ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εφερε Ουρουγουανό η Νίκη Βόλου

εφερε-ουρουγουανό-η-νίκη-βόλου-859463

Από τις 19 Αυγούστου ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ είχε γράψει πως στους κυανόλευκους έχει προταθεί μεταξύ άλλων κι ένας Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής στη Νίκη Βόλου και πλέον ο 20χρονος εξτρέμ βρίσκεται στην Πορταριά και προπονείται με τους κυανόλευκους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο 20χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ, που είναι αριστεροπόδαρος, μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω από τους επιθετικούς. Η απόκτησή του θεωρείται δεδομένη από το τεχνικό τιμ, που έχει ανάψει το πράσινο φως και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα.

Με την απόκτησή του η Νίκη δυναμώνει τη μεσοεπιθετική της γραμμή, συνθέτοντας μία δυνατή τριάδα με τους Μιράντα και Μπρούνο Μορέιρα. Ο 20χρονος Ουρουγουανός έπαιζε φέτος στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του, με το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ πέρυσι και στα 19 του χρόνια έπαιξε και στην πρώτη κατηγορία.

Εφόσον αποκτηθεί, θα είναι ο 4ος που θα φορέσει τα κυανόλευκα της Νίκης Βόλου, στην οποία έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής και οι Ροντρίγκο Μπένγκουα, Μαουρίτσιο Νάνι (2008) και Γκαμπριέλ Μιλιόνικο (2006).

Συνεχίζεται η προετοιμασία

Παρόντος και του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, η Νίκη Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πορταριά από το περασμένο Σάββατο. Με διπλές και καθημερινές προπονήσεις, οι κυανόλευκοι ανεβάζουν καθημερινά ρυθμό και ένταση, θέλοντας να παρουσιαστούν πανέτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων.

Το παρών στο βασικό στάδιο προετοιμασίας των κυανόλευκων δίνουν οι: (τερματοφύλακες) Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Νίκος Μπουργάνης, Στράτος Μισιρλής, (αμυντικοί) Βαγγέλης Ανδρέου, Χρήστος Γρομητσάρης, Παύλος Λογαράς, Γιώργος Δεληζήσης, Στέλιος Δημητρίου, Αντώνης Αναστασίου, Πασχάλης Κάσσος, Σάββας Τοπαλίδης, (μέσοι) Νέτι Μέτσε, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Παύλος Κυριακίδης, Σταύρος Τσουκαλάς, Βασίλης Γαβριηλίδης, Γιώργος Μπάλλας, Γιώργος Κριμιτζάς, Μπρούνο Μορέιρα, Χοσέτε Μιράντα, (επιθετικοί) Αντόνιο Ροχάνο, Χρήστος Τζιώρας, Όσκαρ Σιαφά, αλλά και από την Κ20 οι: Κώστας Αλεξιάδης, Αποστόλης Τζιάνης, Σωκράτης Τόγιας.

Στο τεχνικό τιμ πέραν του Αλέκου Βοσνιάδη, βρίσκονται οι βοηθοί του Ηλίας Παπαθανασίου, Κωνσταντίνος Σταμέλος, ο γυμναστής Άγγελος Παπανικολάου και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μανώλης Αποστολίδης.

Φιλικό και με Μακεδονικό

Στις 19/8 ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ είχε γράψει σχετικά με τα φιλικά της Νίκης ότι συζητήσεις γίνονται με διάφορες ομάδες και ένας από τους υποψήφιους αντιπάλους είναι και ο Μακεδονικός, που είναι νεοφώτιστος στη Super League 2. Η θεσσαλονικιώτικη ομάδα ανακοίνωσε τα φιλικά της και ένα απ’ αυτά είναι και με τη Νίκη την 1η Οκτωβρίου με γηπεδούχο τους Βολιώτες.

Αυτό θα είναι το 5ο κατά σειρά φιλικό των κυανόλευκων, οι οποίοι δεν αποκλείεται να κλείσουν κι άλλα, εφόσον το πρωτάθλημα της Super League 2 είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει.

Το πρώτο φιλικό θα δοθεί την ερχόμενη Τετάρτη 31/8 με την επιστροφή της ομάδας από την Πορταριά. Πρώτος αντίπαλος θα είναι ο Ηρακλής Λάρισας και στη συνέχεια ο Απόλλων Λάρισας. Φιλικό θα δοθεί και με την περσινή πρωταθλήτρια Βέροια στις 11/9, αλλά και με την ΑΕΛ στις 17 του ίδιου μήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα πέντε παραπάνω φιλικά θα δοθούν στον Βόλο, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η έδρα, αλλά με πιθανότερο να γίνουν αυτά στο γήπεδο της Νεάπολης.

Τα φιλικά της Νίκης μέχρι σήμερα:

31/8 Ηρακλής Λάρισας (εντός)

4/9 Απόλλων Λάρισας (εντός)

11/9 Βέροια (εντός)

17/9 ΑΕΛ (εντός)

1/10 Μακεδονικός (εντός).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου