ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Η Νίκη πρέπει ν’ αλλάξει κατηγορία»

η-νίκη-πρέπει-ν-αλλάξει-κατηγορία-874097

Ο Γιώργος Δεληζήσης αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Βόλου, με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, μετά από μακρά θητεία στα γήπεδα της Super League 1 με την ομάδα του Αρη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Δεληζήσης φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης και μίλησε για το αντίο του στους «κίτρινους», αλλά και τη νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, που ακούει στο όνομα Νίκη Βόλου, με την οποία θέλει άλλη μία άνοδο.

Μιλώντας στον Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Γιώργος Δεληζήσης σχολίασε μεταξύ άλλων:

Για τις λίγες ομάδες που αγωνίστηκε στην καριέρα του: «Αυτό έδειξε η πορεία μου και είναι πολύ καλό. Δεν είναι καλό να αλλάζεις συνέχεια ομάδα. Πόσο μάλλον όταν κλείνεις μια πενταετία στον Αρη, που θα το ζήλευε οποιοσδήποτε».

Για το αν είναι κουραστικό να αλλάζεις ομάδες: «Προσωπικά όταν κλείνεις μια πενταετία στον Άρη και έχεις βρει την ηρεμία και έχεις δημιουργήσει το «σπίτι» σου, δεν το αλλάζεις. Δεν το περίμενα κιόλας να φύγω, αφού η συμφωνία μας ήταν διαφορετική. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, εκεί που προγραμματίζεις έρχονται άλλα σχέδια. Πλέον ανήκω στη Νίκη Βόλου, η οποία πρέπει να αλλάξει κατηγορία και να επιτευχθεί ο στόχος της».

Για το ότι άλλαξε η συμφωνία με τον Αρη: «Η συμφωνία που είχα ήταν για μια ακόμη διετία. Απλώς έπρεπε να λήξει το συμβόλαιο και να το επεκτείνουμε στην πορεία. Περίμενα να μείνω και να τηρηθεί η συμφωνία. Μιλήσαμε με τον κ. Καρυπίδη, αλλά υπήρχε ένα μεγάλο εμπόδιο, ονόματι Μπούργος».

Για το αν ο Μπούργος εισηγήθηκε την αποπομπή του: «Οταν μίλησα με τον κ. Καρυπίδη μου είπε πως δεν με υπολογίζει ο Μπούργος, αλλά αν θέλω να μείνω και να μην δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, αν δεν παίζω. Τον ρώτησα αν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα και μου είπε όχι και ότι περισσότερα προβλήματα έλυσα. Ηξερα ότι θα έχω υποστηρικτικό ρόλο και στο 90’ και στο 97’ να έμπαινα. Δεν θα είχα πρόβλημα και ένα λεπτό να παίξω και στην κερκίδα να ήμουν. Μετράει το καλό του Αρη και όχι το δικό μου».

Για ποιο λόγο να μην τον ήθελε ο Μπούργος, αφού αποδέχτηκε τον ρόλο του: «Αυτό δεν το κατάλαβα. Δεν ήρθαμε ποτέ σε αντιπαράθεση, δεν ειπώθηκαν πράγματα, δεν έγινε τίποτα σε κανένα παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω. Ήταν θέμα του Μπούργος. Είναι άλλοι που πρέπει να ενημερώσουν τον προπονητή τι έχει προσφέρει ο Δεληζήσης στον Αρη.

Η πικρία μου είναι πως από την αρχή έπρεπε να πουν «σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και καλή συνέχεια στην καριέρα σου».

Είχα κι άλλες προτάσεις και τις απέρριψα όλες, γιατί περίμενα τον Αρη και ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στο «Βικελίδης».

Και στη Νίκη Βόλου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να ανεβεί. Αλλά ακόμη και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα κλείσω την καριέρα μου στον Αρη. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές στον Αρη και όταν βιώνεις την αγάπη του κόσμου και στο δείχνει έμπρακτα κάθε μέρα που περνάει, τότε θα έπρεπε να κλείσω την καριέρα μου στον Αρη».

Για το αν του έμεινε κάποιο απωθημένο: «Ότι δεν κατάφερα να πάρω έναν τίτλο με τον Αρη. Μεγάλο αγκάθι. Θα ήθελα να πάρω ένα κύπελλο και να το σηκώσω μπροστά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο».

Για το τι θα του λείψει: «Η καθημερινότητα στον Αρη. Να πατήσω το χόρτο, να μπω σε ένα γεμάτο «Βικελίδης». Όλη η αύρα του Άρη, της Θεσσαλονίκης, να σε φωνάζει ο κόσμος «αρχηγέ μου». Αυτά δεν πληρώνονται με τίποτα».

Για το ματς που δεν θα ξεχάσει: «Με τη Μόλντε. Δεν είχε καλό τέλος, αλλά κρατάω την προσπάθεια. Ακόμα και στο 3-1 είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε και το 5-1. Όπως και το 4-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ με μια φανταστική ατμόσφαιρα. Και με την ΑΕΚ φέτος που έγινε η ανατροπή. Είμαι πολύ γεμάτος και δεν θέλω να πω αντίο, γιατί θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Αρη. Ακόμα και τώρα δεν πιστεύω ότι δεν θα μπω στο Βικελίδης να χειροκροτήσω αυτόν τον κόσμο που με αγάπησε και τον αγάπησα τόσο πολύ».

Νέο φιλικό με ΑΕΛ

Η Νίκη Βόλου συνεχίζει και πάλι από χθες τις προπονήσεις της μετά από διήμερο ρεπό και μεθαύριο Σάββατο θα ανέβει στην Πορταριά, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι κυανόλευκοι μπορεί να μην έχουν ανακοινώσει μέχρι σήμερα κάποιο φιλικό παιχνίδι, αλλά έχουν ήδη συμφωνήσει να δώσουν αρκετά, με τους αντιπάλους της να ενημερώνουν σχετικά. Ο νέος αντίπαλος έρχεται από τη Λάρισα και είναι η ομάδα της ΑΕΛ, παίρνοντας σειρά μετά από Ηρακλή και Απόλλωνα Λάρισας, ενώ έχει προγραμματιστεί αγώνας φιλικού χαρακτήρα και με τη Βέροια. Σημειώνεται πως το φιλικό με την ΑΕΛ θα δοθεί στον Βόλο και πιθανότατα στη Νεάπολη.

Τα φιλικά της Νίκης μέχρι σήμερα:

31/8 Ηρακλή Λάρισας (εντός)

4/9 Απόλλων Λάρισας (εκτός)

11/9 Βέροια (εντός)

17/9 ΑΕΛ (εντός).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου