ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βάσεις ανόδου στη … βάση της Πορταριάς

βάσεις-ανόδου-στη-βάση-της-πορταριά-860137

Στην Πορταριά βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο 20/8 η Νίκη Βόλου κι εκεί θα παραμείνει μέχρι την επόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου, συνεχίζοντας την προετοιμασία της ενόψει της νέας Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Παρόντες νέα και παλιά πρόσωπα για τους κυανόλευκους, οι οποίοι με την καθοδήγηση του τεχνικού τιμ επιδιώκουν να αποκτήσουν ομοιογένεια και να… καλύψουν τα περσινά κενά, έστω κι αν το ρόστερ δεν έχει «κλειδώσει» οριστικά.

Η Νίκη Βόλου, με την επιστροφή της από το βουνό, θα δώσει και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του θέλουν να δουν όλα όσα δούλεψαν από την πρώτη εβδομάδα στον Βόλο, αλλά και την τρέχουσα στην Πορταριά.

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, σίγουρα και σύμφωνα με όσα έχει πει ο Αλέκος Βοσνιάδης, θα προστεθούν στο ρόστερ ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, που θα αγωνίζονται τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και πίσω από τον επιθετικό, αφού η αποχώρηση του Λούκας Γκαρσία επιβάλλει την απόκτηση ενός «δεκαριού», αλλά και ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνίζεται και στα άκρα και θα δίνει λύσεις και από τον πάγκο, μιας και τη δεδομένη στιγμή ο Μπρούνο Μορέιρα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ενώ ο μόνος «έτοιμος» θα πρέπει να θεωρείται ο Μιράντα.

Το παρών στο βασικό στάδιο προετοιμασίας των κυανόλευκων δίνουν οι: (τερματοφύλακες) Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Νίκος Μπουργάνης, Στράτος Μισιρλής, (αμυντικοί) Βαγγέλης Ανδρέου, Χρήστος Γρομητσάρης, Παύλος Λογαράς, Γιώργος Δεληζήσης, Στέλιος Δημητρίου, Αντώνης Αναστασίου, Πασχάλης Κάσσος, Σάββας Τοπαλίδης, (μέσοι) Νέτι Μέτσε, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Παύλος Κυριακίδης, Σταύρος Τσουκαλάς, Βασίλης Γαβριηλίδης, Γιώργος Μπάλλας, Γιώργος Κριμιτζάς, Μπρούνο Μορέιρα, Χοσέτε Μιράντα, (επιθετικοί) Αντόνιο Ροχάνο, Χρήστος Τζιώρας, Όσκαρ Σιαφά, αλλά και από την Κ20 οι: Κώστας Αλεξιάδης, Αποστόλης Τζιάνης, Σωκράτης Τόγιας

Στο τεχνικό τιμ πέραν του Αλέκου Βοσνιάδη, βρίσκονται οι βοηθοί του Ηλίας Παπαθανασίου, Κωνσταντίνος Σταμέλος, ο γυμναστής Άγγελος Παπανικολάου και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μανώλης Αποστολίδης.

Τα φιλικά

Μέχρι στιγμής τέσσερις είναι οι αντίπαλοι της Νίκης Βόλου στα φιλικά προετοιμασίας, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 31/8 με την επιστροφή της ομάδας από την Πορταριά. Πρώτος αντίπαλος θα είναι ο Ηρακλής Λάρισας και στη συνέχεια ο Απόλλων Λάρισας. Φιλικό θα δοθεί και με την περσινή πρωταθλήτρια Βέροια στις 11/9, αλλά και με την ΑΕΛ στις 17 του ίδιου μήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα τέσσερα φιλικά θα δοθούν στον Βόλο, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η έδρα, αλλά με πιθανότερο να γίνουν αυτά στο γήπεδο της Νεάπολης.

Τα φιλικά της Νίκης μέχρι σήμερα:

31/8 Ηρακλής Λάρισας (εντός)

4/9 Απόλλων Λάρισας (εντός)

11/9 Βέροια (εντός)

17/9 ΑΕΛ (εντός).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου