμπτη.

Μαζί με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό, από το μικροσκόπιο του Αλέκου Βοσνιάδη περνάει και ο 19χρονος Βόσνιος επιθετικός Τζάναν Μεχίσεβιτς.

Ο Μεχίσεβιτς προέρχεται από τη Β’ ομάδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ενώ έχει γεννηθεί στη Βοσνία το 2003 έχει στην κατοχή του και Αμερικανικό διαβατήριο. Τα ποδοσφαιρικά του βήματα έγιναν όμως στη Γερμανία και στην ομάδα της Στουτγκάρτερ Κίκερς, από τον οποίο τον απέκτησε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία αγωνίστηκε και στις ομάδες υποδομών. Αξίζει να σημειωθεί πως με ύψος 1.89 ο δεξιοπόδαρος Μεχίσεβιτς έχει αγωνιστεί με την ομάδα Κ17 και Κ19 της Εθνικής Βοσνίας, έχοντας μάλιστα επτά εμφανίσεις κι ένα γκολ.

Εφόσον «πείσει» και ο Μεχίσεβιτς τότε θα είναι η τέταρτη προσθήκη ξένου ποδοσφαιριστή, μιας και έχει προηγηθεί η απόκτηση του Βραζιλιάνου Μπρούνο Μορέιρα, του Οσκαρ Σιαφά από την Ισημερινή Γουϊνέα, αλλά και του Λουτσιάνο Ολαϊζόλα, ενώ έχει παραμείνει και ο Χοσέτε Μιράντα.

Νέο σημείο πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε πως προστίθεται ένα νέο σημείο πώλησης εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Πιο συγκεκριμένα, από μεθαύριο Δευτέρα 29 Αυγούστου, η διάθεση θα πραγματοποιείται και το απόγευμα από τις 17:30, έως και τις 20:30, Δευτέρα έως Παρασκευή, στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», επί της οδού Μαιάνδρου.

Υπενθυμίζουμε τα σημεία πώλησης.

Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30)

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected]

Αγορά μέσω του e-shop.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», Δευτέρα-Παρασκευή (17:30-20:30)

e-mail: [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου